Ali veš kakšna je povezava med tvojo levo in desno možgansko polovico? – Izbiram sebe

Ali veš kakšna je povezava med tvojo levo in desno možgansko polovico?

Kaj ima skupnega deljenje na slabo in dobro, premoč razumskega in ega, ne slišanje svoje duše, spanje v svoji začaranosti v 3. dimenziji in obtoževanju, presojanju, slabih odnosih, pretirani aktivnosti oz pasivnosti?

Tvoja leva in desna možganska polovica delujeta vsaka drugače, leva analitično in razumsko, po moškem principu in desna po ženskem principu sprejemanja.

Med njima je prečnik, ki omogoča povezavo in komunikacijo med njima, da lahko prav razmišljamo in delujemo po obeh principih.

Obe histemiji, leva in desna morati biti v ravnovesju in kadar sta, smo čuječi, ustvarjalni.

Možgani so sveženj živcev in tako nadzorno središče celotnega telesa, ki obdelujejo živčne signale, ki potujejo po živcih.

Možgani so razdeljeni na več delov in znotraj njih se preko čutil in sprejetih čutnih dražljajev ustvarjajo povezave, da lahko slišimo, vidimo, vonjamo, čutimo dotik in okušamo.

Znajo povezovati in tako sestavljajo svet v celoto z večimi sporočili hkrati.

Nadzorujejo vse funkcije telesa, tudi gibanje, čustvovanje, pomnenje, spomin, logično razmišljanje, govorimo, osredotočanje, načrtujejo prihodnost…

Ali veš, da svoje možgane uspemo izkoristiti le 5 % glede na njihove sposobnosti.

Možgani so zaradi svoje popolnosti še dokaj neraziskano področje našega telesa.

V njih poteka nešteto povezav med nevroni preko sinaps in kadar je telo obremnjeno s kemičnimi snovmi, ki ne spadajo v naše telo in možgane, se te povezave med seboj prekinejo oz. telo ne dobi informacij.

Tako je popačeno potem tudi naše čustvovanje, gibalne sposobnosti, psihološke sposobnosti, občutki, ki se ustvarjajo v žlezi amigdali…. in tako dobimo popačen pogled na svet in delimo svet na dobro in slabo po svoji presoji, saj nam limbične povezave ne delujejo.

In teh 5% zmožnosti še znižamo lahko do te mere, da se začne pojavljati težava s sluhom, vidom, spominom, čutenjem, hojo, avtizmom, epilepsijo, depresijo, shizofrenijo.... težave so namreč posledica ločevanja, deljenja in nesprejamanje nečesa kot celote.

Eno najbolj toksičnih in strupenih snovi, ki se nalaga v možgane je živo srebro, ni pa edino. Dobimo jih s cepivi, kemičnimi zdravili, amalgan zalivkami zob, čistili in seveda v vodi in zraku, ki sta onesnažena.

Verjetno se sprašuješ kako izločiti živo srebro iz telesa in tudi možganov, da bodo možganske povezave delovale čimbolj optimalno.

Edini detoksični izdelek na trgu je zeolit, ki je v obliki kapljic (in ne prahu) očisti težke kovine in toksine iz celotnega telesa. Edino ta Zeolit, v kapljicah, očisti celice na vseh nivojih. Njegovi učinki so vidni zelo hitro. 

 Rastrupljeno telo ti bo hvaležno vračalo s prijetnimi občutki:

  • postala boš bolj mirna in umirjena,
  • bolje boš razpoložena in pripravljena na nove izzive,
  • odlično boš spala in telo se bo ponoči hitreje regeneriralo,
  • povečala se ti bo pozornost in  spomin,
  • bolečine mišic in sklepov bodo izzvenele,
  • uredila se ti bo prebava in imunski sistem,
  • vnetja in bolečine bodo izzvenele,
  • stabilizirala in popravila se bo cirkulacija, krvni tlak,
  • izpuščajev na koži bo vse manj in manj,
  • imela boš sijoče lase, kožo  in nohte.

Clean Slate ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni. Deluje na glavne vzroke težav in jih odstranjuje iz telesa.  Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni.  

 

Za vse dodatne informacije sem na voljo.

 Z ljubeznijo,

Jana

Tvoje prijave ni možno shraniti. Poskusi ponovno.
Juhu, tvoja prijava je sprejeta. Prosim preveri svoj e-nabiralnik.

Naročilo Root izdelkov

Na naveden e-naslov boš v roku parih minutk prejela e-sporočilce. 


Sporočilo, ki ga boš prejela je ZELO POMEMBNO, saj so v njem vse nadaljnje informacije, ki jih potrebuješ glede naročila 

Root izdelkov. 


Včasih zaide v mapo s promocijami ali vsiljeno pošto.  

Prosim poglej še tja.


V primeru, da ga ne najdeš, mi prosim piši na info@janavizin.com.