Ali ti vidiš češeriko? – Energetska terapevtka Jana

Ali ti vidiš češeriko?

Zapri oči...vztrajaj nekaj trenutkov… začuti notranji miru v sebi...in v tem stanju poglej globoko v svojo notranjost, v center možganov. Ni težko, le sledi svojemu pogledu.

Kaj vidiš? Zaznaš svetlobo ali temo? Mirovanje ali gibanje?

Tvoj notranji pogled je dosegel hormonsko žlezo češeriko ali epifizo. Imenuje se glandula pinealis in njena oblika spominja na borov storžek. Je najmanjši organ v tvojem telesu, saj tehta le 0,1 g, pa kljub temu zelo pomembna, ker določa kdo si in kaj si v svetu. Skozi njo je v tvoje telo vstopila tvoja duša.

Filozof Rene Descartes pravi: “Sedež duše ima človek v češeriki.”

Skozi njo prebujamo in obvladujemo svoje energijsko telo. Velja za elektromagnetni center telesa, ki v povezavi s tretjim očesom aktivira višje energijske frekvence in te vodi v višja stanja zavesti. Aktivira jo svetloba, uravnava stanje melatonina in s tem dnevne in nočne cikluse presnove, stabilizira živčni sistem, krepi imunski sistem in s spodbujanjem delovanja ščitnice nadzira vse procese v telesu.

Gledano duhovno, ker češerika tudi je “duhovni organ”, je zelo pomembna za ravnotežje cele osebnosti, dojemanje sebe in sveta. S češeriko je povezan poseben gen za duhovnost, saj se preko nje lahko povezujemo večdimenzionalno brez omejitev časa in prostora.

In zakaj jo je težko videti ali čutiti?

Zato, ker je na svojo strukturo zelo občutljiva za kemikalije, predvsem na fluorid. Zato lahko kalcinira, zlepijo se kristali in nanjo se nalaga apnenec in toksini. Češerika otrdi in ne opravlja več svoje funkcije kot bi jo lahko.To nam zamegli pogled na sebe, okolico in tako zapre jasnovidnost. Ne zmoremo se povezati s seboj in svetom skozi svoj “višji jaz”. Se še spomnite male drobne tabletke fluora, ki naj bi bila “dobra podpora” za otroške zobe. Vsi otroci so jih jedli, nevede, medvedja usluga za njih in ves rod naprej. Kajti fluor je največji škodljivec za češeriko in tudi tisti v zobnih pastah. Toksini in težke kovine nabrane v telesu mame se z nosečnostjo prenašajo na otroke in to 30% ali celo več!

Kaj lahko raztopi kalcij v češeriki?

Tekoči zeolit je tisti, ki lahko prodre do celic možganov in raztaplja naložene toksine in kalcinacijo češarike in jih odstrani iz telesa in češerike. Tako postane spet pretočna in lahko delujemo v najvišje dobro sebe, saj smo spet povezani s seboj in svetom. Človek z odprtim in dobro delujočim tretjim očesom je voden in sposoben udejanjati svoje ideje.

Želiš si biti zdrava in eden izmed pogojev za to je očiščena češerika, zato naroči notranji tretma tvoje češerike z zeolitom. To narediš tukaj

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!