Človek, zbudi se! – Izbiram sebe

Človek, zbudi se!

"Človek, zbudi se!" je tihi krik Zemlje, ki se neustavljivo bliža svojemu prehodu iz 3D skozi 4D v 5D. Mati Zemlja se zaveda tega prihajajočega trenutka.

Se ga zavedaš tudi ti?

Dvignila se bo z nami ali brez nas. Njen dih, njena vibracija je v tem letu velikokrat zanihala zelo visoko in nam kazala razsežnosti visokih vibracij. Schumannova frekvenca Zemlje se spreminja in nas pripravlja na višje vibracije, ki nas bodo spremljale, ko se dvignemo v višjo dimenzijo. Čaka nas, da zanihamo z njo, se pripravimo na ta korak brez strahu in nižjih čustev, ki nam ne služijo več, da končno resonirmo v ljubezni s seboj in z Zemljo. Pomemben je ustvariti visoko vibracijo in jo zadržati, pomemben je prav vsak od nas, tudi ti. Le tako lahko omogočimo, da se prevesi kritična masa človeštva v LJUBEZEN in bo zmogla prestop v višje dimenzije.

Na tem prelomnem trenutku, ko se moramo odločati za ljubezen, luč in svetlobo, te vabim na BREZPLAČNO potovanje v vibracije nove energije.

Vsak mesec izvajam *brezplačno* kopanje v energijah Nikole Tesle.Povabili bomo Vnebovzete mojstre, Boginje, podpirali nas bodo kristali in mojstri nove dobe in nove energije.

Edino kar moraš storiti je, da potrdiš svojo prisotnost na potovanju. To pa narediš tukaj

Odpadla bodo nižja čustva, kot so žalost, tesnoba, jeza in strah, zamenjala jih pa bosta ljubezen in svetloba

Z ljubeznijo,

Jana