Končno se bodo moji možgani znebili posledic cepljenja v otroštvu in n – Izbiram sebe

Končno se bodo moji možgani znebili posledic cepljenja v otroštvu in ne bom dementna kot moj Nono

Živijo!

Če tudi ti spadaš med tiste, ki ….
 • ima v svoji bližnji okolici osebo z demenco
 • skrbiš za osebo, ki je dementna
 • se zavedaš pomembnosti te bolezni…

Potem ti bo tale zapis zelo všeč.

Dejstvo je, da vsake 3 sekunde na svetu nekdo zboli za demenco. Samo v Sloveniji je trenutno več kot 30 000 oseb, ki jih je prizadela ta neprizanesljiva možganska bolezen.

Predvidevanja so, da se bo do leta 2035 številka podvojila. V zelo kratkem času bomo imeli res neverjetno število oseb, ki bodo trpele za demenco, če ne bomo nečesa v svojem življenju spremenili.

Demenca je bolezen sodobnega človeka, naše babice in dedki niso poznali demence. Le kaj je zdaj drugače kot pred desetletji?

Sama si do kakšnega leta nazaj nisem mogla predstavljati, kakšen vpliv ima ta huda bolezen na dementne osebe in predvsem na njihove bližnje.

Danes bi rada delila s teboj skrivnost, zaradi katere se ni izboljšalo le moje splošno počutje, ampak imam tudi boljšo koncentracijo in bistrost uma in ali ni slaba koncentracija in “zamegljen” um prvi korak k demenci?.

Preden nadaljujeva, bi rada delila s tabo družinsko zgodbo, da boš bolje razumela mojo izkušnjo z demenco.

Moj nono, prihaja iz Gorice (zato ni dedek) in nona (babica) sta bila popolnoma zdrava, brez kakršnih koli bolezni. Nista imela visokega pritiska, povišanega holesterola,... nobenih zdravil, kljub svojim 90. letom. Nono je imel edino diagnozo še iz časov, ko je služil obvezen vojaški rok – izguba vida na obe očesi zaradi očesne tuberkuloze.

Nona in nono sta imela za moje pojme čudovito življenje. Nona je kmalu, ko se je nono vrnil iz vojske, prenehala delati kot vzgojiteljica v vrtcu in prevzela skrb za moža. Skupaj sta skrbela, da je bila hiša urejena, vrt je bil vedno kot iz škatlice.. Za hišo je tudi velika češnja, ki vsako leto obrodi najslajše češnje, hrustavke. Skoraj vsak vikend sta tudi odšla na izlet z dobro družbo. Rodil se jima je tudi sin, moj oči, ki je po rojstvu komaj preživel.

Vsak dan sta vstala in imela zajtrk ob isti uri. Po zajtrku je sledila priprava kosila za vso družino (6 oseb). Vsak dan sta ob 10.00 spila šilce za zdravje, ob 11. pa sta vsak dan skodelico kave s sosedo. Kosilo je bilo na mizi ob 12.30. Ob kosilu sta oba spila tudi kozarček primorskega rdečega vina. Večerjala pa sta najkasneje ob 19.00.

Vse dneve sta imela natančno organizirane. Na tekočem sta bila z novicam v Sloveniji in po svetu, spremljala sta zanimive oddaje in nadaljevanke (Milijonar, Lingo – se ga spomniš?, Radovedni taček, Male sive celice, Komisar Rex, TV dober dan, Dnevnik), poslušala poročila, svetovno dogajanje, avdio zapise knjig.

Z namenom, da je nono našel stvari brez tuje pomoči, je bilo v hiši vedno “vse postavljeno na svoje mesto”.

Verjetno se že sprašuješ, zakaj ti govorim vse te podrobnosti njunega dneva

Kmalu ti odgovorim na tvoje vprašanje.

Nekega sončnega sobotnega popoldneva, pa je nona med okopavanjem vrtnic padla in si zlomila desno nadlaktnico…. Takrat pa se je porušil njun sistem delovanja.

Ob takratni poškodbi je nona zelo oslabela in srečala se je tudi z boleznijo, pri kateri so ji počasi začele odmirati mišice. Iz dneva v dan je bila bolj slabotna.

Nona je zadnja leta preživela ob hojci, kasneje na vozičku, zadnje leto pa ni več vstala iz postelje. Ves ta čas je nono ob pomoči drugih skrbel zanjo. Res je bil pravi fenomen. Imel je odlično orientacijo in izredno razvit čut za pomoč in ja, imel jo je zelo rad.

Vse pripomočke, ki jih je nona potrebovala pri negi, je želel vsakič sam pripraviti.

Vsak dan je postlal posteljo v »nulo« - vse rjuhe so bile popolnoma brez gubic. Sama, s popolnim vidom, ne verjamem, da bi lahko uspela postlati posteljo tako perfektno. Z mislimi je skrbel za spisek izdelkov, ki jih je potrebno kupiti v trgovini. Ob ponedeljkih je ob pomoči pral bela oblačila, v sredo pisana oziroma sintetiko. Čisto posodo je brez problemov pospravil v omare. Rad je poskrbel za dnevno rutino in bil koristen...Okrog hiše je še v poznih letih brusil ograjo, nasekal drva, prelopatil in okopaval vrt in sledil času narave, opazoval sadje, vrt in ljubil živali in otroke … …Leta in leta je zmogel opravljati skoraj vse.

Kljub dobri organizaciji in doslednosti, ki sta ji sledila več desetletij, so se kmalu pojavile nepravilnosti. Najprej je večkrat pozabil zapreti vodo v kopalnici. Velikokrat smo ga vprašali, če je pozabil zapreti vodo, pa se ni spomnil, da jo je sploh odprl.

Takrat smo domači postali malo bolj pozorni na njegovo obnašanje. Kasneje je večkrat tudi pozabil pripraviti oblačila za pranje (čeprav je bil koš poln umazanih oblačil). Vse večkrat se je dogajalo tudi to, da je pozabil sporočiti kaj je potrebno prinesti iz trgovine…

V nekaj letih je pomembnost izgubila njuna organiziranost, saj preprosto ni zmogel več slediti. Mešal je dneve, noč zamenjal za dan… Izgubil je tudi orientacijo, včasih se je sam sprehajal okrog hiše, potem je začel izgubljati fokus, ni vedel kje se nahaja…..klical na pomoč, čeprav je bil na varnem in njemu znanem območju okrog hiše. Kljub obroku, ko se je najedel do sitega, je takoj spet želel jesti…ker je pozabil, da je imel pravkar kosilo...

Demenca je v kratkem času tako napredovala, da nas ni več prepoznal. Ko sem bila pri njem, sem mu povedala, da sem Ajda, njegova vnukinja. Ni vedel kam naj me uvrsti… Že čez minutko, me je spat vprašal kdo sem… Občutek, ko te oseba ne prepozna, je skrajno neprijeten…da si osebi, s katero si si zelo blizu vse življenje, na nek način tujec.

Kako težko življenje je življenje z dementno osebo spoznaš šele, ko živiš v takem okolju. Dementna oseba se niti ne zaveda svojih težav in ne trpi. Boleče pa je za okolico, ki se srečuje z dnevnimi izzivi.

Uradnega zdravila za zaustavitev / upočasnitev te bolezni po mojih informacijah še ne poznamo.

Prizadevala sem si, da bi našla rešitev za nonota, a sem bila žal prepozna.


Ob raziskavi različnih virov sem prišla do zaključka, da obdukcije pacientov s hudo demenco, pokažejo, da je v možganih dementnih oseb 50 – 200-krat več aluminija, kot v možganih enako stare osebe, ki ni trpela zaradi demence.


Prišla sem do sklepa, da več imamo kovin in toksinov v glavi, hitreje propadajo možgani.

Za mojega nonota je žal že prepozno, saj je že skupaj z nono za mavrico.

Zgrozila sem se ob dejstvu, da ima več kot 80% ljudi v telesu prevelike količine aluminija. Aluminij moti pravilno delovanje našega organizma.

Aluminij se v telesu nabira počasi, a vztrajno. Največ aluminija se nahaja v jetrih, kosteh, pljučih, ščitnici in možganih.

Aluminij najdemo v:

 • gospodinjstvu: aluminijaste folije, konzerve z aluminijastim premazom in priprava živil v loncih iz aluminija, barvila za peciva (E173), pločevinke za gazirane pijače in pivo, tube (gorčica, kečap, paštete…)
 • kozmetiki: deodoranti [aluminijev klorid], sončna krema, zobna pasta, embalaža narejena iz aluminijastega pokrovčka
 • v rastlinah: preko onesnaženega okolja
 • v živilih: sir, pecilni prašek, kakav, sol,
 • v zdravilih: tableti za blaženje zgage, kislo spahovanje, želodčne bolečine
 • v cepivih: v vseh cepivih, ki jih prejmemo v otroštvu, saj aluminij v cepivih spodbuja delovanje cepiva.
 • v tobaku: v cigaretnem dimu se nahaja aluminij v močno vpojni obliki in povzroča astmo in pljučno fibrozo.

Ker sama ne želim biti dementna in povzročati nemalo skrbi svojim bližnjim, sem se zavestno odločila, da bom poskrbela za svoje telo na najvišji ravni.


Na trgu sem našla kar nekaj različnih izdelkov. Obljubljali so solidne rezultate, a po nobenem nisem opazila bistvene spremembe v svojem počutju.

Vsak, ki išče, slej ko prej tudi najde.

Pred nekaj meseci sem čisto po naključju našla izdelek, ki naj bi imel moč, da prodre v vse celice v telesu in telo očisti vseh težkih kovin in toksinov.

Waaaaw, prodre v vse celice v telesu, tudi do možganov?! - je bil moj prvi odziv.
Delci, ki sestavljajo kapljice so veliki od 80 do 100 mikronov. Zaradi svoje majhnosti imajo neverjetno sposobnost. 

Izdelek je obljubljal res veliko.

Bolj kot napisanemu, saj ekran res prenese vse, vedno zaupam svojim občutkom in počutju. Kljub lepim besedam, sem malo dvomila v napisano… Že po parih dneh naj bi občutila spremembo v počutju…

No, pa da vidimo. Izgubiti tako ali tako nisem imela kaj…

In….

Že po parih dneh uporabe sem bila popolnoma navdušena.

Opazila sem, da:

 • je utrujenost zamenjala življenjska energija, s katero brez problemov premagujem dnevne izzive
 • imam jasne misli
 • imam bolj čisto kožo na obrazu (vsak dan imam manj vidnih por)
 • se je moja prebava končno uredila (večkrat na dan grem kakat in to brez problemov)
 • skoraj nimam več bolečin v rami, ki je bila dvakrat poškodovana
 • so moje menstruacije skoraj brez bolečin in sama menstruacija traja le nekaj dni
Kapljice Clean Slate, ki so mi življenje obrnile na glavo, v pozitivnem smislu, niso zdravilo in ne vplivajo na simptome različnih bolezni. Delujejo pa na glavne vzroke težav in jih odstranjujejo iz telesa.

In kot spodaj lahko vidiš, nad kapljicami Clean Slate nisem navdušena samo jaz…Skratka, nad rezultatu sem bila res presenečena in hkrati tako navdušena. Zato sem se odločila, da svojo izkušnjo delim s tabo in ti olajšam in skrajšam pot, ki sem jo prehodila sama. Vedno sem imela občutek, da je v mojem telesu nekaj, kar ne spada vanj, ampak nisem prepoznala kaj je to in kako naj tega očistim svoje telo, dokler…...nisem prišla do logične obrazložitve, da je potrebno težke kovine iz telesa izločiti mehansko.

Kadar se nam v prst zapiči kovinski delček, ga lahko odstranimo le mehansko. Kadar ga ne odstranimo, se okoli njega naredi rdečina, vnetje tkiva. In kaj je težka kovina drugega, kot drobceni delci kovinskih spojin razsejani v naših tkivih, ki povzročijo vnetje. In iz tega vnetja pa se potem razvije večje vnetje v tkivu, ki vpliva na okoliška tkiva. Iz teh vnetij (sečil, ožilja, sklepov, mišic….) pa nastanejo težke bolezni in tudi rak.

Z naročilom Clean Slate kapljic: 

 • ne boš zapravila cele gore svojega premoženja za preizkušanje raznoraznih izdelkov na trgu
 • bodo prvi rezultati spremenili kvaliteto tvojega življenja, kot so dober spanec, več energije, urejena prebava... 
 • boš na lahek in neboleč način poskrbela za globinsko čiščenje svojega telesa
 • boš odpravila morebitne težave, ki ti jih mogoče že povzročajo težke kovine in toksini

A naj te ne skrbi …

Detoks kapljice Clean Slate nimajo stranskih učinkov in ne povrzočajo alergijskih reakcij. Kapljice so 100% naravne, brez umetnih dodatkov, so netoksične in ne povzročajo nikakršne zasvojenosti.

Ob jemanju kapljic se priporoča le velika količina vode, saj se bo tvoje telo že ob prvem zaužitju kapljic začelo razstrupljati, kajti že v 6 do 8 urah bodo kapljice omogočile, da se bodo težke kovine in toksini začeli izločati z urinom.

Kdo vse lahko uporablja kapljice Clean slate?

Kapljice so namenjene vsem, ki …

 • do sedaj še niso našli rešitve za svoje težave in telo že dlje časa sporoča in išče rešitve za težave kot so: anksioznost in depresija, izguba spomina, nespečnost, izguba libida, boleče menstruacije, dermatitis, kronična zaprtost ali druge želodčno črevesne težave, srčno žilne bolezni, paradentoza, glivična infekcije, avtizem, odprava tumorja, raka,…
 • so že bili na marsikaterem pregledu pri zdravniku in predpisana »zdravila« niso v celoti odpravila simptomov in še vedno niso zadovoljni s svojim zdravjem
 • so v času regeneracije po kakšni poškodbi
 • se zavedajo težav, ki jih povzročajo težke kovine in toksini v telesu

Kako pa se kapljice uživa?

Jemljemo jih po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek 10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov, da se najhitreje vnesejo v telo in krvni obtok. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.

Uporabljajo jih lahko tudi otroci in starejši, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.

Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk.

In ja …

Mnogim so se prvi rezultati začeli kazati že po prvih dneh, nato pa so se le še stopnjevali…

Vem …

Sliši se super.

Verjetno pa se na tej točki že nestrpno sprašuješ …

Kakšna je cena detoks kapljic? 

Čeprav bi bila lahko cena kapljic, zaradi katerih so mnogim izzvenele težave in se jim je resnično izboljšala kakovost življenja, precej visoka, se je podjetje, ki izdeluje Root, odločilo za zelo dostopno ceno.

Cena za ene kapljice je 70 EUR, količina pa zadošča uporabi za 1 mesec.

Mogoče se 70 EUR sliši veliko, ampak to je samo strošek ene kave na dan.

Za ta denar prejmeš kapljice, ki so že mnogim spremenile življenje na bolje.

Ampak... 

KER SI DANES TUKAJ, BI ZATE RADA NAREDILA NEKAJ POSEBNEGA ….

Cena za kapljice Clean Slate je enotna po celotnem svetu, zato cene žal ne morem znižati.

Z veseljem pa ti danes ob naročilu kapljic podarim terapijo s sevtlobnimi 5D frekvencami (v vrednosti 49 EUR).

Verjetno te zanima kaj pridobiš z zlato energijo 5D:

 • Harmoniziralo se bo tvoje energijsko stanje tvojih organov
 • Aktiviralo se bo samozdravljenje
 • Uravnovesilo bo tvoje čakre
 • Spodbudila se bo tvoja kreativnost
 • Povečal se ti bo podzavesten vpliv na čustva in intuicijo

Torej ...

Vse, kar moraš zdaj storiti za to, da izkoristiš današnjo ponudbo, je, da klikneš na spodnji gumb.

Ta te bo preusmeril na kontaktni obrazec, kjer boš izpolnila svoje podatke in tako boš oddala povpraševanje. Na tvoj e-naslov boš v kratkem prejela vsa navodila za naročilo.

Tako, zdaj pa hitro tukaj in naroči svoje kapljice. 


Se vidiva na naslednji strani.

Z ljubeznijo,
AjdaP.S. Če morda še vedno nisi prepričana ali so kapljice primerne zate, sem spodaj prilepila še nekaj rezultatov in mnenj zadovoljnih uporabnikov kapljic, ki so jim spremenile življenje. Seveda pozitivno :)

Morda boš potem lažje sprejela svojo odločitev.