Kako lahko najhitreje pomagaš telesu pri razstrupljanju? – Izbiram sebe

Kako lahko najhitreje pomagaš telesu pri razstrupljanju?

Obstajajo različni načini razstrupljanja, kot je vadba, ščetkanje kože, dihanje,...

Po vsakem razstrupljanjem do sedaj, sem se vedno počutila boljše.

Nobeno razstrupljanje do sedaj pa mi ni odpravilo tinitusa. Zato sem preizkušala vedno nove in nove izdelke, s katerimi bi se znebila tega večzvočnega zvonenja v ušesih. 

Pred kratkim pa sem odkrila fenomanelen izdelek po imenu Clean Slate. Nad njim sem bila navdušena že po nekaj dneh uporabe. 

Počutje je bilo super, in že prvo noč sem spala zelo dobro (po navadi sem se zbujala parkrat na noč). Po šivih sme pokala od energije, opazila sem tudi drugačno "zgradbo svojega telesa". Niti ne znam opisati, je pa to res prijeten občutek, saj se počutim bolj živo v vseh predelih. Po slabem mesecu uporabe sem v 99% meri odpravila tinisus. Zvonenje v ušesih še imam, ampak res očutno manj. Nekaj kapljic sem dodala tudi v šampon in takšnih las kot jih imam sedaj, še nikoli nisme imela. Navdušena sem nad volumnom, mehkobo in sijem las. 

Takšno izkušnjo sem imela sama. Ne morem ti zagotoviti, da boš imela tudi ti popolnoma enako izkušnjo. Lahko pa ti obljubim, da se boš dobro počutila in da boš polna energije, zadovoljna in ustvarjalna. 

 

Kapljice Clean Slate sestavlja edini zeolit na svetu, ki očisti celice na vseh nivojih. Njegovi učinki pa so vidni zelo hitro.

 

Rastrupljeno telo ti bo hvaležno vračalo s prijetnimi občutki. Z uporabo kapljic Clean Slate 

  • boš postala bolj mirna in umirjena,
  • boš bolje razpoložena in pripravljena na nove izzive,
  • boš odlično spala in telo se bo ponoči hitreje regeneriralo,
  • se ti bo povečala pozornost in spomin,
  • bodo bolečine mišic in sklepov izzvenele,
  • se ti bo uredila prebava in imunski sistem,
  • bodo vnetja in bolečine izzvenele,
  • se bo stabilizirala in popravila cirkulacija, krvni tlak,
  • bo izpuščajev na koži vse manj in manj,
  • boš imela sijoče lase, kožo  in nohte.
Že ob prvem odmerku boš občutila  spremembo razpoloženja in morda še česa.

Je 100% naraven. Ne izziva alergijskih reakcij. Ni nujnih napovedi in ne izziva alergijske reakcije. Ne vsebuje prehranske vrednosti, je brez kalorij. Ni zdravilo. Deluje tako, da odstranjuje strupe, vendar v telo ne dodaš ničesar. Čeprav ne dodaš ničesar, pasivno odstranjuje toksine. Vsak morebiten negativen učinek na telo lahko sprejmeš kot veselje, saj se iz telesa izločajo strupi.  

Clean Slate je edini zeolit na svetu, ki ima sposobnost prehajanja skozi celično membrano. Je v obliki kapljic, zato ima sposobnost očistiti možgane in razbremeniti centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očisti vse toksine in težke kovine iz telesa in krvnih žilah, ki se iz telesa izločijo z urinom. Deluje na vse kronične bolezni in celo depresijo, ki jih zaradi težkih kovin povzroča blokada možganov in osrednjega živčnega sistema, ker so možganske celice onemogočene, da opravljajo svoje delo. 

Zmanjšuje utrujenost, odpravlja migrene in boleče sklepe, zamegljene možgane, otrplost, mravljinčenje, vnetne procese, prebavne težave, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin in zakisanost telesa, kožne izpuščaje, izguba koncentracije in pozornosti ter nihanje razpoloženja. 

Clean Slate ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni. Deluje na glavne vzroke težav in jih odstranjuje iz telesa. 

 

Ali veš, da je Svetovna zdravstvena organizacija že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni.  

 

Clean Slate je organski, brez glutena, veganski in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov

Skoraj vsak uporabnik (8 od 10) takoj opazi razliko v razpoloženju, saj se telo nečesa razbremeni in se sprosti napetost. Prvi rezultati uporabe so vidni zelo hitro. Spremembo boš lahko opazila že nekaj ur po zaužitju.

Takošnji učinki so lahko vidni kot barva urina in sprememba razpoloženja. Obraz boš imela bolj svež in mladosten, spremenilo se bo tvoje razmišljanje, fizično in psihično počutje in imela boš več energije. In to je šele začetek

Kako lahko izločiš težke kovine iz svojega telesa?

Šele, ko izločimo toksine in zaviralce iz svojih celic, začne telo končno delovati optimalno. Naravni produkt CLEAN SLATE podjetja ROOT WELLNESS ti je lahko pri tem v veliko pomoč. Nudi podporo telesu, ki tako lahko odstrani težke kovine in strupe.  Dokazano je, da toksini povzročajo razne bolezni in simptome v  telesu.

Kako pa Clean Slate sploh deluje?

Z zaščitenim patentom hidrolize in nanotizacije se razgradi molekula zeolita, ki ima obliko satja in se z Nano sizing postopkom spremeni v najmanjše možne delce, ki skozi žleze slinavke pod jezikom direktno prehajajo v krvni obtok ter na ta način čistijo telo in možgansko tkivo od težkih kovin in toksinov.  Zeolitni prah očisti telo izključno skozi črevesje in prebavni trakt.  Kot tak ne more očistiti možganskih celic in celic drugih organov od težkih kovin, ki so bile odlagane v človeškem telesu vse življenje. CLEAN SLATE pa je raztopina, v obliki kapljic, zato ima sposobnost očistiti možgane in razbremeni centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očistiti vse toksine in težke kovine, ki se iz telesa izločijo z urninom.

Na sliki je zeolit. Povečava in referenčna velikost sta zapisani na fotografiji. Slika omogoča tudi primerjavo velikost drobcev z drugimi komponentami, ki delujejo v telesu.  

Kako uporabljati CLEAN SLATE? 

Jemljemo ga po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek  10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.

Primeren je tudi za otroke in starejše, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.

Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk. 

Namig 1: Za lepše lase pa lahko v šampon kapneš 2 kapljici. Lasje bodo  sijoči in mehki in se bodo lepo razčesali. 

Namig 2: Ob piku insektov ali kakšni ureznini si lahko kapneš kapljice direktno na mesto pika ali bolečine.

So mogoči kakšni stranski učinki? 

Nima stranskih učinkov in ne povzroča alergijskih reakcij. Zeolit Clinoptilolite, ki je sestavni del Clean Slate, je 100% naraven, brez umetnih dodatkov. Je netoksičen in ne povzroča zasvojenosti. Po 6 - 8 urah od zaužitja ga iz telesa izločimo z urinom, blatom ali znojem. 

Učinek uporabe Clinoptilolita je razstrupljanje telesa. Lahko se na  začetku jemanja počutiš malo slabše, preden se počutje močno izboljša. To so samo simptomi razstrupljanja, ki ga vsaka oseba lahko zaznava drugače. Nekateri simptomi razstrupljanja telesa so izčrpanost, razdražljivost, driska, znojenje, mrzlica, jok, nespečnost,...pri čemer si pomagaš z več tekočine in počitkom in morda zmanjšaš odmerek.

Poleg tega imajo pa podjetje Root, ki proizvaja izdelke certifikat BSCG. To je certifikat, ki ga dobijo podjetja, ki v svojem proizvodu in v izdelku NE uporabljajo česarkoli, kar bi lahko povzročilo težave športnikom, da bi bili lahko kakorkoli pozitivni na doping testu. 

Za koliko časa zadostuje ena steklenička Clean Slata?

Ena steklenička  zadostuje za 30 dni s priporočljivim doziranjem 10 kapljic zjutraj  in 10 kapljic zvečer.

Kako naj kombiniram Clean Slate in moja zdravila?

Kapljice je priporočljivo jemati 2 - 4 ure po jemanju zdravil.

Kako dolgo je priporočljivo jemanje Clean Slate?

Ker deluje kot kot protiutež toksičnemu okolju, kateremu smo izpostavljeni vsak dan se priporoča redna uporaba do izboljšanja simptomov.  Količino lahko prilagajamo glede na počutje.

Zakaj je Clean Slate drugačen od ostalih zeolitnih produktov na tržišču?

Clean Slate je 100% čisti Zeolit Clinoptilolite v tekočem stanju. Raztopina je pripravljena s patentirano tehniko - nanosizingom in zato vsebuje zelo majhne delce zeolita, ker le na tak način  lahko le-ti prodrejo direktno v krvni obtok, celice in možgane. Zaradi tega doseže veliko večji učinek izločanja težkih kovin, kar je se tudi lepo vidi na zdravniških izvidih.  

Povezava do kliničnih dokazov, ki podpirajo uporabo aktivnega Zeolita klinoptilolita, suspendiranega v vodi kot sredstvo za povečanje izkočanje težkih kovin z urinom

Kakšna pa je cena kapljic Clean Slate?

Čeprav bi bila lahko cena kapljic, zaradi katerih so mnogim izzvenele težave in se jim je resnično izboljšala kakovost življenja, precej visoka, se je podjetje, ki izdeluje Root, odločilo za zelo dostopno ceno.

Cena za ene kapljice je 77 eur, količina pa zadošča uporabi za 1 mesec.

Mogoče se 77 eur sliši veliko, ampak to je samo strošek ene kave na dan.

Za ta denar prejmeš kapljice, ki so že mnogim spremenile življenje na bolje.

 

Lahko ti zaupam, zakaj je mene prepričal izdelek Clean slate,
ne moram ti obljubiti takšnih rezultatov, kot jih imam sama... 

Pred približno mesecem dni sem dobila v roke stekleničko razstrupljevalca težkih kovin in toksinov, naj poskusim izdelek in opazujem svoje telo nekaj dni. Pa sem vzela prvi odmerek in jemala še nekaj dni. Počutje je bilo takoj super, in spala sem že prvo noč zelo dobro. Energije imam vedno več in v svojem telesu nekako občutim drugačnost tikiva. Tega ne znam opisati, je pa prijeten občutek, počutim se bolj živo v vseh predelih. Vse, ki ste bile pri meni na terapiji veste, za mojo težavo s sluhom. Moj sluh se je začel slabšati zaradi vakuma, tistega pritiska v ušesih in posledično vedno več zvonjenja v ušesih, ki se mu reče tinitus. Seveda so mi ti šumi naredili okvaro sluha in s to težavo se dejansko ukvarjam že 31 let, ker se je pojavila v moji drugi nosečnosti. Zdaj, po mesecu dni jemanja Clean slate, imam še vedno zvonjenje, ampak res občutno manj, zato me je izdelek prepričal. 
Sem v veselem pričakovanju naslednjih rezultatov.
P.s. Nekaj kapljic sem si dala tudi v šampon in takih las še nikoli nisem imela. Navdušena sem nad volumnom, mehkobo in sijem las.

.... ali pa Ajda

Že več kot 10 let sem imela težave z ramenskim obročem. Poškodovala sem si ga na treningu rokometa. Lansko leto sem imela še prometno nesrečo z motorjem, in sem padla direktno na to poškodovano ramo. Rama me je bolela pri oblačenju / slačenju kakšnega puloverja, pri vsakodnevnih opravilih kjer sem roko dvigala višje od rame.  Do sedaj sem hodila sem na razne masaže, fizioterapijo, se mazala z veliiiiiiko kremami... Po nekaterih terapijah je sicer bilo boljše, ampak nisem bila popolnoma zadovoljna z rezultati.. Jana mi je predstavila Clean Slate in sem se odločila, da poskusim še to. Sedaj, ko jemljem CS že dober mesec je moja rama skoraj brez bolečin, bolečine ob menstruaciji so blage (prej sem vedno vzela protibolečinski tablet), sem polna energije. 

... Lahko pa ti obljubim, da se boš dobro počutila, boš polna energije, zadovoljna in ustvarjalna. 

Sedaj te pa verjetno zanima kje in kako lahko naročiš svoj Clean Slate, kajne?

Svoj Clean lahko preprosto naročiš tukaj

Za kakršnekoli informacije v zvezi z zdravjem sem na voljo (info [at] janavizin.com)