Kako toksičnost telesa vpliva na kvaliteto življenja? – Izbiram sebe

Kako toksičnost telesa vpliva na kvaliteto življenja?

Ali veš, da se na svetu na letni ravni proizvede več kot 100 tisoč različnih vrst kemikalij, v Evropski uniji naj bi jih proizvedli nekje od 30 do 70 tisoč.

Malo kemikalij je bilo testiranih in testiranih na njihov kratkoročen in dolgoročen vpliv na zdravje ljudi. Tiste kemikalije, ki pa so bile testirane, pa niso pokazale prijetnih rezultatov za naše telo.

Kemikalijam se dandanes ne moremo popolnoma izogniti, lahko pa na različne načine zmanjšamo izpostavljenost. Lahko pa na različne načine poskrbimo za čim manjšo izpostavljenost tem snovem in da podpremo naše organe razstrupljanja, da lahko opravijo svojo funkcijo in nam povrnejo zdravje telesa.

Ob dejstvu, da se 30% živega srebra, ki ga ima mama, prenese na plod že v maternici je naravnost grozno.

Koliko strupov se potem šele nakopiči čez celo življenje?

Že ptički na veji čivkajo o razstrupljanju, ampak resnično je zelo pomembno, da naše telo razbremenimo strupov.

5 najbolj pogostih krivcev, ki zastrupljajo telo

Prvo mesto je rezervirano za težke kovine. Težke kovine so v 90% vzrok za nastanek vseh kroničnih bolezni, na kar je opozorila svetovna zdravstvena organizacija že v 70 letih prejšnjega stoletja. Med težke kovine spadajo kovine, kot so živo srebro, svinec, ostanki pesticidov, gnojil ter proizvodi iz nafte.

Težke kovine lahko zaužijemo s hrano, z zdravili, amalgam zalivkami, cepivi, vdihujemo jih s hlapi pohištva, dišavami in čistili, kozmetiko, v prometu. Nahajajo se celo v pitni vodi in zraku.

Pogosto nam zdravnik predpiše zdravila. Z zdravili v večini primerov samo prekrijemo simptome, ne odstranimo pa vzroka težav. Pri vsakih zdravilih najdemo navodila in drobni tisk, kjer je napisano mnogo stranskih učinkov, ki lahko nelagodno vplivajo na naše telo. 

Težave po navadi nastanejo zaradi življenjskega sloga. Telo pa samo preko bolečin in raznoraznih simptomov čist na svoj način. In tukaj nastane problem, zaradi katerega se po navadi vrtimo v krogu. Simptom – zdravila – prekrivanje simptomov – nov problem – zdravila – prekrivanje simptomov – nov problem… in tako naprej. Zelo pomembno je, da odkrijemo vzrok svojih težav.

Naslednji strup, ki škodi našemu telesu so alergeni. Najdemo jih v hrani, okolju in plesni

Z »nezdravo prehrano« z veliko nezdrave maščobe, prečiščenimi ogljikovimi hidrati in ostalo predelano hrano svojemu telesu naredimo več škode, kot koristi.

Velikokrat pozabimo, kako uničevalno za naše telo delujejo čustva. Čustva, ki negativno vplivajo na naše telo so jeza, ljubosumje, sovraštvo.

Ali imaš zaradi toksičnosti telesa zdravstvene težave, na katere še nisi našla odgovorov?

Te popolnoma razumem, nisi edina. Morda delaš vse kar veš in znaš, da bi bila zdrava. Držiš se organsko pridelane hrane, vadiš po svojih zmožnosti, vzameš si čas za počitek, meditiraš,… pa vendar…. Simptomi počutja pa še vedno obstajajo.

Odgovor se skriva v tem, da je tvoje telo preobremenjeno s stupi. V večini primerov gre preobremenjenost pripisati prav težkim kovinam. Naj te potolažim, nisi sama kriva za to, saj smo strupom izpostavljeni ves čas, težke kovine se pa ne izločijo same iz telesa. Zato se telo odzove na posebne načine in kliče »na pomoč«

10 najbolj pogostih klicev telesa na pomoč

 • utrujenost,
 • krči v mišicah,
 • zmedenost,
 • dermatitis,
 • nespečnost,
 • glavoboli,
 • napenjanje,
 • depresivnost,
 • anksiozonost,
 • hormonsko neravnovesje. 

Vse simptomi, ki jih lahko »zatremo« z raznoraznimi tableti / pripravki / zvarki in ne očistimo vzroka v našem telesu (težke kovine), se bodo čez čas pokazali v bistveno hujši obliki. Najhujša bolezen, ki lahko nastane, je rak.

Vsi, ki dihamo in jemo imamo v sebi preveč težkih kovin, katere je potrebno iz telesa odstraniti.

Z uvedbo določenih sprememb v vašem življenjskem slogu se boš znebila veliko strupov. Vendar to ne gre iz danes na jutri.

Priporočila za zmanjšanje zastrupljanja telesa:

 • Vključi živila, ki razstrupljajo: uživaj veliko sadja in zelenjave, največ svežih živil.
 • Popij več vode – svoje kilograme deli s 3 in to je priporočljiv vnos vode za tvoje telo. V kolikor se pa gibaš in poleti, ko se veliko potimo, je pa potrebno spiti bistveno več. Primer: če tehtaš 60 kg, je priporočljivo, da spiješ vsaj 2 litra vode na dan.
 • Vsak dan se gibaj vsaj 30 minut – lahko je tudi hoja, do službe če ne gre drugače.
 • Razstrupi svoj um – na voljo je več dejavnost, kot je joga, meditacija, zavestno dihanje.
 • Izogibaj se kavi in alkoholu.
 • Izloči kravje izdelke – vsebujejo veliko hormonov, antibiotikov.

Veliko lahko za razstrupitev naredimo že sami. To pomeni, da dnevni vnos strupov in toksinov zmanjšamo na minimum.

Ob enem pa se je potrebno zavedati, da smo si bila težkim kovinam in toksinom podvrženi vsak dan. Z zgornjimi priporočili žal ne moreš 100% razstrupiti svojega telesa, saj imaš težek kovine in toksine naložene v kosti, notranje organe…

Že s pripočočili, ki sem jih napisala zgoraj boš naredila za telo res veliko.

Če bi šla pa rada korak dlje in iz vseh celic (tudi iz možganov) odstranila težke kovine in toksine, ki definitivno ne spadajo v telo), si pa lahko več prebereš tukaj.

Na trgu je kar nekaj razstrupljevalnih izdelkov. Večina njih opravi svoje delo v prebavnem traktu. Za enkrat pa poznam le en izdelek, ki prodre v vse celice, tudi v možgane, in telo očisti vseh težkih kovin in toksinov.

Sama izdelek uporabljam že od poletja 2020 in sem izredno zadovoljna. 

Že ob prvem odmerku boš občutila spremembo razpoloženja in morda še česa. Takošnji učinki so lahko vidni kot barva urina in sprememba razpoloženja. Obraz boš imela bolj svež in mladosten, spremenilo se bo tvoje razmišljanje, fizično in psihično počutje in imela boš več energije. In to je šele začetek

Razstrupljeno telo ti bo hvaležnost vračalo s prijetnimi občutki:

 • Postala boš bolj mirna in umirjena,
 • Boljše boš razpoložena in pripravljena na nove izzive,
 • Imela boš boljši spanec in ponoči se bo telo hitreje generiralo,
 • Povečala se ti bo pozornost in spomin,
 • Bolečine mišic in sklepov bodo izzvenele,
 • Uredila se ti bo prebava in imunski sistem,
 • Vnetja in bolečine bodo izzvenele,
 • Stabilizirala in popravila se bo cirkulacija, krvni tlak,
 • Koža se ti bo popravila, saj bo izpuščajev vse manj,
 • Imela boš sijoče lase, kožo in nohte,

Kapljice so 100% naravne.  Ni nujnih napovedi in ne izziva alergijske reakcije. Ne vsebujejo prehranskih vrednosti in so brez kalorij. Ni zdravilo. Deluje tako, da odstranjuje strupe, vendar v telo ne dodaš ničesar. Čeprav ne dodaš ničesar, pasivno odstranjuje toksine. Vsak morebiten negativen učinek na telo lahko sprejmeš kot veselje, saj se iz telesa izločajo strupi.  

Kapljice imajo sposobnost prehajanja skozi celično membrano. Ker so v obliki kapljic, imajo sposobnost očistiti možgane in razbremeniti centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očisti vse toksine in težke kovine iz telesa in krvnih žilah, ki se iz telesa izločijo z urinom. Delujejo na vse kronične bolezni in celo depresijo, ki jih zaradi težkih kovin povzroča blokada možganov in osrednjega živčnega sistema, ker so možganske celice onemogočene, da opravljajo svoje delo. 

Kapljice niso zdravilo in in ne vplivajo na simptome različnih bolezni. Delujejo na glavne vzroke težav in jih odstranjuje iz telesa.  

Če si tudi ti želiš odstraniti vse, kar ne spada v tvoje telo in te omejuje pri vsakodnevnih aktivnostih, si lahko več prebereš tukaj.

 

Pozdravček, 
Jana