ZAKAJ HITRE REŠITVE (kot so zdravila, kreme in izdelki iz “domače leka – Izbiram sebe

ZAKAJ HITRE REŠITVE (kot so zdravila, kreme in izdelki iz “domače lekarne”) ❌NE PRINAŠAJO ZDRAVJA❌

Živijo!

Če tudi ti spadaš med tiste,...
 • ki so bili že na marsikaterem pregledu pri zdravniku ali kakšnem specialistu in si mogoče prejela kakšna “zdravila”, a s svojim zdravjem še nisi povsem zadovoljna
 • ki so preizkusili že marsikatero “mažo”, pa simptom še vedno ni sankcioniran
 • in iščeš rešitve za tvoje neprijetnosti in simptome, ki se ponavljajo, a v vedno hujši obliki…

Potem ti bo tale zapis zelo všeč.

Poglej…

Danes bi rada s tabo delila eno skrivnost, zaradi katere se ni izboljšalo le moje splošno počutje, ampak sem se skoraj v celoti znebila tudi neprestanega tri glasnega zvonjenja v ušesu, ki me spremlja že 30 let.

Prav tako pa sedaj prespim celo noč, čez dan nimam nič padca energije (kave ne potrebujem več!) ob tem pa imam perfektno urejeno prebavo.

A preden ti razkrijem, kaj je meni olajšalo vsak dan, naj se ti najprej predstavim…

Sem Jana in že več kot 20 let sem svetovalka k srečnemu življenju, kamor spada osvobajanje celičnega spomina in vzorcev, nezdravih odnosov, obenem nudim pomoč pri samopodobi.

Poleg terapij si želim svojim sledilkam in ženskam v splošnem svetovati, kako vzpostaviti čim lepši odnos samih s seboj in ljubeče odnose z okolico.

In ja, priznam …

V vsem tem času sem se osredotočala predvsem na bolj »nevidne stvari«, kot so odnosi, ki jih imamo sami s seboj, z drugimi.

Moje telo me je opozarjalo, da mi manjka še en del sestavljanke.

Zvonjenje v ušesih je bilo vse glasnejše. Večkrat v dnevu se mi je pojavil nenaden padec energije. Od jeseni pa do spomladi sem imela vsako leto takoooo mrzle noge, da ni bilo za zdržati.

Svoje težave sem poskušala omiliti na razno razne načine: s hrano, probiotiki, čiščenje ušes s tulci, itd…. Vse to so bile kratkoročne rešitve, ki pa so bile obliž na rano, vzrok pa je ostal neozdravljen.

Moje počutje je bilo iz dneva v dan slabo. Kljub počitku, se nikakor nisem uspela spočiti. Bila sem že zelo obupana….

A čisto po naključju, sem odkrila svoj mankajoči del sestavljanke…

OBSTAJA ENA BOLJ PREPROSTA, ENERGIJSKO IN ČASOVNO MANJ ZAMUDNA STVAR, KI JE MOJE POČUTJE PONESLA NA POPOLNOMA NOV NIVO.

A preden ti razkrijem rešitev, ti moram na hitro opisati kako ….

Pa začniva…

Najbolj pomemben del tega zapisa se nanaša na vprašanje: ZAKAJ RAZNE MAŽE IN ZDRAVILA TELESU NE POMAGAJO NA DOLGI ROK, AMPAK SAMO NA KRATEGA.

Prevečkrat gledamo ozko in želimo prekriti nek simptom, ki se odraža na telesu, nismo pa sposobni pogledati v globino, v samo srž problema…..v sam vzrok.

Recimo mrzle noge in roke se da ogreti z oblačilom, ampak vzrok za to je pomanjkanje energije v telesu in me bo naslednjič spet iznenada zazeblo….. Nič ne pomaga, če namažemo herpes, ki je virus v telesu, če se spet pojavi ob padcu imunskega sistema…..in tako začne boleti grlo, smrkam, vnetje ušes……

Če ne odpravimo vzroka, ne moremo pričakovati, da bomo težavo rešili....Namesto tega se ne vprašamo kaj je tisto v telesu, kar mi preprečuje, da bi imela tople noge in roke, da ne bom spet dobila nadležnega herpesa in zbolela zaradi vnetja dihal…?

Vse v telesu je povezano in iz enega simptoma nastajajo novi in iz njih vnetja in bolezni.

Je že prav, da poskrbimo na primer za herpes, da ne peče in boli, ampak bistvenega pomena je, da se zavedamo, da zdravljenje herpesa na klasičen način ni dovolj. Potrebno je poskrbeti za telo, ki nam na takšne načine sporoča, da potrebuje spremembo. 

Sporoča nam, da obstaja v telesu nekaj, kar sproža vnetja. Znanstveno je dokazano, da vnetja v telesu povzročajo težke kovine, ampak se z njimi nihče ne ukvarja, ker le malokdo pogleda v globino problema in ga razume.

Odpraviti je potrebno vzroke, ki znova in znova sprožajo vnetja.

Pomembno dejstvo je, da se na zdravniških pregledih ne izvaja noben test, kjer bi se pokazalo, s čim je naše telo zastrupljeno. 

Težke kovine so tisti vzrok. Nikoli ne dobimo informacije, koliko težkih kovin vsebuje naše telo.

Težke kovine kot so: svinec, živo srebro, baker, kadmij, nikelj, arzen so za naše telo zelo obremenilne in toksične. Enako velja za lahko kovino aluminij.

Zanimivo je tudi to, da ima vsaka oseba svojo lastno zlitino težkih kovin, ki je lastna le njemu.

Tukaj si lahko ogledaš kratek video, ki ti bo pomagal razumeti vpliv težkih kovin v telesu.

Težke kovine zaužijemo s hrano, zdravili, amalgamskimi zalivkami zob, s cepivi, vdihujemo jih s hlapi sodobnega pohištva, dišavami in čistili, kozmetiko, v prometu. Nahajajo se celo v pitni vodi in v zraku.

Hja, zadeva je kar kompleksna. Sedaj se verjetno že sprašuješ kakšen vpliv imajo težke kovine na naše telo…

Pa poglejva…

Težke kovine so za telo tujek. Telo jih ni sposobno izločiti, zato je prisiljeno, da jih odloži, čim dlje stran od srca. So največji zaviralci regeneracije telesa, ker obremenjujejo celice in onemogočajo njihovo obnovo. Naložene v maščobno tkivo so neestetske, na žalost pa so prisotne tudi v živčevju in seveda možganih, kar vpliva na naše zdravstveno stanje.

Težava s težkimi kovinami je v tem, da so podobne trdovratnim plevelom. Izrinejo koristne snovi iz celic, zasedejo prostor in jih je precej težko odstraniti. Še posebej, če za vsako zdravstveno težavo dobimo kemična "zdravila" in cepiva, tako se njihova vsebnost v telesu še poveča in telo postaja vedno bolj toksično in se ni sposobno samo očistiti in pozdraviti.

Moram te potolažiti, nisi edina, ki ima zaradi toksičnosti telesa zdravstvene težave, za katere še nisi našla odgovorov.

Moderni človek dandanes ne umira več zaradi starostne slabosti, ampak zaradi posledic presnovnih bolezni.

Morda delaš vse, kar si lahko zamisliš, da bi bila zdrava. Držiš se organske prehrane, vadiš po svojih sposobnostih, meditiraš, vzameš si čas zase, jemlješ prehranska dopolnila, pa vendar... Delaš vse pravilno, vendar simptomi slabšega počutja še vedno obstajajo.

Kakšni so simptomi toksičnosti telesa?

Lahko si kronično utrujena, imaš kronične bolečine, glavobole, bolečine v sklepih, zamegljen um, alegije, okus po kovinah v ustih, šibkost, razna vnetja, zaprtost in druge prebavne motnje, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin, glivice, zaraščanje bakterij po telesu, izpuščaje na koži, pomanjkanje pozornosti, slabo razpoloženje, težko vzdžuješ telesno težo, slab zadah, imaš mrzle roke in noge, občutek dezorientiranost, nočno potenje, imaš slabo imunsko odpornost, pogoste prehlade ali vnetja, omotico, nizek libido, pogosta virusna obolenja, herpes, težave z zanositvijo, visok pritisk, depresijo, anksioznost, ADHD, OCD, otrplost, tike, mravljinčenje, vročinske oblive, epilepsijo, ....

Vse to so lahko težave preobremenjenega telesa s težkimi kovinami, ki nam to kaže na zelo različne načine.

Strupene težke kovine lahko spodbudijo tudi vnetje v prebavnem traktu in tako pride do razdraženega črevesja in posledično do zastrupljanja telesa z lastnimi toksini.

V črevesju se ne začne samo razstrupljanje, pač pa tudi oslabljeni imunski sistem.

Prvi znaki našega zdravja so vidni na obrazu, takoj in pri vsakemu. Tudi tvoje osebno in dobro počutje vedno sije iz obraza. Kadar ni tako, lahko opaziš spremembe na obrazu kot posledice staranja, saj se celice ne zmorejo regenerirati in obnovljati v zadostni meri, ker za to nimajo pogojev. Dobri pogoji za obnovo pa pridejo iz notranjosti.

Mnoge škodljive substance se iz teles sicer izločajo po naravnih poteh, vendar se nekatere odstranjujejo počasi in v premajhnem obsegu. Gre predvsem za lipofilne oz. hidrofilne spojine, ki imajo večjo tendenco do nabiranja v maščobnem tkivu, v katerem se kopičijo. To je tisti odvečni špehec, ki se največkrat nalaga okoli trebuha in bokov. Telesno breme določimo preko merjenja kemikalij oz. njihovih metabolitov v bioloških vzorcih, kot so kri, urin in materino mleko. Škodljive substance, ki se pogosto najdejo v človeškem telesu so živo srebro, arzen, organoklorovi pesticidi, perflorirane spojine, dioksini, svinec in podobno. Lahko so kemijsko toksične ali pa radioaktivne. Pogosto so najdene celo v popkovni krvi novorojenčkov.

Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni.

Podatki so me tako šokirali, da sem se podala v iskanje rešitev za težave, ki nam jih povzročajo težke (živo srebro, svinec, arzen…) in lahke kovine (aluminij).

Na trgu sem našla kar nekaj različnih izdelkov in jih preizkusila. Obljubljali so solidne rezultate, a po nobenem nisem opazila bistvene spremembe v svojem počutju.

A vsak, ki išče, slej ko prej tudi najde.

Pred nekaj meseci sem čisto po naključju našla izdelek, ki naj bi imel moč, da prodre v vse celice v telesu in telo očisti vseh težkih kovin in toksinov.

Waaaaw, prodre v vse celice v telesu, in očisti težke kovine tudi v možganih ?! - je bil moj prvi odziv.

Izdelek je obljubljal res veliko.

Bolj kot napisanemu, saj ekran res prenese vse, vedno zaupam svojim občutkom in počutju. Kljub lepim besedam, sem malo dvomila v napisano… Že po parih dneh naj bi občutila spremembo v počutju…

No, pa da vidimo. Izgubiti tako ali tako nisem imela kaj…

In….

Že po parih dneh uporabe sem bila popolnoma navdušena.

Opazila sem da:

 • je utrujenost zamenjala življenjska energija, s katero brez problemov premagujem dnevne izzive
 • imam jasne misli
 • imam bolj čisto kožo na obrazu (vsak dan imam manj vidnih por)
 • se je moja prebava končno uredila (večkrat na dan grem kakat in to brez problemov)
 • skoraj nimam več bolečin v rami, ki je bila dvakrat poškodovana
 • so moje menstruacije skoraj brez bolečin in sama menstruacija traja le nekaj dni


Detoks kapljice, ki so mi življenje obrnile na glavo v pozitivnem smislu, niso zdravilo in ne vplivajo na simptome različnih bolezni. Delujejo pa na glavne vzroke težav in jih odstranjuje iz telesa.

In kot spodaj lahko vidiš, nad detoks kapljicami Clean Slate nisem navdušena samo jaz…Skratka, nad rezultatu sem bila res presenečena in hkrati tako navdušena.

Zato sem se odločila, da svojo izkušnjo delim s tabo in ti olajšam in skrajšam pot, ki sem jo prehodila sama. Vedno sem imela občutek, da je v mojem telesu nekaj, kar ne spada vanj, ampak nisem prepoznala kaj to je in kako naj tega očistim svoje telo, dokler…...nisem prišla do logične obrazložitve, da je potrebno težke kovine iz telesa izločiti mehansko. 


Kadar se nam v prst zapiči kovinski delček, ga lahko odstranimo le mehansko. Kadar ga ne odstranimo, se okoli njega naredi rdečina, vnetje tkiva. In kaj je težka kovina drugega, kot drobceni delci kovinskih spojin razsejani v naših tkivih, ki povzročijo vnetje. In iz tega vnetja se potem razvije večje vnetje v tkivu, vpliva na okoliška tkiva. Iz teh vnetij (sečil, ožilja, sklepov, mišic….) nastanejo težke bolezni in tudi rak.

Ob naročilu kapljic Clean Slate:

 • boš privarčevala, saj ne boš s preizkušanjem drugih izdelkov, ki so na voljo, zapravila gore denarja 
 • bodo prvi rezultati spremenili kvaliteto življenja (dobro spanje, več energije in urejena prebava….)
 • boš na lahek in neboleč način poskrbela za globinsko čiščenje svojega telesa
 • boš odpravila morebitne težave, ki ti jih mogoče že povzročajo težke kovine in toksini

A naj te ne skrbi …

Detoks kapljice Clean Slate nimajo stranskih učinkov in ne povrzočajo alergijskih reakcij. Kapljice so 100% naravne, brez umetnih dodatkov, so netoksične, primerne za vegane in ne povzročajo nikakršne zasvojenosti.

Ob jemanju kapljic se priporoča le velika količina vode, saj se bo tvoje telo že ob prvem zaužitju kapljic začelo razstrupljati, kajti že v 6 do 8 urah bodo kapljice omogočile, da se bodo težke kovine in toksini začeli izločati z urinom.

Kdo vse lahko uporablja kapljice Clean slate?

Kapljice so namenjene vsem, ki …

 • do sedaj še niso našli rešitve za svoje težave in telo že dlje časa sporoča in išče rešitve za težave kot so: anksioznost in depresija, izguba spomina, nespečnost, izguba libida, boleče menstruacije, dermatitis, kronična zaprtost ali druge želodčno črevesne težave, srčno žilne bolezni, paradontoza, glivična infekcije, avtizem, odprava tumorja, raka,…
 • so že bili na marsikaterem pregledu pri zdravniku in predpisana »zdravila« niso v celoti odpravili simptomov in še vedno niso zadovoljni s svojim zdravjem
 • so v času regeneracije po kakšni poškodbi
 • se zavedajo težav, ki jih povzročajo težke kovine in toksini v telesu

Kako pa se kapljice uživa?

Jemljemo jih po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek 10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov, da se najhitreje vnesejo v telo in krvni obtok. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.


Uporabljajo jih tudi otroci in starejši, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.

Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk.

In ja …

Mnogim so se prvi rezultati začeli kazati že po prvih dneh, nato pa so se le še stopnjevali…

Vem …

Sliši se super.


Verjetno se na tej točki že nestrpno sprašuješ …

Kakšna je cena detoks kapljic?

Čeprav bi bila lahko cena kapljic, zaradi katerih so mnogim izzvenele težave in se jim je resnično izboljšala kakovost življenja, precej visoka, se je podjetje, ki izdeluje Root, odločilo za zelo dostopno ceno.

Cena za ene kapljice je 70 EUR, količina pa zadošča uporabi za 1 mesec.

Mogoče se 7 EUR sliši veliko, ampak to je samo strošek ene kave na dan.

Za ta denar prejmeš kapljice, ki so že mnogim spremenile življenje na bolje.

Ampak.... 

KER SI DANES TUKAJ, BI ZATE RADA NAREDILA NEKAJ POSEBNEGA ….

Cena za kapljice Clean Slate je enotna po celotnem svetu, zato cene žal ne morem znižati.

Z veseljem pa ti danes ob naročilu kapljic podarim terapijo s sevtlobnimi 5D frekvencami (v vrednosti 49 EUR).

Verjetno te zanima kaj pridobiš z zlato energijo 5D:

 • Harmoniziralo se bo tvoje energijsko stanje tvojih organov
 • Aktiviralo se bo samozdravljenje
 • Uravnovesilo bo tvoje čakre
 • Spodbudila se bo tvoja kreativnost
 • Povečal se ti bo podzavesten vpliv na čustva in intuicijo

Torej ...

Vse, kar moraš zdaj storiti za to, da izkoristiš današnjo ponudbo, je, da tukaj oddaš svoje podatke. 


Z ljubeznijo,
JanaTvoje prijave ni možno shraniti. Poskusi ponovno.
Juhu, tvoja prijava je sprejeta. Prosim preveri svoj e-nabiralnik.

Naročilo Root izdelkov

Na naveden e-naslov boš v roku parih minutk prejela e-sporočilce. 


Sporočilo, ki ga boš prejela je ZELO POMEMBNO, saj so v njem vse nadaljnje informacije, ki jih potrebuješ glede naročila 

Root izdelkov. 


Včasih zaide v mapo s promocijami ali vsiljeno pošto.  

Prosim poglej še tja.


V primeru, da ga ne najdeš, mi prosim piši na info@janavizin.com.  

 

 

P.S. Če morda še vedno nisi prepričana ali so kapljice primerne zate, sem spodaj prilepila še nekaj rezultatov in mnenj zadovoljnih uporabnikov kapljic, ki so jim spremenile življenje. Seveda pozitivno :)

Morda boš potem lažje sprejela svojo odločitev.