Iskala sem koren (korenino) in našel me je Root – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Iskala sem koren (korenino) in našel me je Root

Moj miren kotiček je gozd, objem drevesa in tam v mojem zelenem raju, me čaka velik mogočen črn gaber s prav posebno korenino, na kateri najdem mesto za meditacijo. Tam vedno najdem svoj notranji mir in navdih.

Moje meditacije in  terapije so prežete z drevesi, listi dreves, sokom, ki teče po deblu, vejami in  koreninami, objemi. 

Koren, korenina, me spremlja ves čas. Tudi takrat, ko sem si naredila doma svoj prostor s kamni,  kristali in….s korenino. 

Kupila sem si veliko mehko sivo odejo z velikim drevesom s koreninami. Korenine so mi svete, saj predstavljajo preteklost, prednike, pretekla življenja. In sedanjost, bujno vejevje in listje lahko ozeleni le iz zdrave močne korenine, zdrave preteklosti.

Kristali in drevo, korenina….to se mi je motalo po glavi že nekaj mesecev, neka korenina…..Zakaj? Kam naj to umestim v svoje življenje in kako? Kaj mi to sporoča? Nisem znala povezati in si razložiti.

In dobila sem v roke stekleničko za razstrupljanje telesa. ROOT. Naj poskusim in se opazujem. Razstrupljam se že  vse življenje, brez posebnih rezultatov, pa naj bo. Ampak tokrat so bili učinki opazni takoj. Kapljice, ki jih proizvaja Root, so namreč tekoči zeolit, narejene tako, da lahko pronicajo v vsako celico, tudi v možgane (tudi možgani imajo možgansko deblo) in jo očistijo težkih kovin in toksinov. Počutila sem se dobro. Imela sem več energije in bolje sem spala, uredila se je prebava. Bila sem mirna in sem se veselila novih izzivov.

Hči me vpraša: ”Pa ti veš kaj pomeni Root?” Seveda, ime podjetja, je bila moja razlaga. Da Root pomeni korenina, koren. Da je prav ta izdelek narejen  za odpravo mojih težav, se mi ni niti sanjalo. To pa je bilo zame spoznanje, na katerega sem čakala in sem Ajdi zelo hvaležna za pomoč pri tem, kajti sama nikoli ne bi iskala prevoda za ime podjetja. 

Iskanje korena, iskanje vzrokov je gušt v katerih vidim smisel svojega dela in ustvarjanja.

Ker vem, da ima vsaka posledica svoj vzrok, je to moje glavno vodilo pri delu.

Kajti, ko je odpravljen vzrok odpravljen na energetskem nivoju, posledice same izzvenijo. Pa vendar.  Pri sebi, pri svoji težavi z migrenami, ušesi in tinitusom, sem do zdaj v nekaj desetletjih odkrila kar nekaj resnic o sebi, ki jih nisem želela slišati, pa bi jih morala. Odpravljala sem male vzroke drugega za drugim, se poslušala in upala, da rešim šumenje v ušesih in svoj sluh. Da najdem tisti primarni vzrok, koren vzroka. Kajti moj koren vzroka se je že pošteno razvejal in uničeval sluh. Nič ni pomagalo, če sem rezala malo korenino in še drugo poleg, kajti koren vzroka je ostajal in se krepil.

Moje živjenje polno drevja in korenin in steklenička Root - koren. Ja, to je bil koren, ki mi je bil poslan za razrešitev vzroka mojih težav z glavoboli in sluhom. Sprožila sem postopek čiščenja težkih kovin. Res je, da so mi profesionalno zamenjali amalgan zalivke, vendar v krvnem obtoku in mojih možganih so bili ostanki težkih kovine naloženi že dolga leta.

Moje telo se je začelo čistiti težkih kovin in toksinov, ki so se nabirali v mojem telesu tudi že od otroštva s cepivi, zdravili, kozmetiko, čistili...in šumenje v ušesih zdaj počasi ugaša. Razumem, da je mesec dni premalo časa za popoln rezultat, da se telo razstrupi težkih kovin in toksinov v celoti. Telo potrebuje  svoj čas, vendar sem neizmerno vesela, da sem našla svoj koren težave,  ki ga bom odpravila s tekočim zeolitom iz Root-a. Našla sem svoj koren rešitve. Našel me je Root.

Hvaležna.

Če se tudi ti soočaš s kakšnimi težavami, ki so posledite toksinov in težkih kovin, lahko svoje kapljice naročiš preko spodnjega obrazca.

Če pa potrebuješ še kakšne dodatne informacije o detoks kapljicah, pa sem jih zbrala tukaj: >>>> https://www.janavizin.com/pages/cs

Cena detoks kapljic je 75 eur.

Ob naročilu kapljic Clean Slate boš prejela brezplačno energetsko podporo na daljavo za hitrejše zdravljenje! (v vrednosti 30 eur)
Podporo boš prejela v sredo ob 22.00.

Za naročilo svoj kapljic izpolnji spodnji obrazec. 

{formbuilder:14435}

Za kakršnekoli informacije v zvezi z zdravjem sem na voljo! (na desni strani klikni vijolično ikono za Facebook Zasebno Sporočilo ali pa ikono za elektronsko pošto in ti bom priskočila na pomoč.)

 

Z ljubeznijo,

Jana