Kandida - kako se je lahko rešiš na enostaven način – Izbiram sebe

Kandida - kako se je lahko rešiš na enostaven način

Kako se lahko na enostaven način rešiš težav, ki jih povzroča kandida, ki pesti več kot 89% prebivalcev Slovenije…. – brez, da se mogla odpovedati vsem dobrotam na mizi – spremembe boš opazila že po 2 dneh


Če tudi ti spadaš med tiste, ki…

 • imajo težave z nespečnostjo
 • so pogosto utrujeni
 • jim peša spomin in pozornost
 • imajo težave s kožo
 • imajo hladne roke ali noge
 • ne čutijo spolnega poželenja

Potem ti bo tale zapis zelo všeč.

Poglej …

Danes bi rada s teboj delila eno svojo skrivnost, zaradi katere se ni izboljšalo samo moje počutje, ampak tudi zmogljivost pri vadbi.

Prav tako pa sem se rešila tudi nadležnega občutka hladnih nog, ko jih nikakor nisem mogla ogreti. (sploh pozimi, brrrr) ...

A preden ti razkrijem, kaj je meni olajšalo vsak dan, naj se ti najprej predstavim…

Sem Jana in se že več kot 20 let svetujem, s terapijami odpravljam energetske vzorce in blokade v telesu, ki jih pridelamo v svojem življenju s svojimi mislimi in z napačnimi odločitvami. Lahko pa imajo naše celice boleče spomine že od prej ali iz preteklih življenj.

Poleg terapij se trudim svojim sledilkam in ženskam v splošnem svetovati, kako vzpostaviti čim lepši odnos samih s seboj in posledično tudi z ljubljenimi osebami in v vseh odnosih.

In ja, priznam …

V vsem tem času sem se fokusirala predvsem na bolj »nevidne stvari«, kot so odnosi sami s seboj, z drugimi.

Moje telo me je pa opozarjalo, da mi manjka še del sestavljanke.

Migrene so bile vse pogostejše. Večkrat v dnevu se mi je pojavil hiter padec energije. Od jeseni pa do spomladi sem imela vsako leto takoooo mrzle noge, da ni bilo za zdržati.

Svoje težave sem poskušala omiliti na različne načine: s hrano kot je zelena zelenjava, kokosovim oljem, semeni, oršečki, sojo, fermentirani izdelki (kislo zelje, repa, tempeh), česen in čemaž, raznoraznimi probiotiki, savno, itd…. Uporabljala sem tudi zaperino (naprava, ki uničuje parazite, viruse in bakterije). 

Vse to so bile kratkoročne rešitve, ki pa so zgolj zakrpale rano, vzrok težave pa je ostajal nerazkrit.

Moje počutje je bilo iz dneva v dan slabše. Kljub počitku, se nikakor nisem uspela spočiti. Bila sem že zelo obupana….

A čisto po naključju, sem odkrila svoj manjkajoči del sestavljanke…

OBSTAJA ENA BOLJ PREPROSTA, ENERGIJSKO IN ČASOVNO MANJ ZAMUDNA STVAR, KI BO TVOJE POČUTJE PONESLA NA POPOLNOMA NOV NIVO.

A preden ti razkrijem rešitev za tvoje težave, ti moram bolj podrobno opisati
nastanek kandide in zakaj zdravljenje na »klasičen« način težave ne reši na dolgi rok.


Pa začniva….

Glivica kandida je glivica, ki jo najdemo v vsakem tankem in debelem črevesu, pri ženskah pa je prisotna tudi v nožnici. Sama po sebi ni problematična in je celo nujna do določene mere. V določenih situacijah se lahko iz prijaznega in nujnega gosta spremeni v parazita, ker se prekomerno razmnoži in tako postane nevarna in lahko povzroča ne malo zdravstvenih težav.

Zelo pomembna povezava s kandido, ki jo zdravniki velikrat zanemariijo je povezava s težkimi kovinami, zlasti z amalgamom.

Če imamo v zobnih plombah, tiste črne, amalgamske zalivke je stvar še bolj dramatična, saj z žvečenjem hrane tako ob vsakem grižljaju pogoltnemo tudi majhne količine živega srebra, ki se nabira v črevesni sluznici. S tem preobremenimo črevesno sluznico in s tem povečamo razrast kandide.

Posledice pa vsi dobro poznamo: utrujenost, slab spomin, zmedenost, bolečine v mišicah, bolečine v trebuhu, napihnjenost, plini, zaprtost ali driska brez očitnega razloga, pogosta vaginalna vnetja, izguba libida, napadi anksioznosti in joka, pogosta vnetja ledvic, mrzle noge in roke,….

Če se zadevi posvetimo lokalno, lahko vidimo kako genialna je narava sama po sebi.

Glivice kandida vsrkajo težke kovine in tako pomagajo razbremeniti črevesno sluznico. Ampak, kaj pa se zgodi z »dobrimi« glivicami po tem?

Nič, glivice polne težkih kovin, ki so opravile dobro delo, ostanejo v telesu. To za naše telo ni optimalno, saj naše telo še vedno ni razbremenjeno težkih kovin. Težke kovine so samo »pospravljene«.

S tem pa nastopi problem, saj glivice tvorijo aflatoksine, ki so zelo obremenjujoči za naše telo, zlasti za jetra.

Veliko ljudi se potem odloči za uporabo raznoraznih protiglivičnih sredstev, olj ali izvlečkov z namenom, da bi glivice »pomorili«.

S tem se telesu naredi medvedjo uslugo.

S »pomorom« glivic nastane zelo resen problem, saj se ob »pomoru glivic«, ki so polne težkih kovin, sprostijo vse te težke kovine v kri, kar povzroči nenadno zastrupitev organov z vsemi njenimi posledicami.

Tako ima naše telo še več dela, oslabljen imunski sistem, glivice kandida zelo hitro ponovno zrastejo v še večjem številu, ker je telo trajno oslabljeno.

Dobro mišljena terapija povzroči veliko škodo v telesu. Tako se vrtimo v krogu.

….

A vse le ni tako črno, saj za odpravo razraščene kandide obstaja rešitev….

In to so …

Detoks kapljice Clean Slate.

Zveni preveč preprosto?

Hja …

Verjetno zato, ker si že preizkusila marsikaj, pa ni odpravilo tvojih težav. Te čisto razumem, saj sem bila sama pred odkritjem teh kapljic popolnoma obupana.

Ampak v ozadju teh kapljic se skriva precej več, kot si morda mislimo.

Te kapljice so čisto nove, saj so luč sveta ugledale šele februarja 2020.

Sestavlja jih edini zeolit na svetu, ki očisti celice na vseh nivojih. Očisti možgane, živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu in očisti vse toksine in težke kovine, ki se iz telesa izločijo z urinom.

Razstrupljeno telo ti bo hvaležnost vračalo s prijetnimi občutki.

 • postala boš bolj mirna in umirjena,
 • bolje razpoložena in pripravljena na nove izzive,
 • odlično boš spala in telo se bo ponoči hitreje regeneriralo,
 • povečala se ti bosta pozornost in spomin,
 • izzvenele bodo bolečine mišic in sklepov
 • uredila se ti bo prebava
 • okrepil se ti bo imunski sistem,
 • zato bodo vnetja in bolečine izzvenele,
 • stabilizirala in popravila se bo cirkulacija in krvni tlak,
 • izpuščajev na koži boš imela vse manj in manj,
 • imela boš sijoče lase, kožo in nohte.

Na Lidijinem obrazu na desni fotografiji se vidi res ogramna sprememba po jemanju Clean Slate kapljic - in to v samo enem mesecu 

AMPAK POZOR – NI VSAK ZEOLIT ENAKO UČINKOVIT IN KORISTEN

Klasični zeolit (v prahu) se vsrka samo v prebavila, zato ni tako uspešen kot kapljice Clean Slate, saj se težke kovine odlagajo v vseh organih, mišicah in tudi v možganih.


Bistveno je, da svoje telo razbremeniš težkih kovin in toksinov.

Med iskanjem rešitev za svoje težave sem se najbolj navdušila nad kapljicami Clean Slate, saj edino te kapljice prodrejo v vse celice in odplaknejo težke kovine.

Poleg vsega pa so še:

 • organske
 • brez glutena
 • primerna za vegane
 • brez gensko spremenjenih organizmov

In kot lahko vidiš spodaj, nad pozitivnimi učinki nisem navdušena samo jaz. 


Kot si opazila, so kapljice primerne tudi za naše hišne ljubljenčke. 

Sama sem imela prav posebno prvo izkušnjo s kapljicami Clean Slate.

Že od nekdaj sem zelo senzibilna. Hitro začutim, ali je zadeva OK ali ne.

Starejša hči mi je kapljice prinesla za preizkusit. Brez, da bi vedela kaj to je, mi je rekla, naj povem kaj čutim.

Se odločim za preizkus, odprem usta in hči mi dozira v usta nekaj kapljic… V prvih nekaj sekundah začutim, kot da tekočina prodira v notranjost moje spodnje čeljusti in polni ves predel pod jezikom.

Mmmmmm… bil je prav poseben občutek. Skoraj brez okusa, ampak zelo pronicljiva tekočina.. Dobesedno vsrkala se je v ustno sluznico. Kot bi na razgreto zemljo kanilo nekaj kapelj vode.

Nad kapljicami sem bila takoj navdušena, pa sploh še nisem vedela zakaj se jih uporablja in kako mi bodo spremenile življenje.

Vse, ki ste bile tudi pri meni na terapiji, veste, da imam težavo s sluhom, saj imam tinitus. S to težavo se ukvarjam že 31 let, pojavila se je med mojo drugo nosečnostjo.

Po dveh mesecih jemanja Clean Slate:

 • se je zvonenje v ušesih zmanjšalo iz 3 glasnih zvonenj na enega zelo tihega
 • sem polna energije in sem bolj fokusirana
 • prespim celo noč (prej sem se zbujala večkrat na noč)
 • tudi prebava se mi je uredila

Komaj čakam, da vidim kakšne pozitivne spremembe prinese v moje življenje naslednja steklenička.

Zaradi moje pozitivne izkušnje s Clean Slate sem se odločila, da bom svojo izkušnjo delila naprej. Verjamem, da lahko še marsikomu spremeni žilvjenje, tako kot ga je meni.

Clean Slate je moji družini močno olajšal življenje, zato nimam nobenega pomisleka ali zadržka, da bi delila izkušnjo s tabo.

Detoks kapljice Clean slate, so kapljice s katerimi lahko odpraviš težave, ki so nastale zaradi prevelike količine težkih kovin v tvojem telesu.

Ali veš, da je Svetovna zdravstvena organizacija že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni. Pa potem o tem molčala.

Ampak, pazi, takrat smo imeli manj industrije in ostalih dejavnikov, ki vplivajo na povečanje težkih kovin in toksinov v naši okolici. Sama si lahko predstavljaš kako bolj umazan je naš planet. Koliko več industrije, avtomobilov, uporabe zdravil, amalgamskih zalivk, škodljive kozmetike...in še in še.

In ja …

Prepričana sem, da bo tvoje počutje že zelo kmalu po uporabi kapljic neprimerljivo boljše kot danes. Zaradi očiščenja težkih kovin in toksinov iz telesa boš imela več energije, prebavo boš imela končno urejeno, končno boš jesen, zimo in pomlad lahko preživela s toplimi rokami in polna energije.

A naj te ne skrbi …

Detoks kapljice Clean Slate niso zdravilo, nimajo stranskih učinkov in ne povrzočajo alergijskih reakcij. Kapljice Clean slate razstrupljajo telo in so 100% naravne, brez umetnih dodatkov, so netoksične in ne povzročajo nikakršne zasvojenosti.

Ob jemanju kapljic se priporoča le pitje veličje količine vode, saj se bo tvoje telo že ob prvem zaužitju kapljic začelo razstrupljati.

Za koga so kapljice primerne?

Kapljice so namenjene vsem, ki …
 • do sedaj še niso našli rešitve za svoje težave in jim telo že dlje časa sporoča in išče rešitve za težave kot so: anksioznost in depresija, izguba spomina, nespečnost, izguba libida, boleče menstruacije, dermatitis, kronična zaprtost ali druge želodčno črevesne težave, srčno žilne bolezni, paradentoza, glivična infekcije, avtizem, odprava tumorja, raka,…kajti telo pokaže svoje odklone na najšibkejšem delu.
 • so že bili na marsikaterem pregledu pri zdravniku in predpisana »zdravila« niso v celoti odpravila simptomov in še vedno nisi zadovoljna s svojim zdravjem
 • so v času regeneracije po kakšni poškodbi, operaciji ali zdravljenju

Kako se kapljice uživa?

Jemljemo jih po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek 10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.

Primerene so tudi za otroke in starejše, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.
Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk….

In ja …

Prvi rezultati se bodo začeli kazati že po prvih dneh, nato pa se bodo le še stopnjevali…

Vem …

Sliši se super.

In tudi je super.

Verjetno pa se na tej točki že nestrpno sprašuješ …

Kakšna je cena detoks kapljic? 

Čeprav bi bila lahko cena kapljic, zaradi katerih lahko rešiš mnogo tvojih težav in se ti resnično izboljša kakovost tvojega življenja, precej visoka, se je podjetje, ki izdeluje Root, odločilo za zelo dostopno ceno.

Cena za ene kapljice je 77 EUR, količina pa zadošča uporabi za 1 mesec.

Mogoče se 77 EUR sliši veliko, ampak to je samo strošek ene kave na dan.

Za ta denar prejmeš kapljice, ki ti bodo spremenile življenje na bolje.

AMPAK …

KER SI DANES TUKAJ, BI ZATE RADA NAREDILA NEKAJ POSEBNEGA ….

Cena za Clean Slate je enotna po celotnem svetu, zato cene žal ne morem znižati.

Z veseljem pa ti danes ob naročilu kapljic podarim terapijo s sevtlobnimi 5D frekvencami (v vrednosti 49 EUR).

Verjetno te zanima kaj pridobiš s svetlobno 5D terapijo:
 • Harmoniziralo se bo energijsko stanje tvojih organov
 • Aktiviralo se bo samozdravljenje
 • Balansiralo bo tvoje čakre
 • Spodbudila se bo tvoja kreativnost
 • Povečal se ti bo podzavesten vpliv na čustva in intuicijo


Torej ...

Vse, kar moraš zdaj storiti za to, da izkoristiš današnjo ponudbo, je, da klikneš na spodnji gumb.

Ta te bo preusmeril na kontaktni obrazec, kjer boš izpolnila svoje podatke in tako boš oddala povpraševanje. Na tvoj e-naslov boš v kratkem prejela vsa nadaljnja navodila.

Tako, zdaj pa hitro klikni tukaj, da ne zamudiš te nore ponudbe.


Se vidiva na naslednji strani.

Z ljubeznijo,
Jana

 

 

 

P.S. Če morda še vedno nisi prepričana ali so kapljice primerne zate, sem spodaj prilepila še nekaj rezultatov in mnenj zadovoljnih uporabnikov kapljic, ki so jim spremenile življenje. Seveda pozitivno :)

Morda boš potem lažje sprejela svojo odločitev.