Klic duše – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Klic duše

Ko te klic duše pripelje do točke, ko veš, da moraš oz. želiš nekaj spremeniti pri sebi, to zelo dobro veš.

Je kot sila, ki ti ne da miru in stremi po novih korakih. In to je tisti pravi trenutek, da izbereš njen glas. Ni pomembno kaj to je, lahko je zelo “čudna” zadeva ali situacija. ampak prav iz takih trenutkov nastaja prava podoba tebe. S pozitivnimi izkušnjami in poslušanju sebe. To je tista tvoja prava pot. Prav te izkušnje te oblikujejo v tebi lastno podobo. Kajti tako te oblikuje duša in duša pozna tvojo pot, tvoje želje in hotenja, da najdeš sebe, brez umešavanja ega.

Včash je potrebno brisati pretekle občutke, ker postanejo preboleči in duša prosi po pomoči. Narediti konec nečemu kar ti ne služi več in odpri možnost nečemu novemu.

Več o sami terapiji si lahko prebereš tukaj.

Na individualno terapijo Osvobodi svojo dušo se lahko prijaviš preko spodnje prijavnice. 

{formbuilder:10107}

V kolikor imaš pa kakršno koli vprašanje pa se lahko pred terapijo slišiva. Svoj termin za individualen pogovor (brezpačno in neobvezujoče) lahko rezerviraš preko spodnjega obrazca. 

Pogovorili se bova o tem kaj želiš pri sebi spremeniti oz kje imaš morebitne težave. Poiskali bova rešitev. Mogoče gre za težave, ki izhajajo iz nekih podedovanih ali priučenih vzorcev in prepričanj, ki morda sploh niso tvoji... Ignorirani vzorci pa se z lahkoto prelevijo v fizične težave, ki se kažejo potem v različnih oblikah in čustvenih stanjih. 

{formbuilder:10316}