Ko boli duša – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Ko boli duša


Lekcije Duše, ki si jih Duša izbere za svoje potovanje, niso vedno lahke s človeškega vidika, z vidika uma in ega. Ampak tudi tvoje popotovanje in življenje zdaj tukaj , če izgleda še bolj tragično in neharmonično, je tvoja Duša skrbno načrtovala prav to pot, prav te izkušnje.

Zavedanje, da si si te naloge izbrala sama in so točno take, kot jih potrebuješ v tem življenju. Lahko ti je v veliko olajšanje. Saj lahko razumeš, da postane izkušnja težja le v primeru, ko narediš odklon od poslušanja sebe in delaš z razumom, glavo  in ne s srcem. 💓

Medsebojni odnosi so najbolj ranljivi prav v krogu družine, saj ima Duša znanja dogovora Duš še pred spočetjem. Vse travmatične izkušnjami v fizičnem svetu v tem življenju pa so eno samo nerazumevanje Dušnega poslanstva v tem življenju.

Tako v takih težkih izkušnjah lahko izgubimo delce svoje Duše in ostanejo ujete na točno določenem mestu v preteklosti, ko se je zgodila travmatična izkušnja, kot je lahko ob nasilju, za mater ob težkem porodu, lahko doživi to travmo tudi otrok, ob težji prometni nesreči, posilstvu, zlorabah v otroštvu,....ob vsakršnem travmatičnem dogodku, kjer se izgubi delček Duše kot obrambni mehanizem , ki ga uporabi človekova zavest, ko so dogodki preveč boleči,  da bi se lahko soočila z njimi in jih predelala. Nekako jih pometemo pod tepih za kasnejše obdobje. Žrtve na seansi mi mnogokrat govorijo o travmah, kot da so jih opazovale od zunaj, kot da se niso dogajale njim. Hkrati občutijo to pomankanje dela Duše, ki jim odnese življenjsko radost in veselje do življenja. Počutijo se ranjene, s trajno brazgotino, ki zaradi odmika toni v pozabo, ampak zaradi tega ni nič manj boleča. Le težko jo najdemo sami, ker smo jo zaradi bolečine skrili globoko sami pred seboj. 

Je pa odrešilno za Dušo, ko zbere svoje manjkajoče dele sebe. Treba jih je prečistiti in ponovno integrirati v Dušo. Treba jih je sprejeti, vzljubiti in ljubiti.  Treba je razumeti, da ne bi bila to kar si, če ne bi izkusila določene izkušnje in da si prišla na ta svet izkusit prav to izkušnjo. Boli.......objemi svojo bolečino.......ljubi jo........tvoja je - dragocen dragulj tvoje Duše. 

 Včasih je težko to naredite za sebe, pogledati dovolj globoko v sebe, lahko pa si poiščeš pomoč pri osebi, ki ti daje občutek varnega prostora, da si lahko to kar si. Šele ko združiš delčke svoje Duše, si cela. In šele cela lahko ljubiš sebe, svojega partnerja in vajine otroke.

 

ČE IMAŠ VSEGA DOVOLJ, JE ČAS ZA SPREMEMBO!

Včasih potrebujemo le malo pomoči, da spet najdemo stik s svojo dušo. S tem, ko slediš svojim željam in si čista vzorcev iz preteklosti, ki te bremenijo, lahko zadihaš s polnimi pljuči in uresničuješ svoje življenjske cilje. 

Če bi bila rada srečna in ljubljena, slišana v odnosih, imela ljubeče in iskrene odnose s svojimi ljubljenimi, in imela zemljevid svojega dušnega poslanstva, si na pravem mestu.  

 

Lahko ti pomagam s terapijo "OSVOBODI SVOJO DUŠO". Po terapiji boš ustvarjala s kreativno žensko energijo in postala boš takšna kot si želiš biti. Več o tem komu je namenjena in kaj lahko pričakuješ si pa lahko prebereš tukaj