Se sprašuješ, če imate tudi vi v družini kristalnega otroka? – Energetska terapevtka Jana

Se sprašuješ, če imate tudi vi v družini kristalnega otroka?

Otroci, nove kristalne dušice, ki se rojevajo, so posebni otroci po videzu in po vzpostavljanju odnosov. Usmerjeni so v prihodnost in pogosto nerazumljeni. Avra kristalnih otrok je zlata, ki se preliva z ostalimi pastelnimi barvami duše. Zelo so komunikativni, nežni do okolice in lahkotno izražajo svoja čustva. Njihova intuicija je odlična in skoraj ne poznajo strahu. Sogovornika že od malega pozorno opazujejo in se tako od odraslih hitro učijo, če nam le uspe, da smo tudi mi pozorni in ne odmaknemo pogleda od njega. Morda boste imeli ob pogledu v njegove oči nenavaden občutek, ali pa boste celo prejeli duhovno sporočilo, saj je ob pristnem pogledu iz oči v oči prisotna pristnost, posebna globina, stik duš.

Ste koga od svojih prepoznali v tem opisu?

In prav ta dušica te je pripeljala na to spletno stran. Te zanima zakaj?

Starši kristalnih otrok morajo veliko delati na sebi, razreševati dileme, osebne težave nastale v družini in tudi sicer v osebnih odnosih. Z delom na sebi boste kristalnega otroka podprli pri razvoju na najboljši možni način. Učili vas bodo, kako preseči preživele vzorce vzgoje, ki ste jih dobii v primarni družini vi kot otrok. Če ste njihov starš, še ne pomeni, da vas bo kristalni otrok spoštoval, ker ne spoštujejo lažne avtoritete ali arhaičnih vrednot. Če boste želeli njihovo spoštovanje, boste morali pokazati veliko tolerance do razlik.

Kristalni otrok je namreč drugačen kot ste bili vi kot otrok ali vaši starši.

Njegov pogled v prihodnost ne sprejema starih vzgojnih metod.

Kristalni otroci razmišljajo v slikah, ne v besedah.

Če boste od njega zahtevali, da se uči, je priden in med poukom miren, lahko nastane med vama konflikt.

Kristalni otroci so radovedni, željni znanja, vendar so lahko uspešni le, ko se učijo v popolni mentalni sproščenosti in niso pod pritiskom.

Ob sebi želijo imeti prave sogovornike in če ne bo uspelo nam kot staršem vzpostaviti primerne komunikacije z njimi, si bodo našli druge sogovornike in šli naprej brez nas, saj so otroci prihodnosti.

V njihovi družbi naj bi se veliko odraslih povezalo z njihovimi vibrcijami.

Mnogim se zdi, da so hiperaktivni, avtisti ali imajo motnjo pozornosti, saj se njihova frekvenca močno razlikuje od splošnega vibracijskga stanja človeštva.

Zato so nerazumljeni, drugačni in se pogosto stežka vključijo in zato prehitro dobijo kako etiketo oz. diagnozo.

So hitri in sočutni.

Veliko staršev se prestraši lastnosti, ki jih imajo kristalni otroci. Razvite imajo telepatske sposobnosti, vidijo lahko različne svetove in dimenzije, lahko imajo nevidne prijatelje, radi se igrajo s kristali, radi imajo umetnost in naravo, zelo so ustvarjalni in inovativni, pravi mali raziskovalci. Vsega tega pa se starši bojijo, saj jim je to tuje in tujega se po navadi ustrašimo.

Kristalni otroci največkrat izberejo za starše indigo starše, ki so bojeviti, odločni in dobro vedo kaj hočejo. In prav takega starša potrebuje kristalni otrok.

Indigo otroci so rojeni po letu 1972, kristalni pa so med nami že od leta 1995, množično pa prihajajo spreminjat svet po letu 2000.

Kristalni otroci odpirajo vrata v prihodnosti, zato opazujt svojega otroka in se učite od njega. Pokazal ti bo pot - svetlobo, po kateri bo šlo človeštvo.

Tukaj so, kot bi bili “pred našim časom”.

Za danes je to vse.

Se bereva naslednji ponedlejek.

Z ljubeznijo,

Jana 

    

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!