Kako se lahko rešiš bolečih menstruacij, ki pestijo že več kot 75% Slo – Izbiram sebe

Kako se lahko rešiš bolečih menstruacij, ki pestijo že več kot 75% Slovenk v rodni dobi

Živijo!

Če tudi ti spadaš med tiste, ki…
 • čutijo napetost in so razdražljive že nekaj dni pred menstruacijo (PMS)
 • imajo prve dneve menstruacije močne krče
 • pogosto občutijo bolečine v križu
 • doživljajo neprijetne tenzijske glavobole
 • imajo neredne menstruacije in trajajo skoraj teden dni ali več
 • imaš zelo močne menstruacije….


Potem ti bo tale zapis zelo všeč.

Poglej …

Danes bi rada s teboj delila eno svojo skrivnost, zaradi katere so moje menstruacije brez krčev, hkrati pa sem tudi brez kakršnihkoli bolečin v križu.

Prav tako so moje menstruacije postale pravi “balzam”, saj trajajo le nekaj dni, bolečin ni več, poleg tega pa so manj močne. 

A preden ti razkrijem, kaj je meni tako olajšalo moje dneve menstruacije, naj se ti najprej na kratko predstavim …

Moje ime je Ajda in sem se v zadnjem obdobju bolj osredotočala na osebnostno rast in družino.

In ja, priznam…

Med tem me je telo vsak mesec opozarjalo, da nečesa ne delam prav.

Vsak mesec, od moje prve menstruacije, ki sem jo dobila v puberteti, sem imela velike težave ob menstruaciji.


Že v puberteti sem imela izredno močne krče. Imela sem tako močne krče, da sem včasih padla v nezavest. Čutila sem izredno slabost. Bila sem popolnoma nemočna. Pomagala sem si s termoforjem, ženskim čajem, brinovim oljem, bachovimi esencami…..

Kljub temu, da v naši družini redno ne jemljemo tablet, sem bila vedno prvi dan menstruacije primorana vzeti 2 tableti proti bolečinami. Ko sta tableti začeli učinkovati, je bilo moje telo od bolečin tako utrujeno, da je zahtevalo počitek. Vsakič sem sredi dneva zaspala vsaj za dve uri.

Da bi si bolečine menstruacije omilila, sem zamenjala prehrano, dodala vitamine, bila več na soncu… Privoščila sem si več sproščanja, meditacije, masaže, vključila sem tudi jogo...bolečine so se omilile, vendar ne prenehale. Še vedno sem vsakič zaradi bolečin prišla iz šole domov in počivala. To je bilo zelo utrujajoče.

Spomnim se, da sem zaradi bolečin manjkala tudi po več dni v šoli.

Iskala sem rešitve za moje bolečine.

Po vseh preizkusih kaj pomaga in kaj ne, sem našla rešitev, ki je meni popolnoma spremenila moje dneve menstruacije.

OBSTAJA ENA PREPROSTA, CENOVNO UGODNEJŠA REŠITEV, IN MANJ ZAMUDNA STVAR, KI TI BO TVOJE POČUTJE PONESLA NA POPOLNOMA NOV NIVO.

In to je …

Detoks tvojega telesa.

Zveni preveč preprosto?

Hja, …

Verjetno tudi zato, ker se detoks povezuje s hujšanjem.

Ampak v ozadju detoksifikacije telesa se skriva precej več, kot si morda mislimo.

Še posebej v času, v katerem živimo …

Hiter tempo življenja, onesnažen zrak, zdravila (tudi kontracepcijske tabletke), cepiva, amalgamske zalivke, razne dišave in čistila, promet, industrija vodi do toksičnega telesa. To privede do neravnovesja v telesu in le to do različnih bolezni.

Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni.

Hja, zadeva je kar kompleksna.

Sedaj se verjetno že sprašuješ kakšen vpliv imajo težke kovine na naše telo…

Pa poglejva…

Težke kovine so za telo tujek. Telo jih ni sposobno izločiti, zato je telo prisiljeno, da jih odloži, čim dlje stran od srca. So največji zaviralci regeneracije telesa, ker obremenjujejo celice in onemogočajo njihovo obnovo. Naložene v maščobnem tkivu so neestetske, na žalost pa so prisotne tudi v živčevju in seveda možganih, vse skupaj močno vpliva na naše zdravstveno stanje.

Težava s težkimi kovinami je v tem, da so podobne trdovratnim plevelom. Izrinejo koristne snovi iz celic, zasedejo prostor in jih je precej težko odstraniti. Še posebaj, če za vsako zdravstveno težavo dobimo kemična "zdravila" in cepiva, tako se njihova vsebnost v telesu še poveča in telo postaja vedno bolj toksično in se ni sposobno samo očistiti in pozdraviti.

Moram te potolažiti, nisi edina, ki ima zaradi toksičnosti telesa zdravstvene težave, za katere še nisi našla odgovorov.

Moderni človek dandanes ne umira več zaradi starostne slabosti, ampak zaradi posledic presnovnih bolezni.

Morda delaš vse, kar znaš, da bi bila zdrava. Držiš se organske prehrane, vadiš po svojih sposobnostih, meditiraš, vzameš si čas zase, jemlješ prehranska dopolnila, pa vendar... Delaš vse pravilno, pa vendar simptomi slabšega počutja še vedno ostajajo.

Kakšni pa so simptomi toksičnosti telesa?

Lahko si kronično utrujena, imaš kronične bolečine, glavobole, bolečine v sklepih, zamegljen um, alergije, okus po kovinah v ustih, šibkost, razna vnetja, zaprtost in druge prebavne motnje, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin, glivice, razraščanje bakterij po telesu, izpuščaje na koži, pomanjkanje pozornosti, slabo razpoloženje, težko vzdržuješ telesno težo, slab zadah, imaš mrzle roke in noge, občutek dezorientiranost, nočno potenje, imaš slabo imunsko odpornost, pogoste prehlade ali vnetja, omotico, nizek libido, pogosta virusna obolenja, herpes, težave z zanositvijo, visok pritisk, depresijo, anksioznost, ADHD, OCD, otrplost, tike, mravljinčenje, vročinske oblive, epilepsijo, ....

Vse to so lahko simptomi preobremenjenega telesa s težkimi kovinami, ki nam to kaže na zelo različne načine.

Med drugim so tudi boleče menstruacije eden od simptomov, ki kažejo na toksičnost telesa.

Dejstvo je, da kar tri od štirih žensk naj bi imele boleče menstruacije, vsaka deseta ženska pa naj bi v tem času trpela zaradi izjemno hudih bolečin.

Boleče menstruacije znajo biti torej zelo neprijetne in izčrpavajoče in v tem času je marsikatera ženska le s težavo kos vsem življenjskim izzivom.

Glede na to, da si članek prebrala do sem, se verjetno tudi sama želiš rešiti vseh bolečin in ostalih neprijetnosti, ki pridejo z menstruacijo.

Z detoksikacijo telesa je večini žensk pomagalo, da so menstruacije postale prijetne, saj:

 • nimajo več krčev oziroma so se že v prvem mesecu tako omilili, da lahko preživijo brez tablet
 • nimajo več bolečin v križu
 • nimajo prebavnih motenj (driske)
 • nimajo več glavobolov
 • so menstracije krajše in manj močne kot ponavadi


Poleg vseh zgoraj omenjenih pozitivnih sprememb, boš v splošnem postala še bolj mirna in umirjena, boljše boš razpoložena in pripravljena na nove izzive, povečala se ti bo pozornost in spomin, uredila se ti bo prebava, imela boš sijoče lase, kožo in močne nohte.

Detoks telesa deluje blagodejno na naše celotno telo in dobro vpliva na počutje.

AMPAK POZOR - NI VSAK DETOKS TELESA ENAKO UČINKOVIT IN KORISTEN.

Z napačnim detoksom telesa si lahko naredimo celo več škode kot koristi na dolgi rok.

Zato je bistvenega pomena, da se detoksifikacije telesa lotiš na pravi način s pomočjo nekoga, ki je strokovnjak na tem področju.

Ko sem jaz iskala načine, kako bi svoje telo očistila, sem se najbolj navdušila nad detoks kapljicami Clean Slate.

Zakaj?

V prvi vrsti zato, ker sem se prepričala o rezultatih detoksifikacije pri osebah, ki jim zaupam.

In ne samo to, kapljice za detoks telesa so certificirane, 100 % naravne, primerne za vegane in brez gensko spremenjenih organizmov. Hkrati so primerne tudi za živali.

Z odločitvijo, da se očistiš težkih kovin in toksinov s kapljicami Clean Slate:

 • boš privarčevala nekaj denarja, saj s preizkušanjem raznih izdelkov na trgu ne boš zapravila gore denarje,
 • bo tvoje življenje postalo kvalitetnejše, saj boš dobro spala, imela več energije in imela boš urejeno prebavo
 • boš na lahek in neboleč način poskrbela za globinsko čiščenje svojega telesa
 • boš odpravila morebitne težave, ki ti jih mogoče že povzročajo težke kovine in toksini


In kot vidiš spodaj, nad izdelki nisem navdušena samo jaz.

 Skratka, nad rezultati sem bila res presenečena in hkrati tudi navdušena. Zato sem se odločila, da svojo izkušnjo delim s tabo in ti olajšam in skrajšam pot, ki sem jo prehodila sama.

A naj te ne skrbi …

Detoks kapljice Clean Slate nimajo stranskih učinkov in ne povzročajo alergijskih reakcij. Kapljice so 100% naravne, brez umetnih dodatkov, so netoksične in ne povzročajo nikakršne zasvojenosti.

Ob jemanju kapljic se priporoča le velika količina vode, saj se bo tvoje telo že ob prvem zaužitju kapljic začelo razstrupljati, kajti že v 6 do 8 urah bodo kapljice omogočile, da se bodo težke kovine in toksini začeli izločati z urinom.

Kdo vse lahko uporablja kapljice Clean slate?

Kapljice so namenjene vsem, ki …

 • do sedaj še niso našli rešitve za svoje težave in telo že dlje časa sporoča in išče rešitve za težave kot so: anksioznost in depresija, izguba spomina, nespečnost, izguba libida, boleče menstruacije, dermatitis, kronična zaprtost ali druge želodčno črevesne težave, srčno žilne bolezni, paradontoza, glivična infekcije, avtizem, odprava tumorja, raka,…
 • so že bili na marsikaterem pregledu pri zdravniku in predpisana »zdravila« niso v celoti odpravila simptomov in še vedno niso zadovoljni s svojim zdravjem
 • so v času regeneracije po kakšni poškodbi
 • se zavedajo težav, ki jih povzročajo težke kovine in toksini v telesu


Kako se kapljice uživa?

Jemljemo jih po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek 10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov, da se najhitreje vnesejo v telo in krvni obtok. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.


Uporabljajo jih lahko tudi otroci in starejši, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.
Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk.

In ja …

Mnogim so se prvi rezultati začeli kazati že po prvih dneh, nato pa so se le še stopnjevali…

Vem …

Sliši se super.

Verjetno pa se na tej točki že nestrpno sprašuješ …

Kakšna je cena detoks kapljic Clean Slate?

Čeprav bi bila lahko cena kapljic, zaradi katerih so mnogim izzvenele težave in se jim je resnično izboljšala kakovost življenja, precej visoka, se je podjetje, ki izdeluje Root, odločilo za zelo dostopno ceno.

Cena za ene kapljice je 70 EUR, količina pa zadošča uporabi za 1 mesec.

Mogoče se 70 EUR sliši veliko, ampak to je samo strošek ene kave na dan.

Za ta denar prejmeš kapljice, ki so že mnogim spremenile življenje na bolje.

AMPAK …

KER SI DANES TUKAJ, BI ZATE RADA NAREDILA NEKAJ POSEBNEGA ….

Cena za kapljice Clean Slate je enotna po celotnem svetu, zato cene žal ne morem znižati.

Z veseljem pa ti danes ob naročilu kapljic podarim terapijo s sevtlobnimi 5D frekvencami (v vrednosti 49 EUR).

Verjetno te zanima, kaj pridobiš z zlato energijo 5D:

 • Harmoniziralo se bo energijsko stanje tvojih organov
 • Aktiviralo se bo samozdravljenje
 • Uravnovesilo bo tvoje čakre
 • Spodbudila se bo tvoja kreativnost
 • Povečal se ti bo podzavesten vpliv na čustva in intuicijo


Torej ...

Vse, kar moraš zdaj storiti za to, da izkoristiš današnjo ponudbo, je, v spodnji obrazec vpišeš svoje ime in boš na svoj e-naslov prejela vse informaicje.

Tako, zdaj pa hitro naorči svoj Clean Slate, da ne zamudiš  te nore ponudbe.

Se vidiva na naslednji strani.

Z ljubeznijo,
AjdaP.S. Če morda še vedno nisi prepričana ali so kapljice primerne zate, sem spodaj priložila še nekaj rezultatov in mnenj zadovoljnih uporabnikov kapljic, ki so jim spremenile življenje. Seveda pozitivno :)

Morda boš potem lažje sprejela svojo odločitev.

Tvoje prijave ni možno shraniti. Poskusi ponovno.
Juhu, tvoja prijava je sprejeta. Prosim preveri svoj e-nabiralnik.

Naročilo Root izdelkov

Na naveden e-naslov boš v roku parih minutk prejela e-sporočilce. 


Sporočilo, ki ga boš prejela je ZELO POMEMBNO, saj so v njem vse nadaljnje informacije, ki jih potrebuješ glede naročila 

Root izdelkov. 


Včasih zaide v mapo s promocijami ali vsiljeno pošto.  

Prosim poglej še tja.


V primeru, da ga ne najdeš, mi prosim piši na info@janavizin.com.