Ali prepoznaš svoje občutke? – Energetska terapevtka Jana

Ali prepoznaš svoje občutke?

Vsakdo je odgovoren za svoje zdravje in je dolžan poskrbeti za dobro počutje svojega telesa.

Prevzeti odgovornost za vse, kar se ti dogaja dobrega in tudi slabega? Se zavedaš tega vedno bolj? Če lahko odgovoriš pritrdilno, si vsekakor pripravljena narediti korak k še boljšemu počutju? Saj te ravno to zavedanje vodi še bolj k “sebi”.

Zakaj je to pomembno? 

Nihče ne pozna tvojega telesa bolje kot ti. Ni prav, da svoje telo in zdravje predajaš na rame nekoga, ki ne živi v tvojem telesu. Obisk zdravnika je se samo predati “zdravljenjenju”, je največkrat privolitev v testiranje kemije na svojem telesu.

To je  preteklost.  Sprejeti bo treba drug pristop. Se naučiti še bolje spoznavati sebe in najti uglašenost telesa s celotno osebnostjo.

Tisti, ki se tega zavedamo, prehajamo v novo dobo, tako imenovano 5. dimenzijo. Nova doba od nas zahteva  zavedanje sebe, zavedanja zdajšnjega trenutka in prevzemanje odgovornosti za sebe. 

Kdo lahko tvoje občutke pozna bolje od tebe kot ti, ki z njimi živiš? In ravno pot občutkov, zdajšnji trenutek, te vodi k osebnostni rasti in duhovnemu razvoju, ki je neizogiben za obstoj v novi dobi. Vsako telo je sposobno samo sebe ozdraviti, le omogočiti mu moramo in ga poslušati in slišati.

Na osebnih terapijah bova poglobljeno delali na tvojih občutkih. 

Več o sami terapiji si lahko prebereš tukaj.

Če pa še nisi popolnoma prepričana, če je terapija primerna zate, te pa povabim, da si rezerviraš termin za individualen pogovor z mano. Termin si lahko rezerviraš tukaj

Z ljubeznijo,

Jana

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!