Orodje s katerim boš v svoje življenje priklicala pozitivne spremembe – Energetska terapevtka Jana

Orodje s katerim boš v svoje življenje priklicala pozitivne spremembe

💛 Misel je najhitrejša in neverjetno močna sila, česar se redko kdo sploh zaveda. Predstavlja zametek vsake uresničene ideje. Z mislimi in besedami kreiramo svoje življenje, zato je zelo pomembno, kaj mislimo in govorimo.

📱 Ameriška raziskava je pokazala, da na telefon v povprečju pogledamo 96 krat na dan pa me je prešinila misel, zakaj ne bi vsakič, ko bi uporabila svoj telefon, nehote prebrala aformacijo in s tem vsakič v svoje življenje privabila pozitivne spremembe v svoje življenje. 

📥 Svojo idejo želim deliti tudi s tabo, zato sem pripravila zbirko mojih najljubših ozadij. Ozadja si lahko brezplačno naložiš na svoj telefon. Uporabiš jih lahko kot ozadje za začetni ali zaklenjen zaslon, kot ti je ljubše. 

💛 Afirmacija je pozitivna izjava (ti je dobro poznana), aformacija je pa v bistvu izjava, ki jo obrneš v vprašalno obliko.

Aformacija je veliko bolj učinkovita kot afirmacija. 

Zakaj?

To ti bom najlažje razložila na primeru….

🏆 Recimo, da je tvoj cilj biti notranje mirna in to še nisi.

Če uporabiš afirmacijo “Sem mirna” se ti bo prikradel glasek “ne to pa ne, to pa že ni res”.

V kolikor pa uporabiš aformacijo “Kako to, da sem tako mirna?”, pa glaska ne bo, ker bo tvoja podzavest avtomatsko začela z iskanjem odgovorov na tvoje vprašanje, ne bo pa posvečala pozornosti ali je to sploh res ali ne. 

Zato je zelo pomembno, da si postavljaš prava vprašanja in da vprašanj ne začneš z vprašalnico "zakaj". Vesolje na vprašanja, ki se začnejo z "zakaj" ne odgovarja. Postavi si takšna vprašanja, da nanje vedno prejmeš pozitivne odgovore.

🔁Če aformacijo čim večkrat v dnevu vidiš / ponoviš, več pozitivnih sprememb prikličeš v svoje življenje.