Dobrodošla v Root družini - nam je mar za svoje počutje in zdravje [na – Izbiram sebe

Dobrodošla v Root družini - nam je mar za svoje počutje in zdravje [navodila]

S kapljicami CLEAN SLATE - za razstrupljanje 

in

kapsulami ZERO IN - za več energije in obnovo hormonov

skrbimo za razstrupljanje s tekočim zeolitom in dodajanjem telesu kar potrebuje za svojo regeneracijo in obnovo vseh celic, organov in sistemov.

Ko pomagamo telesu odstraniti toksine (presnovne) in težke kovine (aluminij, živo srebro,...), nudimo podporo vsem organom in sistemom (mišičnemu, živčnemu, kostnemu, krvožilnemu, prebavnemu….), se zato dobro počutimo in krepimo imunski sistem.

Izboljšujemo svoje počutje in tako zagotavljamo svoje zdravje, vitalnost in srečo. Tekoči zeolit je edini razstrupljevalec toksinov v možganih, kjer se nalagajo težke kovine in povzročajo težave in bolezni novega časa (avtizem, epilepsije, parkinson, demenca….).


Vesela sem za tašo odločitev in sprejem odgovornosti za svoje zdravje in življenje bližnjih.

Telo se ne more obnoviti, če ga obremenjujejo toksini.

Čiščenje telesa omogoča hkrati čiščenje duha ali energije, ki teče skozi tvoje telo. Ker vemo, kako pomembna je voda, v procesu razstrupljanja, je še kako pomembno vsakodnevno uživanje zadostne količine čiste vode. Po možnosti izvirske ali očiščene in informirane s kristali (kamena strela, šungit, turmalin…) Telo ljubi toplo vodo, ker mu je ni potrebno dogrevati na telesno temperaturo. S tem pomagate ohranjati telesu energijo in tudi olajšamo delo ledvicam. Še posebej to velja za hladnejše obdobje leta. Vsako telo vsebuje 70 do 80% vode in mora biti hidrirano za nemoteno delovanje. Za odraslo osebo je vnos od 2 do 3 litre vode dnevno.

Lahko pa kljub pitju zadostne količine vode, pride do utrujenosti in pomanjkanje energije. Ali se celo pojavi občutek bolečine na določenih mestih, kjer so vnetja in bolečine prisotne od prej. To so občutki in stanje ob razstrupljanju telesa.

Najhitreje se regeneriramo s slano vodo, ker telo potrebuje minerale. (Fiziološka raztopina je slana voda in prvo, kar dobi bolnik ob slabem počutju v bolnici.) Na 1,5 litra vode dodajte žličko soli in raztopino pijte čez dan. Počutje se bo normaliziralo zelo hitro in tudi bolečine bodo popustile.

Iz dneva v dan se boste bolje počutili.

Vztrajajte z Root izdelki vsaj nekaj mesecev, saj se vse težke kovine ne začnejo izločati hkrati. Tudi zastrupljali smo se lahko 30, 40 ali več let in telo potrebuje svoj čas, da se “odstrupi”.

Hkrati pa ni zanemarljivo, da zrak, voda in hrana, ki jo uživamo in dajemo na kožo, še zdaleč ni več čista in povsem naravna in so vnosi strupov vsakodnevni. Kaj pa kozmetika, pasta za zobe s fluorom (strupom za pinealno žlezo), barva za lase (las je živ), deodoranti polni aluminija... in amalganske zalivke (živo srebro se izloča ob vsakem grižljaju)?

Sama bom uživala kapljice vsaj 1 leto, da res očistim vso nesnago, ki se je nabrala od vseh cepljen, zdravil, kozmetičnih preparatov, črnih plomb....

V naših telesih so težke kovine in toksini, ki jih telo samo ne zmore izločiti.

Kovino v telesu lahko odstranimo le mehansko oz. na način, da je razgrajena.

Morda se v času razstrupljanja pojavi tudi kak izpuščaj na koži.

Naj te ne skrbi. Živo srebro se čisti skozi kožo.

Nadaljujte z jemanjem izdelkov Clean slate in Zero in, vodo in slano vodo. Skušajte opazovati svoje telo in mu zagotoviti snovi, ki jih potrebuje za nemoteno delovanje in telo vam bo hvaležnost vračalo z dobrim počutjem in zdravjem.

Sodelavka podjetja Root je tudi naša dr. Tina Božičnik in tukaj si lahko ogledaš video o razstrupljanju in izdelkih Root.

Oba izdelka sta organska, brez glutena, veganskega porekla in brez gensko spremenjenih organizmov.

Podjetje je pred kratikm prejelo tudi certifikat BSCG. To je certifikat, ki ga dobijo podjetja, ki v svojem proizvodu in v izdelku NE uporabljajo česarkoli, kar bi lahko povzročilo težave športnikom, da bi bili lahko kakorkoli pozitivni na doping testu. 

Kako začnem z jemanjem kapljic Clean Slate?

Kapljice doziramo pod jezik. Tako jim omogočimo, da enostavno in hitro vstopijo v krvni obtok in nato naprej po telesu, kjer jih telo najbolj potrebuje za svoje razstrupljanje. 

Koliko kapljic Clean Slate je priporočena doza?

Kapljice doziramo 2-krat dnevno. Odrasla oseba lahko prične s 4 kapljicami zjutraj in 4 kapljicami zjutraj. Čez 1 teden se doza lahko poveča za eno kapljico zjutraj in eno kapljico zvečer. Najvišje doziranje je 10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. 

Opisana količina je namenjena odraslim osebam pri osebni teži nad 50 kg.

Za 10 kilogramov osebne teže zadostuje 1 kapljica 2x dnevno. 

Uporaba je preprosta in kapljice niso zdravilo, zato niso kontradiktorna z ničemer in se lepo dopolnjujejo z vsemi zdravili in še posleši delovanje le teh.

Pomembno je le, da kapljice zaradi boljšega delovanja zaužijete 2 do 4 ure pred ali po odmerku zdravil. 

Kdaj lahko pričnem z jemanjem kapsul Zero in?

Kapsule Zero in vsebujejo kurkumo, borovo lubje, semen žametnega fižola in vitamim D. Približno 5 do 7-krat  pohitrijo metabolizem, kar povzroči naval energije v telesu.

Na naše telujejo tako, da dvigujejo koncetrancijo, fokus, pomirjajo telo, ščitijo telo pred oksidativnim stresom in naravno dvigujejo nivo dopamina in serotonina, potem vam resnično želimo, da uživate življenje in se z lahkoto spoprimete z raznimi izzivi na vseh področjih v tvojem življenju. 

Priporočam, da pred začetkom jemanja kapsul Zero in vsaj en teden prej pričnete z uporabo kapljic Clean Slate in s tem pričnete globinsko čiščenje telesa.

Po enem tednu vzemite zjutraj kapsulo Zero in. 

 


Za vsa vprašanja, ki se še pojavijo, sem na voljo na mail info [at] janavizin.com

Vabljena pa tudi v FB Root skupino, kjer si izmenjujemo mnenja in izkušnje. Skupina šteje več kot 7 000 članov.

Z ljubeznijo,

Jana