Vsak zakaj ima svoj zato – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Vsak zakaj ima svoj zato

Kadar smo pod stresom, se na naši koži pojavijo mazolji, ekcemi, srbečica, kar je izraz našega notranjega stanja - čustvnega stanja. Točno to se zgodi tudi na koži otroka matere, s potlačenini čustvi. Žalost, strahovi in nezadovoljstvo mame se odraže na otroku. Čustev, ki jih ne predela mama, predeluje otrok skozi kožo, prehlade, alergije in pozneje skozi močne čustvene odzive, ki se zdijo kot nerazložljivi. Ampak ni tako, razložljivo je vse, ker ima vsak zakaj svoj zato.
Otrokova duša izbere mamo, mama izbere očeta.Tako duša otroka pride v okolje, ki ji omogoča razvoj in izpolnitev njene duhovne izkušnje v materiji.

Ob spočetju otrok dobi svojo žvljenjsko energijo in od trenutka spočetja se vse, kar se dogaja v življenju bodoče mame zapisuje na energijsko matrico otroka. Preko plodovnice v trebuhu prejema skozi kožo vse, kar potrebuje za življenje, rast in razvoj. Koža je največji telesni organ in vse kar se nam dogaja v življnju, tako telesno kot čustveno, se zapiše na koži. Otrok čuti mamo po utripu srca. Nosečnost je odgovornost in neponovljiv čas, kajti
➖prvo tromesečje se razvija telo otroka,
➖drugo tromesečje nastaja njegov čustveni program,
➖tretje tromesečje pa se ustvarja otrokov duhovni del.

Tudi kasneje se lahko pojavijo različna čustvena stanja preobremenjenosti mamice, zaradi več dela še s sorojenci, domom, službo in obveznostmi. Vsi smo le ljudje in tudi mame delamo vse tako, kot takrat najbolje vemo in znamo za svoje otroke. In tudi mame se nenehno učimo in razvijamo in prav otroci so naši največji učitelji. Kažejo nam na najrazličnejše načine kaj moramo spremeniti. Kajti otrok čuti skupaj z mamo, čuti mamin utrip srca. Z njo sočustvuje in prav zato se težka obdobja mamic, njihov strah, jeza in žalost, pozna na otrocih. Otroci se na tako stanje odzivajo na različne načine. Lahko postanejo zaradi tega
❌razdražljivi,
❌nespeči,
❌imajo izpuščaje,
❌imajo alergijo,
❌imajo srbečico,
❌razna vnetja...

Če se to stanje stopnjuje, se lahko vnetja ponavljajo in pride do večjih zapletov, katerim je potem mamica še težje kos. Zelo pomembno je, da starši čimprej raziščejo svoje in otrokove strahove, potlačena čustva in se z njimi soočijo in jih začnejo ozaveščati in odpravljati. Vsak otrok se odziva na drugačen način, zato je potrebno pogledati čustveno stanje mamice in otroka, da lahko izluščimo vzrok in ga odpravimo. Le tako se ne bo več spet ponovilo, ker smo odpravili vzrok in posledica se bo razblinila.