Zakaj je pomembno, da prepoznaš svoje občutke? – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Zakaj je pomembno, da prepoznaš svoje občutke?

Vsakdo je odgovoren za svoje zdravje in je dolžan poskrbeti za dobro počutje svojega telesa.

Prevzeti odgovornost za vse, kar se ti dogaja dobrega in tudi slabega? Se zavedaš tega vedno bolj? Če lahko odgovoriš pritrdilno, si vsekakor pripravljena narediti korak k še boljšemu počutju? Saj te ravno to zavedanje vodi še bolj k “sebi”.

Zakaj je to pomembno? 

Nihče ne pozna tvojega telesa bolje kot ti. Ni prav, da svoje telo in zdravje predajaš na rame nekoga, ki ne živi v tvojem telesu. Obisk zdravnika je se samo predati “zdravljenjenju”, je največkrat privolitev v testiranje kemije na svojem telesu.

To je  preteklost.  Sprejeti bo treba drug pristop. Se naučiti še bolje spoznavati sebe in najti uglašenost telesa s celotno osebnostjo.

Tisti, ki se tega zavedamo, prehajamo v novo dobo, tako imenovano 5. dimenzijo. Nova doba od nas zahteva  zavedanje sebe, zavedanja zdajšnjega trenutka in prevzemanje odgovornosti za sebe. 

Kdo lahko tvoje občutke pozna bolje od tebe kot ti, ki z njimi živiš? In ravno pot občutkov, zdajšnji trenutek, te vodi k osebnostni rasti in duhovnemu razvoju, ki je neizogiben za obstoj v novi dobi. Vsako telo je sposobno samo sebe ozdraviti, le omogočiti mu moramo in ga poslušati in slišati.

Na osebnih terapijah bova poglobljeno delali na tvojih občutkih. 

Več o sami terapiji si lahko prebereš tukaj.

Na individualno terapijo Osvobodi svojo dušo se lahko prijaviš preko spodnje prijavnice. 

{formbuilder:10107}

V kolikor imaš pa kakršno koli vprašanje pa se lahko pred terapijo slišiva. Svoj termin za individualen pogovor (brezpačno in neobvezujoče) lahko rezerviraš preko spodnjega obrazca. 

Pogovorili se bova o tem kaj želiš pri sebi spremeniti oz kje imaš morebitne težave. Poiskali bova rešitev. Mogoče gre za težave, ki izhajajo iz nekih podedovanih ali priučenih vzorcev in prepričanj, ki morda sploh niso tvoji... Ignorirani vzorci pa se z lahkoto prelevijo v fizične težave, ki se kažejo potem v različnih oblikah in čustvenih stanjih. 

{formbuilder:10316}