Zimski solsticij - odpirajo se galaktična vrata - kako bo to vplivalo – Izbiram sebe

Zimski solsticij - odpirajo se galaktična vrata - kako bo to vplivalo nate 

Stojimo pred priprtimi vrati preskoka evolucije. Zgodil se bo na zimski solsticij 21.12.2020. V tem času sledi še sončev mrk, novo rojstvo.

Dolga leta smo ga iskali. Iskali smo ga tisočletja zunaj sebe, ne vedoč, da že ves čas obstaja čisto blizu nas - pravzaprav v nas samih. Skrit je v vsakemu posamezniku. 

Vse staro se bo rušilo in pričel se bo graditi Novi svet.  In v tem času moramo ponotranjiti svoja spoznanja, svoje uvide, sprejeti svojo resnico, bolj kot kadarkoli prej. Vsi smo eno, povezani z vsem, kar je in med seboj, tukaj na planetu in v vesolju, po zakonu » Kakor v makro kozmosu, tako v mikrokozmosu, kakor zgoraj, tako spodaj, kakor zunaj, tako notri…«

Meja med enim in drugim postaja vse tanjša in vse bolj zabrisana. Stari umetni sistemi, ki nam ne služijo več, razpadajo in se sesuvajo v sebe, rojeva se Novi svet, Nova doba, evolucija. 

Slutimo spremembe čutimo jih. Vse hitreje se menjajo stvari in preskok časa se zdi, kot bi zob časa skozi manjši zobčenik prehajal na večjega, na višje vibracije in višjo hitrost. Nemalokrat smo priča, da “kakor izgubimo” nekaj ur dneva, del tedna….morda se letni čas zamenja kar čez noč. Ali nas toča in neurje preseneti decembra. Spremembe vsega, časa, vremena, odnosov, dojemanja, vse realnosti.

 Vsak trenutek smo na točki odločitve.  

Kam in kje je resnica?

✨ Kam boš usmerila svojo pozornost in energijo?
✨ kaj je zate ta trenutek dobro?

Moramo se odločiti, čeprav še ne vidimo, le slutimo, le čutimo premike zavesti, čutimo kam nas vleče …..stopiti moramo v neznano in zaupati in verjeti svoji duši, da potuje glede na svoje prastare spomine po dušnem načrtu. Zaupati moramo, da duša pozna pravo pot in namen, zakaj in čemu smo prišli v to življenje, prav zdaj. 

✔️ Kaj je naš namen?
✔️ Kaj moram spremeniti jaz, kaj moramo spremeniti skozi evolucijo prav zdaj?
✔️ In kako?

In prav vsak od nas ima to vedenje in moč že v sebi, od vsega začetka, od rojstva svoje duše. Začutimo jo lahko, ko smo v svojem miru, v visoki vibraciji in sinhroni z vibracijo Zemlje.

Hm, kako pa vemo ali vibriramo v visokih ali nizkih vibracijah?

Nizke vibracije so v nas takrat, ko smo v strahu in z bolečinami, takrat resoniramo samo z 2,2 Hz, ponos in ego nam vibracijo zniža celo na manj kot 1 Hz, jeza pa na 2 do 3 Hz. Takrat smo sinhroni z dimenzijo 3D. Cilj je, da resoniramo z Zemljo, kajti mi smo v tem primeru mikrokozmos, Zemlja makrokozmos. Zemlja naj bi resonirala z 8Hz in kot vemo se njena vibracija dviga in spreminja, prehaja v drugo dimenzijo 5D, kjer so vibracije od 40 do 80 Hz. 

V visokih vibracijah smo, kadar smo v ljubezni, tistem močnem čustvu, ko ljubimo sebe z vsem napakami in vse okrog sebe, tudi hrup in porednega otroka ali kričečega partnerja. Taka ljubezen nas dvigne na 205 Hz, hvaležnost za vse in sočutje pa na 150Hz. 

Ko smo v tem stanju, smo zaščiteni pred vsem negativnim in tudi virusi.

Svojo vibracijo dviga vedno več ljudi, vedno več ljudi živi v ljubezni, v svoji moči, budnosti in zavestnem življenju. Zavedanje vsega in sprejemanje….Zmogli bomo.

Ljubezen in sočutje morata priti do vseh, ki si to želijo, ker rešujeta svet.

Vedno več je budnih nosilcev svetlobe in svoje moči. 

Nahajamo se v prostoru na Zemlji, na vseh vzporednih časovnicah.

Strahu, jeze in ljubezni sočutja. To sta dve popolnoma različni dimenziji.

Vsi smo pred istimi vrati na različnih pozicijah zavedanja…. Vstopnica za vse pa je ista za vse… 

Vstopiš lahko tako, da se odločiš za SVOJO MOČ. 

Čas za odločanje, da začnemo uporabljati svojo moč in zavedanje, se nepreklicno izteka! Odločiti se bo treba - Kam in kako?  Vsak trenutek smo na preizkušnji.

Do zimskega solsticija nas loči le še nekaj dni. 

To je PRESTOPNA TOČKA, točka ČASA in ODLOČITEV vsakega posameznika. 

Zimski solsticij in sončev mrk  -  tako težko pričakovani Veliki dogodek prehoda na višjo dimenzijo zavesti - 5D.

Vsi imamo moč, da zaživimo v  svoji izvorni moči, v svoji resnici, v božanski povezavi, božanski kreaciji. Imamo vse, kar potrebujemo za izpolnjeno, zavestno, radostno bivanje tukaj in zdaj in smo vse, kar imenujemo brezpogojna ljubezen.

Solsticij nam ponuja prehod v Novo dobo, a le na tisti časovnici, na katero se bomo v tem času postavili, ki jo bomo živeli in glede na kakšne cilje si bomo postavili. Vse to oblikujemo iz svoje izvorne moči, integrirane in prizemljene v svojem telesu in življenje.

Vsi smo sestavljeni iz svetlobe in teme. Priznajmo si! Soočimo se s svojo temo, jo ozavestimo, odpustimo si, ter v polni moči in zavedanju stopimo v svojo svetlobo. Postanimo nosilci svetlobe in ljubezni. V nas so že zapisane vse prave resnice, modrosti, posedujemo vso svojo moč.

Konec je vladarjev teme, konec suženjstva, konec gurujev, religij, poglavarjev, vladarjev, konec vseh, ki smo jim dali v roke svojo moč, svoje življenje, svojo usodo. 

Ne dovoli, da vas na časovnico preteklosti potegnejo njihove grožnje, sejanje strahu, slabih novic, neštetih laži. Prepoznajte v njih nižje vibracije in te ne sodijo v ta čas.

Vsaka duša se odloča zase. Vsaka duša ima svoj edinstveni  načrt in svojo svobodno voljo. Sedaj je čas, da jo slišimo. Slišimo svojo resnico in jo delimo z drugimi.

Žal, vseh ne moremo rešiti, vsi ne bodo sledili svetlobi, prav pa je, da jim pokažemo pot.

Kadar smo v svoji moči, sta moška in ženska energija v nas poravnani, ne glede na spol in šele takrat smo lahko svobodni kreatorji svojega življenja, obilja na vseh ravneh in graditelji NOVE  ZLATE DOBE ZA SEBE IN ZA SVET.

 Pripravljeni smo za visoke vibracije, kjer ni strahu in krivic in spet imamo svojo izvorno moč.

V tem prelomnem obdobju bomo izvedli


Vsak bo izhajal iz svoje izvorne moči in v tempu in ritmu, za katerega je pripravljen. Družili se bomo 8 dni, od 19. do 26. decembra, vsak dan ob 21.00 uri. 

Če želiš izvedeti več o Diamantni terapiji, se nam pridruži v FaceBook skupini  Svetlobna 5D terapija. Skupina je namenjena vsem, ki jih zanimajo:
🤍 
nove vibracije
🤍 nova doba
🤍 
visoka energija
🤍 
5D terapije
🤍 frekvenc
🤍 
duhovna rast.

Z ljubeznijo,
Jana