🎁 Podarjam terapijo z zlatimi 5D frekvencami – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

🎁 Podarjam terapijo z zlatimi 5D frekvencami

Živimo v posebnem času, z veliko preizkušnjami, nemalokrat obkroženi s stresom, napetostmi, z nejasno prihodnostjo... in tudi čas se vrti zelo hitro.

In kaj hitro se lahko znajdemo v neravnovesju, ki nas popelje v začarani krog divjih odnosov. Ponavljajo se nam odnosi in situacije preteklosti....

Če se tudi ti vrtiš v krogu brez izhoda, si utrujena, nemirna, se počutiš nemočno, psihično utrujeno in kot da ne spadaš v ta svet in čas....

In če si želiš biti:

💛 povezana s svojo dušo,
💛 samozavestna,
💛 zdrava,
💛 kreativna,
💛 živeti v notranjem miru,
💛 polna energije,
💛 sproščena,
💛 in se konec dneva potopiti v globok, sproščujoč spanec...

Je terapija s 5D frekvencami prava zate.

Vsak človek doživlja zlato energijo s 5D frekvencami na svoj način. Odvisno je tudi od dneva oziroma od vaše čuječnosti in poslušanja sebe tisti trenutek (najlažje razložim na primeru: enkrat zaznaš, da te bo nekdo poklical po telefonu... naslednjič, ko pa nisi čuječ pa na primer tega ne začutiš). Pogosto pa usklajevanje telesa s 5D energijo poteka v spanju. Vse je prav in enako učinkovito.

Na terapiji s 5D frekvencami, se bomo kopali v energijah Nikole Tesle. Povabili bomo Vnebovzete mojstre, Boginje, podpirali nas bodo kristali in Mojstri nove dobe in nove energije.

S terapijo boš zavibrirala v zlati frekvenci 5D. To boš občutila na vseh nivojih osebnosti, saj frekvence:
💛 ponastavljajo DNK na nove energije,
💛 harmonizirajo energijsko stanje vseh organov in sistemov v telesu,
💛 aktivirajo samozdravljenje,
💛 uravnajo tvoje čakre,
💛 uredijo podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
💛 poglobi se intuicija,
💛 postaneš še bolj kreativna,
💛 še bolj boš povezana s seboj in kozmosom.

Terapija dejansko lahko spremeni tvoje življenje, saj postaneš drugačna, bolj čuječa, na svet spremeniš pogled in okolica te začne sprejemati drugače. Novo energijo integriraš v svoje telo in težke situacije postajajo lahkotnejše

Za prejem terapije ne potrebuješ nikamor priti in ne potrebuješ ničesar posebnega.


Z namenom, da se čim več ljudi kopa v energiji nove dobe, sem se odločila, da bo naslednja terapija popolnoma brezplačna. Povezavo za prijavo pa lahko z veseljem pošlješ tudi svojim prijateljicam, za katere veš, da si tudi želijo prejeti frekvence Nove dobe.

Edino kar moraš storiti je, da potrdiš svojo prisotnost na potovanju (spodaj je obrazec za prijavo) in zavestno spremljaš dogajanje vse tri dni. Opazuješ svoje spremembe pri spanju, sanjanju, prehranjevanju, počutju, odnosih...

Opazuj svoje življenje in pozitivne stvari, ki bodo posledica visokih vibracij.

Terapija je primerna prav za vse.

Tako mlade kot tudi za starejše. Vsekakor je primerna tudi za otroke - ne pozabi, da so majhni otroci ves čas v teh energijah. Ravno iz tega razloga jih včasih ne razumemo in jim nižamo vibracijo, kar pa jim ni všeč.

Ne zamudi neverjetne in 100% brezplačne priložnosti, da zavibriraš v 5D frekvencah. S tem svojemu telesu omogočiš, da se hitreje in lažje prilagodi na nove frekvence Zemlje.


Pozor: Nisem prepričana, da se boš lahko še kdaj brezplačno razvajala s frekvencami nove dobe.


Pohiti, in se prijavi, saj se prijave kmalu zaprejo.

POGOSTA VPRAŠANJA

⚡ Kako takšna terapija sploh deluje?

Vesolje, mi in vsa bitja smo bolj podobna glasbi kakor snovi. Sliši se neverjetno, vendar so kvantni fiziki dokazali, da smo snov in hkrati valovanje. To valovanje se imenuje frekvenca.

Živimo v morju frekvenc in vse okrog nas resonira. Vsako bitje, Zemlja, rastline, živali, organi, atomi, molekule, planeti resonirajo v simfoniji frekvenc.

Zato pravimo, da smo snovna bitja in energijska bitja. Vse je energija in je združena v enotnem energijskem polju, tudi naše misli in čustva. In vse je povezano z vsem ne glede na fizično razdaljo, zato lahko vplivamo na vse okrog nas in spreminjamo in zdravimo, kar želimo. Preko polja lahko komuniciramo tudi s preteklostjo (npr. vzorci) in kreiramo prihodnost. Energija se spreminja in prehaja iz ene v drugo obliko.

Tako se pri terapiji v zlati frekvenci 5D lahko podpre nekoga na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Rezultat terapije je splošna umirjenost in čustvena stabilnost. Vse to pa vpliva na zdravje fizičnega telesa in seveda odnose.


📅 Kdaj & kje se bo izvajala terapija?

Terapijo boš prejela v ponedeljek, torek in sredo bo 22.00.

V kolikor si takrat ne moreš vzeti časa, ni nobenega problema, saj frekvence vseeno delujejo.

Izvaja se na daljavo, zato ni potrebno, da hodiš kamorkoli. Frekvence potujejo po vsem našem planetu.

☮️ Kako se pripravim na terapijo?

V kolikor si lahko takrat vzameš čas zase ti priporočam, da pred terapijo spiješ kozarec vode. Enako velja po terapiji.

Med samo terapijo ne potrebuješ ničesar, lahko si kjerkoli.

Lahko se udobno namestiš, v miren in prezračen prostor. Zapri oči in sprejmi energijo.

Prostor si lahko urediš s svečkami, aromaterapijo z naravnimi eteričnimi olji, ter po želji dodaš tudi mirno, tiho, ter sproščujočo glasbo.

Učinke terapije boš občutila še vseh naslednjih 24 ur, takrat pa že dobiš novo "dozo".

Obožuješ trenutke, ko si povezana s svojo dušo in si tako v ravnovesju sama s sabo, zato se še danes prijavi na terapijo s 5D frekvencami.

{formbuilder:13151}

ČE ŠE NISI POPOLNOMA PREPRIČANA O PRIJAVI, SEM ZATE ZBRALA NEKAJ PRIČEVANJ IZ PRETEKLIH TERAPIJ 

Pozdravljena, prvi dan sem zelo pozno zaspala, pa nisem bila nič utrujena, drugi dan sem imela toliko dela, da sem pozabila na vse dogajanje in kljub vsemu naslednji dan polna energije, delala tisto kar sem imela že dolgo načrtovano. Počutim se odlično kljub vsem napetostim v službi. Sem izredno hvaležna! Hvala 🧡 ~ Nina

Sicer mi ne uspe ravno mirovati ob tej uri, vendar kljub celodnevnem tempu, visokih obratih in krajšem spancu, definitivno bolj mirno spim, zbudim se bolj spočita in z več energije.Opažam tudi pri svojih domačih, da tudi pri njih deluje.Ravno pravo obdobje za "kopanje" sem izbrala. Hvala 🤗😇 ~ Biljana

Prvo noč sem imela vizijo seksualnega nasilja nad malo punčko, satelita 5G in nato mati Marijo, ki iz srčnega predela pošilja zelo topel kompleksen simbol, ki se vrti in vibrira. Počutim se dobro, celo kolk me je prenehal boleti in več energije imam. Iščem duhovne teme in teme o stiku z naravo. Lep pozdrav in hvala! ~ Breda