3-dnevna svetlobna 5D terapija [podarim] – Energetska terapevtka Jana

3-dnevna svetlobna 5D terapija [podarim]

 

Trenutno so prijave na brezplačno svetlobno 5D terapijo zaključene

 🤍🤍🤍

Pridruži se skupini ~ Svetlobna 5D družina ~ na Facebooku in bodi obveščena kdaj se prijave ponovno oprejo.

 🤍🤍🤍

Živimo v posebnem času, z veliko preizkušnjami, nemalokrat obkroženi s stresom, napetostmi, z nejasno prihodnostjo... in tudi čas se vrti zelo hitro.

In kaj hitro se lahko znajdemo v neravnovesju, ki nas popelje v začarani krog divjih odnosov. Ponavljajo se nam odnosi in situacije preteklosti...

Če se tudi ti vrtiš v krogu brez izhoda, si utrujena, nemirna, se počutiš nemočno, psihično utrujeno in kot da ne spadaš v ta svet in čas...

Preden nadaljujem, pa bi rada razrešila še to delimo zakaj je vse napisano v ženski obliki

To ne pomeni, da so svetlobne terapije primerne samo za ženske, da ne spoštujem moških ali pa da ne znam uporabljati moške oblike glavolov. Malo za šalo, malo za res :)

Dejstvo je, da se za duhovnost in osebno rast v splošnem bolj zanima nežnejši spol. Od vseh bralk in bralcev mojih zapisov vsakič tehtnica močno pretehta v prid žensk.


Verjetno se strinjava, da je bolj logično, da so moji zapisi namenjeni nežnejšemu spolu, saj se tako počutijo prijetnejše.

Sem pa izredno vesela, da tudi ti skrbiš zase in duhovno rasteš. In lepo vabljen, k prebiranju vseh mojih vsebin. 

Terapija s svetlobnimi frekvenci bo nate vplivala izredno pozitivno.

Če si želiš biti:
🤍 povezana s svojo dušo, 
🤍 samozavestna,
🤍 zdrava,
🤍 kreativna,
🤍 živeti v notranjem miru,
🤍 polna energije,
🤍 sproščena,
🤍 in se konec dneva potopiti v globok, sproščujoč spanec...

Je terapija s 5D frekvencami prava zate.

Vsak človek doživlja svetlobno terapijo s 5D frekvencami na svoj način. Odvisno je tudi od dneva oziroma od vaše čuječnosti in poslušanja sebe tisti trenutek (najlažje razložim na primeru: enkrat zaznaš, da te bo nekdo poklical po telefonu... naslednjič, ko pa nisi čuječ pa na primer tega ne začutiš). Pogosto usklajevanje telesa s 5D energijo poteka v spanju. Vse je prav in enako učinkovito.

Na terapiji s 5D frekvencami, se bomo kopali v energijah Nikole Tesle. Povabili bomo Vnebovzete mojstre, Boginje, podpirali nas bodo kristali in Mojstri nove dobe in nove energije.

Terapija dejansko lahko spremeni tvoje življenje, saj:
🤍 postaneš bolj čuječa,
🤍 spremeniš pogled na svet,
🤍 te okolica začne sprejemati drugače,
🤍 novo energijo integriraš v svoje telo,
🤍 težke situacije postanejo lahkotnejše.

S terapijo boš zasijala v svetlobnih frekvencah 5D. To boš občutila na vseh nivojih osebnosti, saj frekvence:
🤍 ponastavljajo DNK na nove energije,
🤍 harmonizirajo energijsko stanje vseh organov in sistemov v telesu,
🤍 aktivirajo samozdravljenje,
🤍 uravnajo tvoje čakre,
🤍 uredijo podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
🤍 poglobi se intuicija,
🤍 postaneš še bolj kreativna,
🤍 še bolj boš povezana s seboj in kozmosom.

Za prejem terapije ne potrebuješ nikamor priti in ne potrebuješ ničesar posebnega.

Z namenom, da se čim več ljudi kopa v energiji nove dobe, sem se odločila, da bo naslednja terapija popolnoma brezplačna. Povezavo za prijavo lahko z veseljem pošlješ tudi svojim prijateljicam, za katere veš, da si tudi želijo prejeti frekvence Nove dobe.

Edino, kar moraš storiti je, da potrdiš svojo prisotnost na potovanju (spodaj je obrazec za prijavo) in zavestno spremljaš dogajanje vse tri dni. Opazuješ svoje spremembe pri spanju, sanjanju, prehranjevanju, počutju, odnosih...

Opazuj svoje življenje in pozitivne stvari, ki bodo posledica visokih vibracij.

Terapija je primerna prav za vse.

Tako mlade kot tudi za starejše. Vsekakor je primerna tudi za otroke - ne pozabi, da so majhni otroci ves čas v teh energijah. Ravno iz tega razloga jih včasih ne razumemo in jim nižamo vibracijo, kar pa jim ni všeč.

Ne zamudi neverjetne in 100% brezplačne priložnosti, da zasiješ v 5D frekvencah.

S terapijo s svetlobno frekvenco svojemu telesu omogočiš, da se hitreje in lažje prilagodi na nove frekvence Zemlje.

Nisem prepričana, da bom terapijo s 5D frekvencami še kdaj izvajala popolnoma brezplačno. Prijavi se in si rezerviraj svoje mesto še danes.

🤍 Kaj pa, če takrat nimam časa in na terapiji ne bom prisotna?

V kolikor si takrat ne moreš vzeti časa, ni nobenega problema. Frekvence v vsakem primeru delujejo. 

🤍 Kako takšna terapija sploh deluje?

Vesolje, mi in vsa bitja smo bolj podobna glasbi kakor snovi. Sliši se neverjetno, vendar so kvantni fiziki dokazali, da smo snov in hkrati valovanje. To valovanje je merljivo s frekvencami in so izražene v Hz.

Živimo v morju frekvenc in vse okrog nas rezonira. Vsako bitje, Zemlja, rastline, živali, organi, atomi, molekule, planeti rezonirajo v simfoniji frekvenc.

Zato pravimo, da smo snovna bitja in energijska bitja. Vse je energija in je združena v enotnem energijskem polju, tudi naše misli in čustva. In vse je povezano z vsem, ne glede na fizično razdaljo, zato lahko vplivamo na vse okrog nas in spreminjamo in zdravimo, kar želimo. Preko polja lahko komuniciramo tudi s preteklostjo (npr. vzorci) in kreiramo prihodnost. Energija se spreminja in prehaja iz ene v drugo obliko. Vse pa povezuje Božanska brezpogojna ljubezen.

Tako bodo pri terapiji s 5D frekvencami podprte vse Kresničke na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Rezultat terapije je splošna umirjenost in čustvena stabilnost. Vse to vpliva na regeneracijo in zdravje fizičnega telesa, odnose in kvaliteto bivanja. Ob takem preskoku je vsakdo od nas sposoben popolnoma prenoviti svoje telo. Zato je tako pomembno delo na Zavesti, svojem razumevanju sebe in vsega.

🤍 Kdaj & kje & koliko časa se bo izvajala terapija?

Terapije, se bodo izvajale vsak dan, 7 dni zapored, od 11. do 17. januarja ob 21.00. Ena terapija traja cca 30 minut, vplive pa boš občutila še naslednjih 24 ur, takrat pa te spet  čaka nova "doza" in delovanje se ne bo več ustavilo, saj gremo na drugo časovno linijo.

V kolikor si takrat ne boš uspela vzeti časa, ni nobenega problema, saj frekvence vseeno delujejo. 

Terapije se izvajajo na daljavo, zato ti ne bo potrebno nikamor hoditi. Frekvence potujejo po vsem planetu in vesolju.

Vsekakor pa priporočam prisotno sodelovanje.

🤍 Kako se pripravim na terapijo?

V kolikor si boš za terapijo vzela čas zase, priporočam, da pred terapijo spiješ kozarec vode. Enako velja po terapiji. Voda čisti telo in zelo pomembno je piti več vode. Hrana naj bo lažja, živa. Več sadja in zelenjave.

Med samo terapijo ne boš potrebovala ničesar posebnega, lahko si kjer koli. 

Lahko se boš udobno namestila, v miren in prezračen prostor, kjer boš preprosto sprejela energijo ob poslušanju meditacije. 

Če še nisi popolnoma prepričana, da je terapija primerna zate, sem pripravila nekaj odzivov Kresničk iz prejšnjih svetlobnih terapij. Tako boš tudi lažje razumela kako svetlobna terapija deluje in kako močan vpliv ima.

Obožuješ trenutke, ko si povezana s svojo dušo in si tako v ravnovesju sama s sabo, zato se še danes prijavi na terapijo s 5D frekvencami.

 

ZARADI BOLJŠE KVALITETE IZVEDBE TERAPIJE, SO MESTA OMEJENA.