Zlata terapija - reakcija + družina – Energetska terapevtka Jana

Zlata terapija - reakcija + družina

REAKCIJA:

Hvala za vašo izkušnjo. Z veseljem preberem vsako.

Med samo terapijo ste prejemali zdravilne vibracije. Vaše telo je začelo vibrirati ljubezen, mir, sočutje, hvaležnost, srečo in veselje. Bolj čuječi in umirjeni ste bili med terapijo, več zaznav ste občutili.

Možno je, da se vam po terapiji pojavi v telesu nerazumljivo stanje, pozitivno ali negativno, ker so se v telesu sprožili procesi zdravljenja in regeneracije.

Lahko, da so se sprožili procesi ozaveščanja vzorcev ali pa ste celo dobili namig kako rešiti konkretno situacijo v kateri se kakor vrtite na mestu.

Morda pa med terapijo in po njej niste zaznali nobenih učinkov, kar pa ne pomeni, da se proces zdravljenja ni sprožil ali da ne boste učinkov čutili kateri drug dan terapije. Regeneracija v telesu poteka postopoma in vrstni red določa vaše telo samo.

V kolikor želite, se lahko z Jano slišite, in skupaj poiščeta odgovore na vaša vprašanja. Jana izvaja telefonske pogovore 1 na 1 popolnoma brezplačno.

Več si lahko preberete tukaj >>> https://www.janavizin.com/pages/zacaran-krog 

DRUŽINA:

Pogosto me sprašujete, kako ravnati, kadar želite pomagati svojim družinskim članom in prijateljem, pa se le ti sami ne odločijo za terapijo sami.

Za otroke mlajše od 12 let, se lahko odločijo za pomoč sami starši, saj starši želijo svojim otrokom le najboljše. Za otroke starejše od 12 let in druge osebe, pa nimamo pravice odločati sami, ker velja zakon svobodne volje.

V tem primeru imamo možnost, da tem osebam pomagamo z vibracijami ljubezni in sreče. Tega, da komu želimo ljubezen in srečo nam nihče ne more preprečiti.

Zato prosim, da vedno, kadar želite pomagati taki osebi to tako označite. Hkrati pa opazujte kako se bo ta oseba ob vibracijah ljubezni in sreče spreminjala, morda bo celo spremenila svoje mnenje o takem načinu zdravljenja.