Zlata terapija 5D - 28 dni za vse družinske člane - DECEMBER - vpis po – Energetska terapevtka Jana

Zlata terapija 5D - 28 dni za vse družinske člane - DECEMBER - vpis podatkov

Vesela sem, da si se odločila za kopanje v zlatih frekvencah.

Podatke za terapijo preprosto vpiši spodaj v obrazec, vsa nadaljna navodila pa boš prejela na e-naslov pred začetkom terapije.

POMEMBNO:

Pogosto prejmem vprašanje, kako ravnati kadar želite pomagati svojim družinskim članom in prijateljem, pa se le ti sami ne odločijo za terapijo sami in če je takšna terapija primerna tudi za otroke. 

Terapija je primerna za vse, tudi za otroke (mlajše od 12 let). Za osebe starejše od 12 let pa je pomembno, da se o terapiji strinjajo. 

Za otroke, ki so mlajši od 12 let, se starši odločijo sami o sodelovanju otrok. Za osebe, starejše od 12 let, pa se ne mora odločati nihče drug, razen on sam, saj velja zakon svobodne volje. 

V primeru, da želite osebo, ki se ne bi strinjala s terapijo, vseeno priključiti na terapijo, je edina možnost, da te osebe prejmejo ljubezen in srečo, saj nam tega, da nekomu to želimo, ne more nihče preprečiti. 

Zato prosim, da vedno, kadar oseba ne želi sodelovati v terapiji oziroma se ji vseeno želite poslati srečo in ljubezen, poleg imena te osebe označite s klicajem (!). 

Ta oseba bo prejela samo srečo in ljubezen. Ob enem pa opazujte kako se bo ta oseba ob vibracijah ljubezni in sreče spreminjala. Morda bo celo spremenila svoje mnjenje o takem načinu zdralvjenja. 


Najlažje prikažem to na na primeru Ajda Novak, kjer Ajda želi prejeti popolno terapijo z zlatimi frekvencami, Simon pa ne želi sodelovati. Ajda bo poleg njegovih podatkov napisala klicaj (!), saj mu Ajda lahko pošlje edino srečo in ljubezen. Nina je pa njune hčerka, mlajša od 12 let in bo prejela popolno terapijo z zlatimi frekvencami, saj se Ajda lahko odloča za Nino. 

Ajda Novak 30.1.1990
Simon Novak 1.5.1990 !
Nina Novak 14.4.2010

{formbuilder:24328}