💛 Prijave za 28 dnevno decembrsko vibriranje v zlatih frekvencah so za – Energetska terapevtka Jana

💛 Prijave za 28 dnevno decembrsko vibriranje v zlatih frekvencah so zaključene 💛

Zemlja vibrira drugače kot večina ljudi, ki so še vedno jezni in prestrašeni. Spodbuja nas, da zavibriramo z njeno frekvenco, zlato frekvenco, frekvenco ljubezni.

Decembra bom izvajala največjo zlato terapijo do sedaj, saj bo trajala kar 28 dni... 

S terapijami zlatih frekvenc želim zajeti čim več oseb, saj bo s tem, veliko ljudi
 
💛 bolj mirnih in sproščenih
💛 v ravnovesju samih s sabo
💛 bolj zdravih in imeli bodo več energije
 
Prva terapija: 30.11. ob 22.00
Zadnja terapija: 27.12. ob 22.00 

Z rezervacijo svojega mesta na 28 dnevni terapiji z zlatimi frekvencami prejmeš:

💛 28 dnevno kopanje v zlati energiji ZATE in VSE ožje družinske člane
💛
 dostop do mojih vodenih meditacij
💛 mojo podporo - vedno se lahko obrneš name (preko emaila, fb-ja, instagrama...) in mi zaupaš če se je med samo terapijo in po njej kaj posebnega zgodilo in si sama ne znaš razložiti kaj bi to lahko bilo
💛 možnost individualnega pogovora 1:1 - z veseljem se slišiva in skupaj preučiva tvojo situacijo (občutke, uvidenja...)
💛 dostop do zaprte FB skupine

Zaradi res velikega zanimanja je ta ponudba z 28 dnevno zlato terapijo namenjena le mojim najbolj zvestim sledilkam.
 
Zlato terapijo lahko ljubi osebi podarite tudi kot darilo ob koncu leta ali pa za rojstni dan.
 
 

💛💛 Najhitrejše boste pa prejele še DODATNO podporo na področju ZDRAVJA in LJUBEZNI. 💛💛

 
“Ko sem se odločila, da preizkusim terapijo na daljavo sem bila zelo skeptična. Kako mi lahko nekaj pomaga na daljavo? Dala sem si priložnost, konec koncev sem bila v bolnišnici zaradi operacije meniskusa. Zanimivo mi je bilo, da sem tik pred napovedano terapijo instinktivno ugasnila socialna omrežja, ko je ura kazala minuto do terapije. V ušesa sem si dala sproščujočo glasbo. Kar je sledilo, me je presenetilo. Zaprla sem oči in se prepustila. Zelo hitro sem dobila zelo močno videnje, kaj moram narediti, da bom v življenju lahkotnejša in srečnejša. Med terapijo sem imela priložnost izpustiti in se poslovila od temnih čustev in občutkov krivde svoje preteklosti, ki so me grizli zadnjih nekaj let. A to še ni bilo vse. Na naslednji terapiji sem dobila tudi jasne znake, kaj moram storiti, da svoje pretekle napake popravim. S tem grem v nadaljevanje življenja ponosna nase in na to, kar živim in delam, poleg tega pa sem iz sebe izjokala stare solze in grenke občutke, ki si jih do takrat nisem upala občutiti in si jih pogledati. Skratka, Janina terapija je imela presenetljivo močan in pozitiven efekt na moje dojemanje sebe in na moje življenje. Vesela sem, da sem jo preizkusila!”
~ Živa


Vsak doživi terapijo s 5D frekvencami na svoj način. Ne obljubim ti, da boš imela takšno izkušnjo že prvič tudi ti, kajti vsak ima drugačno pot, svojo pot. Živa  je imela res močno izkušnjo in pozitiven efekt na njeno dojemanje sebe in njenega življenja. Več dni je imela čas le za sebe in je imela optimalne možnosti za rezoniranje z energijami. 

Tukaj si lahko prebereš še nekaj  izkušenj preteklih terapij.

Vsak si želi življenje brez bremen preteklosti in lahkotno uživati življenje s polnimi pljuči, zato rezerviraj prosto mesto zase na 28 dnevni zlati terapiji. 

 

📅 KDAJ & KJE & KOLIKO ČASA SE BO IZVAJALA TERAPIJA?

Prva terapija: 30. november ob 22.00
Ostale terapije: vsak dan ob 22.00
Zadnja terapija: 27. december ob 22.00

Prejela boš 28 terapij, vse se bodo izvajale cca 30 minut, učinke pa boš občutila naslednjih 24 ur.

V kolikor si takrat ne moreš vzeti časa, ni nobenega problema, saj frekvence vseeno delujejo. Terapija se izvaja na daljavo.

Nova energija se integrira v telo in tako težke situacije postanejo lahkotnejše.

☮️ KAKO SE PRIPRAVIM NA TERAPIJO?

Med samo terapijo ne potrebuješ ničesar, lahko si kjerkoli. Frekvence potujejo po vsem našem planetu.

Učinke terapije boš občutila še vseh naslednjih 24 ur, takrat pa že dobiš novo "dozo".

Če imaš čas, ti priporočam, da pred samo terapijo spiješ kozarec vode. Potem se udobno namestiš v miren in prezračen prostor. Zapreš oči in sprejmeš energijo. 

Po želji si prostor lahko urediš s svečkami, aromaterapijo z naravnimi eteričnimi olji. Lahko dodaš tudi mirno, tiho, ter sproščujočo glasbo.

⚡ KAKO TAKŠNA TERAPIJA SPLOH DELUJE?

Vesolje, mi in vsa bitja smo bolj podobna glasbi kakor snovi. Sliši se neverjetno, vendar so kvantni fiziki dokazali, da smo snov in hkrati valovanje. To valovanje se imenuje frekvenca.

Živimo v morju frekvenc in vse okrog nas resonira. Vsako bitje, Zemlja, rastline, živali, organi, atomi, molekule, planeti resonirajo v simfoniji frekvenc.

Zato pravimo, da smo snovna bitja in energijska bitja. Vse je energija in je združena v enotnem energijskem polju, tudi naše misli in čustva. In vse je povezano z vsem, ne glede na fizično razdaljo, zato lahko vplivamo na vse okrog nas in spreminjamo in zdravimo, kar želimo. Preko polja lahko komuniciramo tudi s preteklostjo (npr. vzorci) in kreiramo prihodnost. Energija se spreminja in prehaja iz ene v drugo obliko.

Tako se pri terapiji v zlati frekvenci 5D lahko podpre nekoga na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni in duhovni). Rezultat terapije je splošna umirjenost in čustvena stabilnost. Vse to vpliva na zdravje fizičnega telesa in seveda odnose. 

💳 KAKŠNA JE CENA ZLATIH DECEMBRSKIH TERAPIJ? 

Zemlja vibrira drugače kot večina ljudi, ki so še vedno jezni in prestrašeni. Spodbuja nas, da zavibriramo z njeno frekvenco, zlato frekvenco, frekvenco ljubezni.

S terapijami zlatih frekvenc želim zajeti čim več oseb, saj bo s tem, veliko ljudi 

💛 bolj mirnih in sproščenih
💛 v ravnovesju samih s sabo 
💛 bolj zdravih in imeli bodo več energije 

Ker želim, da se čim več ljudi kopa v frekvencah nove dobe, sem se odločila, da lahko decembrsko terapijo z zlatimi frekvencami prejmeš za 49,5 eur (popust v vrednosti 50%).  

 ~~~