Vpis podatkov za svetlobno 5D terapijo – Energetska terapevtka Jana

Vpis podatkov za svetlobno 5D terapijo

Prosim, preberi do konca. 

Najprej bi se še enkrat rada zahvalila za izkazano zaupanje.

Vesela sem, da si se odločila, da se nam pridružiš na Terapiji s svetlobnimi 5D frekvancami.

V spodnji obrazec vpiši zahtevane podatke. Podatki so ključni za izvedbo terapije s frekvencami nove dobe. 

Navodila za vpis podatkov:

 • oblika podatkov >>> Ajda Novak 30.1.1990

  Ne morem dovolj poudariti kako zelo pomembno je, da so podatki vpisani v zahtevani obliki. Zato te lepo prosim, da podatke vpišeš obliki, kot je zahtevana. V nasprotnem primeru jih mora urejati Ajda in za to lahko porabi veliko časa. Hvala.    Zahtevana oblika >>> Ajda Novak 30.1.1990 

 • vpis družinskih članov (otroci, osebe, ki ne verjamejo v moč frekvenc) >>> Bojan Novak 5.2.1980 !


  Pogosto prejmem vprašanje, kako ravnati kadar želite pomagati svojim družinskim članom in prijateljem, pa se le ti sami ne odločijo za terapijo sami in če je takšna terapija primerna tudi za otroke. 

  Terapija je primerna za vse, tudi za otroke (mlajše od 12 let). Za osebe starejše od 12 let pa je pomembno, da se o terapiji strinjajo. 

  Za otroke, ki so mlajši od 12 let, se starši odločijo sami o sodelovanju otrok. Za osebe, starejše od 12 let, pa se ne mora odločati nihče drug, razen on sam, saj velja zakon svobodne volje. 

  V primeru, da želite osebo, ki se ne bi strinjala s terapijo, vseeno priključiti na terapijo, je edina možnost, da te osebe prejmejo ljubezen in srečo, saj nam tega, da nekomu to želimo, ne more nihče preprečiti. 

  Zato prosim, da vedno, kadar oseba ne želi sodelovati v terapiji oziroma se ji vseeno želite poslati srečo in ljubezen, poleg imena te osebe označite s klicajem (!). 

  Ta oseba bo prejela samo srečo in ljubezen. Ob enem pa opazujte kako se bo ta oseba ob vibracijah ljubezni in sreče spreminjala. Morda bo celo spremenila svoje mnenje o takem načinu zdravljenja. 

  Najlažje prikažem to na primeru Ajda Novak, kjer Ajda želi prejeti popolno terapijo s svetlobnimi frekvencami, Simon pa ne želi sodelovati. Ajda bo poleg njegovih podatkov napisala klicaj (!), saj mu Ajda lahko pošlje edino srečo in ljubezen. Nina je pa njuna hčerka, mlajša od 12 let in bo prejela popolno terapijo z svetlobnimi frekvencami, saj se Ajda lahko odloča za Nino. 

  Ajda Novak 30.1.1990
  Simon Novak 1.5.1990 !
  Nina Novak 14.4.2010

 Hvala, ker si to prebrala do konca.

V primeru vprašanj sem na voljo. 

 Z ljubeznijo,

Jana

{formbuilder:30656}

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!