Ali so drevesa zdravilna? – Izbiram sebe

Ali so drevesa zdravilna?

Taoistični mojstri so opazili, da so drevesa izjemno močne rastline.

Ne samo, da lahko absorbirajo ogljikov dioksid in ga pretvorijo v kisik, ampak lahko tudi absorbirajo negativne sile in jih spremenijo v dobro energijo. Drevesa so močno zakoreninjena z Zemljo in bolj ko je drevo zakoreninjeno, višje se lahko razširi v nebo. Drevesa stojijo zelo mirno, absorbirajo Zemljino energijo in Univerzalno silo z nebes. Drevesa in vse rastline imajo sposobnost, da absorbirajo svetlobo energij in jo spremenijo v hrano; pravzaprav so odvisne od svetlobe za svojo prehrano, medtem ko voda in zemeljski minerali predstavljajo približno 30% njihovega prehranskega vnosa. Drevesa lahko živijo zelo dolgo življenje.

Absorbiraj zemeljsko energijo:

1. Ustvarite toploto v popku in dvignite energijo do krošnje.

2. Či projicirajte na vrh debla drevesa. Vstopite v drevo in začutite, da ste z njim povezani.

3. Med tem postopkom lahko stojiš dlje od drevesa (tri do devet metrov). Z nadaljevanjem te vaje, lahko svojo energijo zlahka projicirate od daleč v drevo. Naj drevo prevzame vašo negativno ali bolno energijo. Energija, ki jo dobite nazaj, bo uravnotežena.

4. Pustite, da vaša energija teče po deblu drevesa do korenin in na Zemljo. Naj vam energija Zemlje očisti energijo. Prinesite to kombinirano energijo skozi podplate do presredka, nato navzgor skozi potisne kanale ali skozi guvernerjev kanal, ki teče po hrbtenici. Naj energija teče do krone in jo projicirajte navzven.

Postopek ponovite devet, osemnajst ali 36 krat. Bolj kot postopek ponavljate, bolj se bo vaša energija izpopolnjevala in povečevala. Opazili boste, da so potisni kanali in mikrokozmična orbita čistejši in svetlejši. Ko enkrat vzpostavite dobro povezavo z drevesom, lahko svojo bolno energijo na drevo pošljete od daleč, da izboljšate svojo energijo ali izboljšate svoje zdravje.

5. Meditirajte med sedenjem pod drevesom, potem ko ste razvili sposobnost čutiti drevesni Chi, lahko sedite pod drevesom in meditirate. Energijo drevesa potegnite vase skozi točke postaj mikrokozmične orbite.