Pomladno enakonočje - odpirajo se vrata nove dobe - kaj to pomeni zate – Energetska terapevtka Jana

Pomladno enakonočje - odpirajo se vrata nove dobe - kaj to pomeni zate?

Pomladansko enakonočje (20. marec): Izkoristimo blagodejne energije vesolja in Zemlje

Konec marca, natančneje 20.3.2010 ob 10:39, se bo zgodilo pomladansko enakonočje, začetek pomladi. Začetek pomladi je poseben dan, to so vedeli že naši predniki in starodavni modreci. Dan in noč se bosta časovno izenačila in sledili bodo vedno daljši dnevi in krajše noči.

Ponovni kozmični začetki življenja in ustvarjanja so pred nami.

Ni naključje, da v ta cikel sovpada svetovni dan voda, saj voda sestavlja 80% površine Zemlje in tudi človeškega telesa. Omogoča življenje in življenjske procese. Dnevi v tem obdobju so namenjeni:

  • novim začetkom,
  • čaščenju novega rojstva,
  • novih kreacij in
  • povezovanju z materjo Zemljo,

Preko vode in zemlje smo povezani s tisočerimi zlatimi nitmi življenja. Kajti voda ima spomin, hrani vse informacije o nas, naši preteklosti in prihodnosti. In ta spomin je shranjen povsod, kjer je življenje. Posedujejo ga vsi ljudje, morja, celice, živali in rastline. Skozi zakonitosti narave potekajo cikli, ki nas povezujejo preko vode in zemlje.

To je čas, ko slavimo svoje življenjsko potovanje. Izražali bomo hvaležnost za vse, kar imamo in odpirali vrata vsemu novemu, kar nas podpira pri ustvarjanju svojih ciljev.

V tem obdobju izkoristimo čas za meditacijo, da se povežemo s seboj, svojimi bližnjimi, živalmi, rastlinami, Zemljo, zvezdami in vesoljem.

Te dni si postavi jasne cilje, kaj želiš in česa ne želiš več.

To storiš tako, da cilje napišeš na list papirja, ki bodo vsem v doprinos in nikomur z njim ne boš naredila nobene škode.

Posejala boš novo seme, ki bo kmalu vzklilo in rodilo nekaj novega. Nagrajena pa boš s svobodo in notranjo močjo.

Tako bomo dihali - resonirali skupaj z vesoljem.

Naša naloga je, da resoniramo z Zemljo, kajti mi smo v tem primeru mikrokozmos, Zemlja makrokozmos. Zemlja naj bi resonirala z 8Hz in kot vemo se njena vibracija dviga in spreminja, prehaja v drugo dimenzijo 5D, kjer so vibracije od 40 do 80 Hz.

V visokih vibracijah smo, kadar smo v ljubezni, tistem močnem čustvu, ko ljubimo sebe z vsem napakami in vse okrog sebe, tudi hrup in porednega otroka ali kričečega partnerja. Taka ljubezen nas dvigne na 205 Hz, hvaležnost za vse in sočutje pa nas poneseta na vibracije 150Hz.

Ko smo v tem stanju, smo zaščiteni pred vsem negativnim in tudi virusi.

Svojo vibracijo dviga vedno več ljudi, vedno več ljudi živi v ljubezni, v svoji moči, budnosti in zavestnem življenju. Zavedanje vsega in sprejemanje ter spreminjanje sebe nam daje moč rasti in duhovnega napredka.

Ljubezen in sočutje morata priti do vseh, ki si to želijo, ker rešujeta svet. 

Vedno več je budnih nosilcev svetlobe in svoje moči.

Nahajamo se v prostoru na Zemlji, na vseh vzporednih časovnicah hkrati. V večih dimenzijah.

Strah in jeza sta popolnoma drugi dimenziji kot ljubezen in sočutje. To sta dve popolnoma različni dimenziji.

Sprememba se začne pri vsakemu posamezniku, ko zmore spremeniti nižja čustva v višja in tako prestopiti iz nižje dimenzije v višjo.

Cilj je nižja čustva prepoznati in jih zavestno zamenjati za ljubezen in v njih ostati. Včasih ni enostavno, zato si med drugim lahko pomagamo s seansami visokih frekvenc.

Čas je, da začnemo uporabljati svojo moč in zavedanje.

Vsak trenutek smo na preizkušnji.

Zima počasi zapira vrata in pomladno enakonočje se hitro bliža. Z njim pa praznik pomladi, vode in Zemlje. Pomembno je, da ujamemo ritem narave in ponovnega rojstva, kajti tako zavestno vstopamo v pravo dimenzijo, v dimenzijo Zemlje in njene naravne ritme. Ob tem smo srečni in hvaležni za vse, kar nam narava nudi.

To je PRESTOPNA TOČKA, točka ČASA in ODLOČITEV vsakega posameznika.

Vsak ima moč, da zaživi v svoji izvorni moči, v svoji resnici, v božanski povezavi, božanski kreaciji. Imamo vse, kar potrebujemo za izpolnjeno, zavestno, radostno bivanje tukaj in zdaj in smo vse, kar imenujemo brezpogojna ljubezen.

Pomladno enakonočje nam ponuja prehod v Novo dobo, a le na tisti časovnici, na katero se bomo v tem času postavili, ki jo bomo živeli in glede na kakšne cilje si bomo postavili. Vse to oblikujemo iz svoje izvorne moči, integrirane in prizemljene v svojem telesu in življenju.

Postanimo nosilci svetlobe in ljubezni.

V nas so že zapisane vse prave resnice, modrosti, posedujemo vso svojo moč.

Kadar smo v svoji moči, sta moška in ženska energija v nas poravnani, ne glede na spol in šele takrat smo lahko svobodni kreatorji svojega življenja, obilja na vseh ravneh in graditelji NOVE ZLATE DOBE ZA SEBE IN ZA SVET

PRIPRAVLJENI SMO ZA VISOKE VIBRACIJE, KJER NI STRAHU IN KRIVIC IN IMAMO SPET SVOJO IZVORNO MOČ!

Zato bomo izvedli

☀️ SPOMLADANSKO KOPANJE V VISOKIH 5D SVETLOBNIH FREKVENCAH ☀️


V soboto, 20. marca, bomo začeli s sedem dnevno frekvenčno potovanje v počastitev prihoda pomladi. To ne bo edini dogodek tega druženja, saj bomo imeli že takoj 22.3. svetovni dan voda in 25.3. materinski dan, ki nas povezuje z materjo Zemljo. Vsi trije dnevi so povezani z življenjem in razvojem, novimi začetki in kreacijo.

Vsak bo izhajal iz svoje izvorne moči in v tempu in ritmu, za katerega je pripravljen. Družili se bomo 7 dni, od 20. do 27. marca, vsak dan ob 21.00 uri.

Z udeležbo na najbolj magičnem dogodku za dvig zavesti te pomladi boš prejela:

  • 144 ur kopanja v svetlobnih 5D frekvencah 
  • družinsko vstopnico za 144 urno svetlobno kopanje v svetlobnih 5D frekvencah
  • meditacijo za dvig vibracij in energije v trajno last
  • individualen pogovor 1:1 
  • darilo

Glede na vse odzive, zgodbe in izkušnje, ki jih prejmem po skupinskih seansah, bi lahko imel tak paket ceno vsaj 222 eur.

Moj glavni cilj v času teh velikih izzivov je, da učinke svetlobnih frekvenc doseže čim večje število ljudi.

Tako bomo skupaj dvignili zavest in zaživimo v svobodi, miru, harmoniji, radosti in magičnosti življenja. 

Zato sem se odločila, da lahko svoje mesto (in vso družino) na sedem dnevnem kopanju v magičnih frekvencah do konca februarja lahko rezerviraš za 59 eur

Vsak doživi kopanje na svoj način. Učinki seans so res neprecenljivi. Zato bi rada s tabo delila še nekaj izkušenj iz prejšnjih skupinskih svetlobnih seans.

 

Učinke frekvenc boš občutila na vseh ravneh - fizični, čustveni, mentalni in duhovni. Boš bolj mirna, sproščena, v ravnovesju in polna energije. 

Postanimo nosilci svetlobe in ljubezni.

Bodi nosilka svetlobne in zavibriraj v novo obdobje v sreči, ljubezni in miru, zato še danes rezerviraj svoje mesto na najbolj kozmičnem dogodku te pomladi. 

Z ljubeznijo,
Jana

{formbuilder:31556}

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!