INDIVIDUALEN POSVET – Energetska terapevtka Jana

Rezerviraj svoj termin za brezplačen individualni posvet ~ samo za kratek čas

INDIVIDUALEN POSVET


Ker vem, kako je, ko sebi priznaš, da potrebuješ spremembo v svojem življenjeju in potem najdeš rešitev, ampak se ti kljub temu porajajo nešteta vprašanja. Nisi prepričana, da je to res tisto pravo in ali bo delovalo pri tebi. Manjka ti tisti vezni člen.

To dilemo lahko razrešiva skupaj. V kratkem pogovoru, za katerega potrebuješ približno 15 minut, in je popolnoma neobvezujoč in brezplačen. Skupaj bova pogledali kje se zatikaš in poiskali rešitev. Mogoče gre za težave, ki izhajajo iz nekih podedovanih ali priučenih vzorcev in prepričanj, ki morda sploh niso tvoji... Ignorirani vzorci pa se z lahkoto prelevijo v fizične težave, ki se kažejo potem v različnih oblikah in čustvenih stanjih. 

Svoj termin lahko rezerviraš preko spodnjega obrazca.

{formbuilder:10316}

Zahvaljujem se vam za vaš trud in razlago. Se že veselim, ko bova čez nekaj dni slišali za terapijo. Nekako si mislim, da sta Mila in Nika podobni, po njihovih opisih v našem okolju oz. Družini pa delujeta popolnoma drugačni, vendar zelo povezani med seboj. Mila me zelo spominja name, Nika pa na mojega partnerja. Jure se mi pa zdi nekako hmmm kako bi to opisala, kot da bi že vse vedel. Ne vem na primer si prebere eno snov za šolo in jo obvlada, ko mu včasih kaj govorim mi že ve povedat, kaj mu bom na koncu povedala. Nekako, kot da bi mi bral misli. Mene ste pa popolnoma zadeli, obožujem, ko vidim da sem z svojimi dejanji pomagala ljudem in vam povem, da sem prav začela prakticirat, ko vidim, da ne morem nič pri ljudeh spremenit, jih pustim, da opazijo in dobijo svojo lekcijo. Hvala še enkrat za vse. ~ Ana iz Lendave