Kako ti lahko pomagam? – Energetska terapevtka Jana

Rezerviraj svoj termin za brezplačen individualni posvet ~ samo za kratek čas

Kako ti lahko pomagam?

Se ti ponavljajo vedno iste drame v družini, doma, v službi? Nisi slišana, vedno izigrana in nerazumljena, morda celo odhajajo ljubljene osebe iz tvojega življenja?

Čutiš kaj bi bilo potrebno spremeniti, ampak se ne znaš izraziti tisti trenutek na pravi način in zadeva se konča s kopico nepotrebnih besed, strahom, zamero, občutkom krivde...

Te popolnoma razumem in nisi sama.

Duše se še preden se utelesijo in pridejo na Zemljo dogovorijo o tem, kaj se bodo prišle naučit v naslednjem utelešenju. Izberejo svoje izkušnje. Vsaka duša dobi svoj vlogo po božjem načrtu, s katero se seveda pred prihodom strinja. Vse je jasno, kdo bo oče, mama, sin, hči... Dogovorijo se tudi kaj bo katera od duš koga učila in kje ga bo preizkušala.

Z rojstvom pa pozabimo vse dogovore ... pozabimo zakaj smo prišli in kaj so naše naloge. In začne se naše učenje, ki ni vedno enostavno. Prejemamo preizkušnje in naloge, s katerimi največkrat ne vemo zakaj in kako naj jih rešimo. Tako smo le igralci na odru življenja, prepuščeni toku dogajanja...


Ampak vsak od nas imam možnost vzeti vajeti v svoje roke in spremeniti svoj tok življenja, če pogleda na življenje bolj od daleč, širše in se tako odloči. Kajti oblike gore ne vidimo, kadar stojimo na gori, prav tako ti je lahko skrit velik del slike in dogajanja v družini in odnosih.

Življenje je treba videti, čutiti in razumeti.

Si pripravljena stopiti iz začaranega kroga?

Če je tvoj odgovor "jaaaa", si na pravem mestu. Pri tem ti bom pomagala.

Zate sem pripravila 3 posebne pakete, s pomočjio katerih

  • boš družinske člane videla drugače in marsikaj razumela,
  • se ti bo odprl povsem drug pogled na situacije,
  • dobila boš odgovore na marsikatera vprašanja, ki se ti porajajo, 
  • oblikovale se bodo jasne  rešitve in potrebni  koraki.   

Zaradi razumevanja se bo igra življenja lepše odvijala in lažje boš sledili božjemu načrtu duš. Ko ozavesti in razume ena oseba, se razumevanje z odnosi prenese še na ostale člane družine.

V vseh paketih boš dobila individualen pogovor, analizo stanja in energetsko podporo na daljavo. V paketu Osvobodi svojo dušo (OSD) je vključena še terapija, s katero se boš rešila ponavaljajočih se vzorcev. Ob naročilu paketa Poveži se s svojo dušo (PSD) pa prejmeš še avdio meditacije in koncentracije.

Za lažjo predstavo kaj pridobiš z določenim paketom, sem vse sestavne dele opisala v spodnjih vrsticah. Vse terapije je pa moč izvesti tudi na daljavo. Izkušnje kažejo, da se kvaliteta izvedbe na dalljavo ne zmanjša. 

INDIVIDUALEN POGOVOR

Ker vem, kako je, ko sebi priznaš, da potrebuješ spremembo v svojem življenju in potem najdeš rešitev, ampak se ti kljub temu porajajo nešteta vprašanja. Nisi prepričana, da je to res tisto pravo in ali bo delovalo pri tebi. Manjka ti tisti vezni člen. To dilemo lahko razrešiva skupaj. V kratkem pogovoru, ki je popolnoma neobvezujoč in brezplačen, skupaj pogledava kje se zatikaš in poiščeva rešitev. Če želiš pogovor z mano in če se ti poraja še kako vprašanje,  klikni tukaj in rezerviraj svoj termin za kratek neobvezujoč pogovor. 

ANALIZA STANJA

Kot energetska terapevtka moram najprej opraviti pregled tvojih ključnih življenjskih situacij. Vpogled v trenutno težko situacijo je le posledica vrsto vzorcev, ki se ponavljajo v tvojem življenju, okolici ali v kakem drugem odnosu. Za razjasnitev potrebujeva izluščiti vzorce, zato boš po elektronski pošti prejela vprašalnik oziroma povezavo do vprašalnika. Tvoji odgovori na vprašanja pa bodo ključni za delo naprej.

PREGLED KARMIČNIH VEZI V DRUŽINI

Pogledali bova kakšne karmične vezi so med taboj in tvojimi najbližjimi. Ta vpogled lahko razbistri vedenjske dejavnike in osebnostne poteze posameznika in dogajanje v družini in okolici.

TERAPIJA Z ZLATO ENERGIJO 5D 

Vsak človek doživlja zlato energijo 5D drugače. Odvisno je tudi od dneva oziroma od čuječnosti in tisti trenutek poslušanja sebe (najlažje razložim na primeru: enkrat zaznaš, da te bo nekdo poklical po telefonu... naslednjič, ko pa nisi čuječ pa na primer tega ne začutiš).

Kljub temu, da energetske podpore fizično ne začutiš, ni nič narobe. Učinki energetske podpore se bodo pokazali tako, da boš bolj mirna, imela boljši spanec, več energije, spremembe v odnosih.

Kakšen vpliv ima zlata energija 5d: 

🤍 aktivira in spreminja DNK,
🤍 harmonizira energijsko stanje vseh organov človeka,
🤍 vitalizira vsa telesa (duhovno, mentalno, čustveno, fizično)
🤍 pospešuje prenos  informacij med telesi,
🤍 aktivira samozdravljenje,
🤍 balansira energetske centr (čakre),
🤍 ureja energetsko polje in auro ter akupunkturne kanale,
🤍 poveča podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
🤍 celostno uskladi človeka z zemljo in kozmosom,
🤍 spodbuja kreativnost
🤍 vzpodbuja delovanje hormonov, encimov...
🤍 pospešuje kristalizacijo
🤍 izboljšuje EKO sistem zemlje

INDIVIDUALNA TERAPIJA OSVOBODI SVOJO DUŠO

Moja metoda zdravljenje karmičnih vzorcev, ki se lahko že kažejo v različnih težavah na telesni ravni, čustvovanju in medsebojnih odnosih, poteka na informacijski ravni, zato so rezultati izboljšanja zelo hitri. Terapija Osvobodi svojo dušo poteka lahkotno, brez oživljanja preteklih bolečin. Olajšanje nastopi že takoj po terapiji in se zdravljenje nikakor ne zaključi s terapijo, saj spremeniva tudi informacijo prihodnosti. Ta del terapije traja 60 minut.

AVDIO MEDITACIJE IN KONCENTRACIJE

V paket sem vključila 5 vodenih meditacij in 2 koncentraciji.

Meditacije so posnete za popoln mir v umu in telesu, zdravljenje bolečin v telesu, miren in globok spanec, manifestiranje ljubezni v sebi in okolici, za samozaveti.

Koncentraciji pa sta posnete za miren in harmoničen dan in dober šolski uspeh (za učence, dijake in študente, za odrasle, ki se še šolajo oz nadgrajujejo svoje znanje).

Če še nisi popolnoma odločena za kater paket bi se odločila, si lahko rezerviraš popolnoma brezplačen in neobvezujoč pogovor z Jano, kjer bosta skupaj razrešili to dilemo. Na individualen pogovor se lahko prijaviš tukaj

~

V kolikor si se pa že odločila za paket, ki ti najbolj odgovarja, pa se lahko spodaj prijaviš preko prijavnice. Po oddani prijavnici boš na svoj e-naslov prejela nadaljna navodila.

Zagotavljam ti, da se boš počutila povsem varno.

Veselim se, da te spoznam.

{formbuilder:17827}

Najbolj pogosta vprašanja

V: Ali lahko terapijo opraviva na daljavo ali moram priti v Kranj? Imam 2 majhna otroka in sem zelo na tesnem s časom.
O: Ja, terapijo lahko opraviva na daljavo, brez problema. Sama kvalitete izvedbe se kljub izvedbi na daljavo ne zmanjša, saj bova delali na informacijskem nivoju (tudi mobitel deluje brez kabla).

V: Koliko časa potrebujem?
O: Čas je odvisen od paketa za katerega  se odločiš. 

Prebudi svojo dušo cca 30 minut,

Osvobodi svojo dušo cca 90 minut,

Poveži se s svojo dušo cca 90 minut delava skupaj  in ko imaš čas za poslušanje meditacij in koncentracij in delo na sebi.

V: Ali je možno plačilo na obroke?
O: Ne, to trenutno še ni mogoče. 

V: Kako poteka individualna terapija, kjer odpraviva vzorce?
O: Terapija, kjer bova odpravljali vzorce, poteka brez bolečin. Na začetku te bom popeljala v popolno mirno stanje. Skozi osebno meditacijo, pripravljeno le za tebe, pa te bom popeljala do korenin vzroka tvojih travm. Na neboleč način jih boš odvrgla, saj ti ne služijo več. Polno boš zadihala. Olajšanje bo nastopilo že med terpijo. Zdravljenje vzorcev se ne zaključi s terapijo, saj spremeniva tudi informacijo prihodnosti.