Šolski uspeh – Energetska terapevtka Jana

Šolski uspeh

Ta koncentracija pa je namenjena vsem šolarjem, dijakom in študentom, ki so kakorkoli obremenjeni z delom šolskega programa, v šoli ali doma. Številčne nize lahko otroci poslušajo, jih berejo, napišejo na neko mesto v zvezek ali preprosto na list, ki je na delovni površini. Otroci znajo biti zelo kreativni, zato jim pustimo, da sami ustvarijo za njih najboljši način uporabe. V veliko pomoč so lahko pri predelovanju velike količine snovi, pred kontrolnimi nalogami, izpiti ali maturo.

Cilj si postavim jasen in ga imam ves čas v svoji zavesti:

Vso učno snov prejemam lahkotno in radovedno. Moje misli so usmerjene v šolsko delo in učno snov z lahkoto predelam in si jo zapomnim. Naloge rešujem hitro in lahkotno.


🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

Številski nizi Ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja so najbolj znana metoda iz njegovega nauka za harmonizacijo dogodkov in svojega življenja. S pomočjo misli, ki je najmočnejša energije vesolja, lahko upravljamo, spreminjamo in kreiramo vse dogodke v svojem življenju. S tem v normo postavimo vse dogodke in situacije, ki vplivajo na naš želeni rezultat.

 

 

Sledi mi na socialnih omrežjih:  

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!