ZAKAJ JE TAKO ZELO POMEMBNO, DA TELO OČISTIMO TEŽKIH KOVIN IN TOKSINOV – Izbiram sebe

ZAKAJ JE TAKO ZELO POMEMBNO, DA TELO OČISTIMO TEŽKIH KOVIN IN TOKSINOV?

Vem, da iščeš rešitve za tvoje neprijetnosti in raznorazne simptome, ki ti niso všeč.

Morda iščeš rešitev za anksioznost, depresijo, krče v mišicah, izpadanjem las, krhke nohte, izguba spomina, zmedenost, nespečnost, izbugo libida, utrujenost, migrene, hormonsko neravnovesje, avtizem, kronično zaprtost ali druge želodčno črevesne težave, srčno žilne bolezni, diabetes, paradentozo, odpravo tumorja, raka, dermatitisa, glivične infikcije, pomoč po obsevanju ali kemoterapiji, hujšanju...).

Verjetno si bila že na marsikaterem pregledu pri zdravniku ali kakšnem specialistu, mogoče si prejela kakšna "zdravila", a s svojim zdravjem še vedno nisi zadovoljna

Kaj je tisto v tvojem telesu, kar imaš in se na zdravniških pregledih ne preverja in ne spada v telo? 

Nikoli ne dobimo informacije koliko težkih kovin vsebuje naše telo. Težke kovine kot so: svinec, aluminij, živo srebro, baker, kadmij, nikelj, arzen so za naše telo zelo obremenilne in toksične. Zanimivo je tudi to, da ima vsaka oseba svojo lastno zlitino težkih kovin, ki je lastna le njemu.

Tukaj si lahko ogledaš kratek video, ki ti bo pomagal razumeti vpliv težkih kovin v telesu.

Kako pa težke kovine pridejo v naše telo in zakaj medicina ne govori o tem?

V naše telo smo težke kovine zaužili s hrano, z zdravili, amalgan zalivkami zob, s cepivi, vdihujemo jih s hlapi sodobnega pohištva, dišavami in čistili, kozmetiko, v prometu, nahajajo se celo v pitni vodi in v zraku.

Težke kovine so za telo tujek. Telo jih ni sposobno izločiti, zato je telo prisiljeno, da jih odloži, čim dlje stran od srca. So največji zaviralci regeneracije telesa, ker obremenjujejo celice in onemogočajo njihovo obnovo. Naložene v maščobnem tkivu so neestetske, na žalost pa so prisotne tudi v živčevju in seveda možganih, kar pa vpliva na naše zdravstveno stanje.

Težava s težkimi kovinami je v tem, da so podobne trdovratnim plevelom. Izrinejo koristne snovi iz celic, zasedejo prostor in jih je precej težko odstraniti. Še posebej, če za vsako zdravstveno težavo dobimo kemična "zdravila" in cepiva, tako se njihova vsebnost v telesu še poveča in telo postaja vedno bolj toksično in se ni sposobno samo očistiti in ozdraviti

Ali imaš zaradi toksičnosti telesa zdravstvene težave, na katere še nisi našla odgovorov?

Moram te potoložaiti, nisi edina. Moderni človek dandanes ne umira več zaradi starostne slabosti,  ampak zaradi posledic presnovnih bolezni. Morda delaš vse, kar si lahko omisliš,da bi bila zdrava. Držiš se organske prehrane, vadiš po svojih sposobnostih, meditiraš, vzameš si čas zase, jemlješ prehranska dopolnila, pa vendar... Delaš vse pravilno, pa vendar simptomi slabšega počutja še vedno obstajajo.

Kakšni pa so simptomi toksičnosti telesa?

Lahko si kronično utrujena, imaš kronične bolečine, glavobole,  bolečine v sklepih, zamegljen um, alegije, okus po kovinah v ustih, šibkost, razna vnetja, zaprtost in druge prebavne motnje, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin, glivice, zaraščanje bakterij po telesu, izpuščaje na koži, pomanjkanje pozornosti, slabo razpoloženje, težko vzdžuješ telesno težo, slab zadah, imaš mrzle roke in noge, občutek dezorientiranost, nočno potenje, imaš slabo imunsko odpornost, pogoste prehlade ali vnetja, omotico, nizek libido, pogosta virusna obolenja, herpes, težave z zanositvijo, visok pritisk, depresijo, anksioznost, ADHD, OCD, otrplost, tiki, mravljinčenje, vročimi utripami, epilepsijo, ....Vse to so lahko težave preobremenjenega telesa s težkimi kovinami, ki nam to kaže na zelo različne načine.

Strupene težke kovine lahko spodbudijo tudi vnetje v prebavnem traktu in tako sprostijo strupe tudi v naše črevesju. Tam pa se začne ne samo razstrupljanje, pač pa tudi oslabljeni imunski sistem. Se pogledš vsak dan v ogledalo in si rečeš  lepa sem, rada se imam?

Rek, ki pravi, da "Dobro izgledaš" ni izvit iz trte, saj so prvi znaki našega zdravja vidni na obrazu takoj in pri vsakemu. Tudi tvoje osebno in dobro počutje vedno sije iz obraza. Kadar ni tako, lahko opaziš spremembe na obrazu kot posledice staranja, saj se celice ne zmorejo regenerirati in obnovljati v zadostni meri, ker za to nimajo pogojev. Dobri pogoji za obnovo pa pridejo iz notranjosti.

Mnoge škodljive substance se iz teles sicer izločajo po narvnih poteh, vendar se nekatere odstranjujejo počasi in v premajhnem obsegu. Gre predvsem za lipofilne oz. hidrofilne spojine, ki imajo večjo tendenco do maščobnega tkiva, v katerem se kopičijo. To je tisti odvečni špehec, ki se največkrat nalaga okoli trebuha in bokov. Telesno breme določimo preko merjenja kemikalij oz. njihovih metabolitov v bioloških vzorcih, kot so kri, urin in materino mleko. Škodljive substance, ki se pogosto najdejo v človeškem telesu so živo srebro, arzen, organoklorovi pesticidi, perflorirane spojine, dioksini, svinec in podobno. Lahko so kemijsko toksične ali pa radioaktivne. Pogosto so najdene celo v popkovni krvi novorojenčkov.

Potem pa se sprašujemo, zakaj toliko dojenčkov trpi za raznimi dermatitisi, atopični dermatitisi in alergijami. V bistvu pa strupene toksine dobijo že v matirenem telesu, ker jih mama ni izločila in jih je prenesla na otroka. Težke kovine spreminjajo naš dedni zapis in se tako tudi dedujejo.

Teh kemikalij dandanes ne moremo popolnoma izločiti in našega okolja, lahko pa na različne načine zmanjšamo našo izpostavljenost tem snovem npr. z uživanjem organske hrane, izogibanjem določenim materialom in kemikalijam. In seveda poskrbeti za pretočnost telesa, da telo opravi funkcijo razstrupljanja sam. Funkcijo razstrupljanja opravljajo jetra, ledvice, koža, pljuča, limfni sistem, mašćevje, črevesje. Zato je smiselno, da podpremo naše organe razstrupljanja, da lahko opravijo svojo funkcijo in nam povrnejo zdravje telesa.

Kako lahko najhitreje pomagaš telesu pri razstrupljanju?

Obstajajo različni načini razstrupljanja, kot je vadba, ščetkanje kože, dihanje, ... Pred kratkim pa sem odkrila fenomanelen izdelek po imenu Clean Slate. Sestavlja ga edini Zeolit na svetu, ki očisti celice na vseh nivojih. Njegovi učinki pa so vidni zelo hitro.

 Rastrupljeno telo ti bo hvaležno vračalo s prijetnimi občutki:

 • postala boš bolj mirna in umirjena,
 • bolje boš razpoložena in pripravljena na nove izzive,
 • odlično boš spala in telo se bo ponoči hitreje regeneriralo,
 • povečala se ti bo pozornost in  spomin,
 • bolečine mišic in sklepov bodo izzvenele,
 • uredila se ti bo prebava in imunski sistem,
 • vnetja in bolečine bodo izzvenele,
 • stabilizirala in popravila se bo cirkulacija, krvni tlak,
 • izpuščajev na koži bo vse manj in manj,
 • imela boš sijoče lase, kožo  in nohte.


Že ob prvem odmerku boš občutila  spremembo razpoloženja in morda še česa.

Je 100% naraven. Ne izziva alergijskih reakcij. Ni nujnih napovedi in ne izziva alergijske reakcije. Ne vsebuje prehranske vrednosti, je brez kalorij. Ni zdravilo. Deluje tako, da odstranjuje strupe, vendar v telo ne dodaš ničesar. Čeprav ne dodaš ničesar, pasivno odstranjuje toksine. Vsak morebiten negativen učinek na telo lahko sprejmeš kot veselje, saj se iz telesa izločajo strupi.  

Clean Slate je edini zeolit na svetu, ki ima sposobnost prehajanja skozi celično membrano. Je v obliki kapljic, zato ima sposobnost očistiti možgane in razbremeniti centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očisti vse toksine in težke kovine iz telesa in krvnih žilah, ki se iz telesa izločijo z urinom. Deluje na vse kronične bolezni in celo depresijo, ki jih zaradi težkih kovin povzroča blokada možganov in osrednjega živčnega sistema, ker so možganske celice onemogočene, da opravljajo svoje delo. 

Zmanjšuje utrujenost, odpravlja migrene in boleče sklepe, zamegljene možgane, otrplost, mravljinčenje, vnetne procese, prebavne težave, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin in zakisanost telesa, kožne izpuščaje, izguba koncentracije in pozornosti ter nihanje razpoloženja. 

Clean Slate ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni. Deluje na glavne vzroke težav in jih odstranjuje iz telesa.  Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni.  

 

Clean Slate je organski, brez glutena, veganski in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov

Skoraj vsak uporabnik (8 od 10) takoj opazi razliko v razpoloženju, saj se telo nečesa razbremeni in se sprosti napetost. Prvi rezultati uporabe so vidni zelo hitro. Spremembo boš lahko opazila že nekaj ur po zaužitju.

Takošnji učinki so lahko vidni kot barva urina in sprememba razpoloženja. Obraz boš imela bolj svež in mladosten, spremenilo se bo tvoje razmišljanje, fizično in psihično počutje in imela boš več energije. In to je šele začetek

Kako lahko izločiš težke kovine iz svojega telesa?

Šele, ko izločimo toksine in zaviralce iz mojih celic, začne telo končno delovati optimalno. Naravni produkt CLEAN SLATE podjetja ROOT WELLNESS ti je lahko pri tem v veliko pomoč. Nudi podporo telesu, ki tako lahko odstrani težke kovine in strupe.  Dokazano je, da toksini povzročajo razne bolezni in simptome v  telesu.

Kako pa Clean Slate sploh deluje?

Z zaščitenim patentom hidrolize in nanotizacije se razgradi molekula zeolita, ki ima obliko satja in se z Nano sizing postopkom spremeni v najmanjše možne delce, ki skozi žleze slinavke pod jezikom direktno prehajajo v krvni obtok ter na ta način čistijo telo in možgansko tkivo od težkih kovin in toksinov.  Zeolitni prah očisti telo izključno skozi črevesje in prebavni trakt.  Kot tak ne more očistiti možganskih celic in celic drugih organov od težkih kovin, ki so bile odlagane v človeškem telesu vse življenje. CLEAN SLATE pa je raztopina, v obliki kapljic, zato ima sposobnost očistiti možgane in razbremeni centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očistiti vse toksine in težke kovine, ki se iz telesa izločijo z urninom.

Kako uporabljati CLEAN SLATE? 

Jemljemo ga po občutku. Za odraslo osebo je priporočljiv odmerek  10 kapljic zjutraj in 10 kapljic zvečer. Tekočino s kapalko nanesemo pod jezik, kjer je najhitrejša absorbcija v telo in jih tam zadržimo nekaj trenutkov. Ker so skoraj brez okusa, je uporaba res enostavna za vse, tudi za najbolj občutljive. Priporočljivo je piti veliko vode, saj se toksini izločijo preko urina.

Primeren je tudi za otroke in starejše, s tem, da se količina prilagaja glede na potrebe in telesno težo. Zelo dobre izkušnje pa so tudi pri hišnih ljubljenčkih.

Nanašamo ga lahko tudi na kožo, kot pomoč pri bolečinah sklepov in mišic, oskrbujemo rane, pike žuželk. 

Namig 1: Za lepše lase pa lahko v šampon kapneš 2 kapljici. Lasje bodo  sijoči in mehki in se bodo lepo razčesali. 

Namig 2: Ob piku insektov ali kakšni ureznini si lahko kapneš kapljice direktno na mesto pika ali bolečine.

So mogoči kakšni stranski učinki? 

Nima stranskih učinkov in ne povzroča alergijskih reakcij. Zeolit Clinoptilolite, ki je sestavni del Clean Slate, je 100% naraven, brez umetnih dodatkov. Je netoksičen in ne povzroča zasvojenosti. Po 6 - 8 urah od zaužitja ga iz telesa izločimo z urinom, blatom ali znojem. 

Učinek uporabe Clinoptilolita je razstrupljanje telesa. Lahko se na  začetku jemanja počutiš malo slabše, preden se počutje močno izboljša. To so samo simptomi razstrupljanja, ki ga vsaka oseba lahko zaznava drugače. Nekateri simptomi razstrupljanja telesa so izčrpanost, razdražljivost, driska, znojenje, mrzlica, jok, nespečnost,...pri čemer si pomagaš z več tekočine in počitkom in morda zmanjšaš odmerek.

Za koliko časa zadostuje ena steklenička Clean Slata?

Ena steklenička  zadostuje za 30 dni s priporočljivim doziranjem 10 kapljic zjutraj  in 10 kapljic zvečer.

Kako naj kombiniram Clean Slate in moja zdravila?

Kapljice je priporočljivo jemati 2 - 4 ure po jemanju zdravil.

Kako dolgo je priporočljivo jemanje Clean Slate?

Ker deluje kot kot protiutež toksičnemu okolju, kateremu smo izpostavljeni vsak dan se priporoča redna uporaba do izboljšanja simptomov.  Količino lahko prilagajamo glede na počutje.

Zakaj je Clean Slate drugačen od ostalih zeolitnih produktov na tržišču?

Clean Slate je 100% čisti Zeolit Clinoptilolite.. Raztopina je pripravljena s patentirano tehniko - nanosizingom in zato vsebuje zelo majhne delce zeolita, ker le na tak način  lahko le-ti prodrejo direktno v krvni obtok, celice in možgane. Zaradi tega doseže veliko večji učinek izločanja težkih kovin, kar je se tudi lepo vidi na zdravniških izvidih.  

Povezava do kliničnih dokazov, ki podpirajo uporabo aktivnega Zeolita klinoptilolita, suspendiranega v vodi kot sredstvo za povečanje izkočanje težkih kovin z urinom

 

Ti zaupam, zakaj je mene prepričal izdelek Clean slate?
Ne moram ti obljubiti takšnih rezultatov, kot jih imam sama... 

Pred približno mesecem dni sem dobila v roke stekleničko razstrupljevalca težkih kovin in toksinov, naj poskusim izdelek in opazujem svoje telo nekaj dni. Pa sem vzela prvi odmerek in jemala še nekaj dni. Počutje je bilo takoj super, in spala sem že prvo noč zelo dobro. Energije imam vedno več in v svojem telesu nekako občutim drugačnost tikiva. Tega ne znam opisati, je pa prijeten občutek, počutim se bolj živo v vseh predelih. Vse, ki ste bile pri meni na terapiji veste, za mojo težavo s sluhom. Moj sluh se je začel slabšati zaradi vakuma, tistega pritiska v ušesih in posledično vedno več zvonjenja v ušesih, ki se mu reče tinitus. Seveda so mi ti šumi naredili okvaro sluha in s to težavo se dejansko ukvarjam že 31 let, ker se je pojavila v moji drugi nosečnosti. Zdaj, po mesecu dni jemanja Clean slate, imam še vedno zvonjenje, ampak res občutno manj, zato me je izdelek prepričal.
Sem v veselem pričakovanju naslednjih rezultatov.
P.s. Nekaj kapljic sem si dala tudi v šampon in takih las še nikoli nisem imela. Navdušena sem nad volumnom, mehkobo in sijem las.

.... ali pa Ajda

Že več kot 10 let sem imela težave z ramenskim obročem. Poškodovala sem si ga na treningu rokometa. Lansko leto sem imela še prometno nesrečo z motorjem, in sem padla direktno na to poškodovano ramo. Rama me je bolela pri oblačenju / slačenju kakšnega puloverja, pri vsakodnevnih opravilih kjer sem roko dvigala višje od rame.  Do sedaj sem hodila sem na razne masaže, fizioterapijo, se mazala z veliiiiiiko kremami... Po nekaterih terapijah je sicer bilo boljše, ampak nisem bila popolnoma zadovoljna z rezultati.. Jana mi je predstavila Clean Slate in sem se odločila, da poskusim še to. Sedaj, ko jemljem CS že dober mesec je moja rama skoraj brez bolečin, bolečine ob menstruaciji so blage (prej sem vedno vzela protibolečinski tablet), sem polna energije. 

... Lahko pa ti obljubim, da se boš dobro počutila, boš polna energije, zadovoljna in ustvarjala. 

Sedaj te pa verjetno zanima kje in kako lahko naročiš svoj Clean Slate, kajne?

Svoj Clean lahko preprosto naročiš preko spodnje povezave. 

>>> https://therootbrands.com/mamtajin

pri prvem naročilu je potrebno narediti račun - create your free account, kjer te sistem lepo vodi (imena vpiši brez šumnikov,... in onemogoči ad block, če ga imaš slučajno vklopljenega)

izdelke preprosto oddaš v košarico in plačaš s kreditno kartico

 • cena kapljic je 69 $ 
 • poštnina 10 $

Če pa nimaš kreditne kartice, me pa lahko pokličeš in bova zedave uredili drugače.

Za kakršnekoli informacije v zvezi z zdravjem sem na voljo!

Pokličeš me lahko na številko:  051 320 371

Marjana Kramer