Poveži se s svojo dušo in aktiviraj svojo moč in sposobnosti nazaj – Energetska terapevtka Jana

Poveži se s svojo dušo in aktiviraj svojo moč in sposobnosti nazaj

Meditacija ti bo omogočila spoznati globino sebe.

Povezala se boš s svojim notranjim otrokom.

Slišala boš šepet svojega najbolj iskrenega prijatelja, ki biva v tebi. Smeji se najbolj iskreno in ta smeh okuži vse okrog sebe. Njegov jok je čistilen, osvobajajoč in zdravilen. Drami te k ustvarjanju.  Razigrano bitje želi, da ga slišiš. Ne pozna laži in govori le resnico. Nikoli ne obupa, vedno je pripravljen na nove izzive. Želi, da mu prisluhneš in slediš. V njem se skriva zakladnica znanj.

Ta meditacija je večplastna, globoka in zato močna. 

Ob njenem vsakokratnem poslušanju boš šla globlje in odkrivala neodkrite delčke in jih vračala sebi, saj boš:

 • prebudila svojega notranjega otroka,
 • se povezala s svojo dušo, 
 • aktivirala vso svojo notranjo moč in ponovno zaživela.Kakšni so učinki meditacije? 

Odzivi so res odlični. Po poslušanju meditacije boš:

🤍 samo sebe bolj razumela, 
🤍 razumela zakaj se ti neke zgodbe in situacije ponavljajo,
🤍 vzljubila samo sebe in se imela (še) raje, 
🤍 našla svoj prostor v družini in na Zemlji,
🤍 okrepila povezavo s svojim višjim jazom,
🤍 od višjega jaza prejemala odgovore na vprašanja. 

  Prve učinke boš občutila že ob prvem poslušanju in ob vsakem nadaljnjem. S poslušanjem se spremenijo vzorci družine, ki vplivajo na tebe  in tvoje življenje.  To je tako, kot da bi dobila "nove nastavitve".  Podobno kot posodobitev na telefonu ali računalniku. Začnejo se spreminjati situacije in okoliščne.

  Za koga je meditacija primerna?

  Meditacija je primerna za vse, ki se zavedajo, da so ujeti v ponavljajoče situacije oziroma vzorce in si jih želijo prerasti. 

  Namenjena je vsem, ki si želijo:  

  🤍 notranjega miru,
  🤍 ravnovesja,
  🤍 imeti urejene družinske odnose,
  🤍 biti sprejeti in slišani v svoji družini in okolici.


  S to meditacijo je v preteklem letu svojo moč aktiviralo že več kot 741 oseb.  
   
  Za poslušanje meditacije ni potrebno nobeno predznanje oziroma kakršnekoli izkušnje z meditiranjem. Ne potrebuješ nobenih posebnih pripomočkov.

  Dovolj je le, da si vzameš čas zase. Za celotno meditacijo potrebuješ 44 minut.

  Namestiš se v svoj najljubši kotiček, kjer se počutiš varno in si predvajaš meditacijo (na telefonu). 

  To je vse. 

  Kako boš občutila meditacijo, s katero se boš povezala s svojo dušo in aktivirala svojo moč nazaj? 

  Med meditacijo skoraj vsi občutijo globok občutek sprostitve in dobrega počutja. Nastopi razbremenitev in olajšanje.

  Z vsakokratnim poslušanjem boš šla “globlje in globlje”. 

  Kajti zavest deluje tako, da se v njej plastijo vzorci in principi. Pogled globlje pa je, kot bi odstiral zavese in zadeve, zato situacije vidiš jasneje in bližje.

  Zgodba o nastanku terapevtske meditacije

  Vem, kako se počutiš, ker sem šla tudi sama do tam...in potem  čez…. Moja duša je pred približno 20 leti kričala in jasno opozarjala, da ni slišana, kar se je odražalo na mojem počutju in zdravju. Sledili so kolapsi brez vzroka. Različni zdravniški pregledi so bili vsi brez posebnosti, moje psihofizično počutje pa na dnu. Vedela sem, da moram za svoje zdravje prevzeti odgovornost sama. In sem ga.

  Prva orodja, ki sem jih spoznala na poti osebne rasti, so bila različne tehnike meditacije. Nekaj časa sem meditirala, osebnostno sem se razvijala na svoji duhovni poti ob iskanju rešitve, ampak se mi je na določeni točki ustavilo, nekako mi meditacija ni bila dovolj. Večkrat sem prišla do točke, kjer mi je bilo hudo. Bolečine iz otroštva in preteklega življenja niso popustile. Potrebovala sem na nek način pretentati svoj um in ob spoznanju resnice  spremeniti svojo zavest in delovanje.            

  Klasične meditacije so mi bile ljube, ampak manjkalo je še “nekaj”. V več letih raziskovanja, izobraževanja in individualnega dela z različnimi dušami sem združevala vsa pridobljena znanja. 

  Meditacija Poveži se s svojo dušo je posebna, saj je večplastna in je nastajala  nekaj let. Uporablja se jo kot terapevtsko meditacijo. 

  Vsakodnevno izvajam individualne terapevtske terapije in zato sem si močno želela izdelati meditacijo za širšo publiko, ki bo primerna za vse, ki si želijo svoje vzorce prerasti.

  Ta meditacija je odlična za individualno delo, katero lahko poslušaš kadarkoli in kjer koli, ko si pripravljena iti korak globje.

  Kot vidiš, mi je uspelo posneti meditacijo, ki bo dosegljiva vsem. 

  S to meditacijo so moje bolečine odpadle. Rane so se zacelile in prinesla mi je  lahkotnost bivanja. Tej meditaciji se predam večkrat. Včasih, ko začutim, da nisem popolno povezana s svojo dušo, včasih pa si jo zavrtim, ko bi se rada popolnoma umirila. Po njej se dejansko počutim, kot bi spala nekaj ur. Popolnoma prerojena sem  in pripravljena na nove izzive. 

  To je ena in edina meditacija, ki jo potrebuješ na svojem seznamu predvajanja. to meditacijo boš: 

  🤍 povezala s svojo dušo, 
  🤍 povezala s tvojim višjim jazom,
  🤍 vzpostavila popolno ravnovesje v sebi in
  🤍 umirila energij v tebi. 

  Ta meditacija te bo osvobodila misli, da moraš meditirati vsak dan, da moraš meditirati na silo in da za popolno meditacijo potrebuješ posebne pripomočke.

  Vsak si želi živeti v miru, biti povezan s svojo dušo, odgovorno sprejemati odločitve in imeti popolno moč nad svojim življenjem. Zato si še danes zagotovi svojo meditacijo, ki te bo popeljala do osvoboditve duše skozi globino resnice. 

  Na individualni terapiji Osvobodi svojo dušo pa bova: 

  🤍 naredili izravnave energije zaradi preteklih težkih situacij in tako razbremenili 7 rodov tvoje družine v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti
  🤍 odžalovali izgube družinskih članov (tudi za več desetletij nazaj),
  🤍 uravnovesili energije ob splavu, (zaželeni ali spontani) mrtvorojenemu otroku, rani izgubi staršev..,
  🤍 ozdravili  travme prednikov (vojni čas, nesreče, smrti...)   Avtorica meditacije Poveži se s svojo dušo, Terapevtka Jana

  "Več let sem iskala povezavo sama s sabo, saj sem imela vedno občutek, da manjka del mene. Preizkusila sem mnoge tehnike in metode, obiskala sem nešteto seminarjev na tematiko osebne rasti... Pred leti sem odkrila znanja Nikole Tesle, ki so mi nudila povezavo z drugimi tehnikami in mojim dosedanjim znanjem. Meditacija Poveži se s svojo dušo in nadaljevanje z individualno terapijo Osvobodi svojo dušo sta izdelka dolgoletnih raziskovanj. Trenutno svojo tehniko nudim v Sloveniji, kmalu pa bo dosegljiva tudi izven naših meja."   

   {formbuilder:29967}

   Get 10% OFF
   Sign up now to get access to exclusive discount
   Subscribe Now!