Jaz sem ljubezen, jaz sem svetloba – Energetska terapevtka Jana

Jaz sem ljubezen, jaz sem svetloba

Poznaš osebo, ki je najpomembnejša zate? Osebo, ki ti je najbližja, oseba ki že vse življenje hrepeni po tvoji ljubezni in sprejemanju.

--

Ta oseba prebiva v tvojem telesu, ta oseba si ti.

Ti si najpomemnejša oseba zase. Tvoja Duša si je izbrala posodo, tvoje telo, da izkusi brezpogojno sprejemanje in brezpogojno večno ljubezen do sebe. Ti si najpomembnejša oseba na tem svetu, ki hrepeni po tvoji ljubezni. Potopi se v občutek brezpogojne večne ljubezni do sebe. in izkusi ljubezen svoje Duše v svojem telesu. Edino ti si lahko podariš to ljubezen in ko brezpogono večno lubezen začutiš v svoji biti šele takrat jo lahko deliš s svojimi ljubljenimi in šele takrat lahko ljubezen tudi prejemaš.

Nauk jasnovidnega ruskega znanstvenika Grigorija Grabovoja temelji na razvoju zavestu ljudi. Z razvojem zavesti bomo ljudje spoznali, da je človek ustvarjen tako, da lahko živi v ljubezni, večno, v blagostanju, popolnoma zdrav in večno mlad. Človek je sestavljen iz štirih temeljnih struktur: duše, duha, zavesti in fizičnega telesa. Z njegovimi tehnikami upravljamo in tako lažje in hitreje dosežemo svoje osebne cilje. Tehnike so osnovane tako, da lahko upravljamo za svoje zdravje in življenske situacije preko duše, duha, zavesti, fizičnega telesa, ljubezni, časa in sreče. Postajamo vedno boljša oseba v smislu, da svoje življenje postavljamo v normo. Vedno bolj se ljubimo, posledično ljubimo okolico, naravo, živali in ljudi, sprejemamo in spreminjamo situacije in spreminja se nam DNK in celični zapisi. Narava in človek sta ustvrjena po točnih zakonitostih in redu, normi.

Številski nizi Ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja so najbolj znana metoda iz njegovega nauka za harmonizacijo dogodkov in svojega življenja. S pomočjo misli, ki je najmočnejša energije vesolja, lahko upravljamo, spreminjamo in kreiramo vse dogodke v svojem življenju. S tem v normo postavimo vse dogodke in situacije, ki vplivajo na naš želeni rezultat.

Številčni niz za brezpogojno večno ljubezen do sebe: 888 912 818848

 

Sledi mi na socialnih omrežjih: