Vodene meditacije – Izbiram sebe

Vodene meditacije

Meditacije so na osnovi številskih nizov ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja. Številčnii nizi so najbolj znano orodje iz njegovega nauka za harmonizacijo dogodkov in svojega življenja. S pomočjo misli, ki je najmočnejša energije vesolja, lahko upravljamo, spreminjamo in kreiramo vse dogodke v svojem življenju. S tem v normo postavimo vse dogodke in situacije, ki vplivajo na naš želeni rezultat.

Meditacije in koncentracije so namenjene duhovni rasti in duhovni razvoj. Vse so podprte z energijo nove dobe - novo energijo, ki prihaja na Zemljo. O novi energiji je govoril že Nikola Tesla in z njenim prihodom bo umrlo vse, kar nas veže na nižje energije, ki so povezane z materialnim, strahovi, jezo in neresnico, kar je značilno za energijo 3D. Svet se je spremenil in zdaj smo v intenzivnem času 4D, v času prehoda iz 3D v 5D.

Eden velikih učiteljev upravljanja z novo energijo, z mislijo, ki je najmočnejša energija vesolja, je Ruski znanstvenik dr. Grigorij Grabovoj. Osnovni cilj nauka je razviti zavest ljudi s popolno koncentracijo, da bi spoznali, da je uničenje življenj nesmiselno. Njegov nauk je zelo širok in temelji na dejstvih, da je človek večen, da je njegovo telo ustvarjeno tako, da je večno mlado, večno zdravo in živi večno v blagostanju. To je normalno stanje in bolezen starost in smrt so iluzije človeštva.

{formbuilder:25767}