Vodene meditacije in koncentracije – Izbiram sebe

MEDITACIJE IN KONCENTRACIJE

 

Meditacije in koncentracije so namenjeni duhovni rasti. Vse so podprte z energijo nove dobe - novo energijo, ki prihaja na Zemljo. O novi energiji je govoril že Nikola Tesla in z njenim prihodom bo umrlo vse, kar nas veže na nižje energije, ki so povezane z materialnim, strahovi, jezo in neresnico, kar je značilno za energijo 3D. Svet se je spremenil in zdaj smo v intenzivnem času 4D, v času prehoda iz 3D v 5D.

Eden velikih učiteljev upravljanja z novo energijo, z mislijo, ki je najmočnejša energija vesolja, je Ruski znanstvenik dr. Grigorij Grabovoj. Osnovni cilj nauka je razviti zavest ljudi s popolno koncentracijo, da bi spoznali, da je uničenje življenj nesmiselno. Njegov nauk je zelo širok in temelji na dejstvih, da je človek večen, da je njegovo telo ustvarjeno tako, da je večno mlado, večno zdravo in živi večno v blagostanju. To je normalno stanje in bolezen starost in smrt so iluzije človeštva.

Najbolj je poznan po upravljanju s številčnimi nizi, s katerimi lahko vsak posameznik harmonizira svoje zdravje, situacije, dogodke in kreira svoje življenje po svojih potrebah, da lahko uresničuje sebe. S tem v normo postavimo vse dogodke in situacije, ki vplivajo na naše želene rezultate. V številčnem nizu je zapisano stanje norme, normalno stanje.

Z njim delamo tako, da

  • preberemo vsako številko od leve proti desni in vsaki posvetimo svojo pozornost in opazujemo občutke v svojem telesu
  • pomagamo si lahko z vizualizacijo, da gledamo skozi cel niz
  • lahko pa s popolno koncentracijo beremo številčni niz ali jih pišemo

Osebne vodene meditacije so ti lahko v veliko pomoč pri tvojem osebnem razvoju. Med njimi boš našla tudi meditacijo za lahko in mirno noč, za zdravljenje čustvenih in telesnih bolečin, meditacijo ljubezni in svetlobe, meditacijo za sprostitev, meditacijo za razvijanje samozavesti in obilja meditacijo za več življenjske energije, večno življenje….

{formbuilder:25767}