NAGRADNA IGRA - 28 dnevna zlata terapija (Moia.in) – Energetska terapevtka Jana

NAGRADNA IGRA - 28 dnevna zlata terapija (Moia.in)

Živimo v posebnem času, z veliko preizkušnjami, nemalokrat obkroženi s stresom, napetostmi, z nejasno prihodnostjo... in tudi čas se vrti zelo hitro.

In kaj hitro se lahko znajdemo v neravnovesju, ki nas popelje v začarani krog divjih odnosov. Ponavljajo se nam odnosi in situacije preteklosti....

Če se tudi ti vrtiš v krogu brez izhoda, si utrujena, nemirna, se počutiš nemočno, psihično utrujeno in kot da ne spadaš v ta svet in čas....

In če si želiš biti:

💛 povezana s svojo dušo,
💛 samozavestna,
💛 zdrava,
💛 kreativna,
💛 živeti v notranjem miru,
💛 polna energije,
💛 sproščena,
💛 in se konec dneva potopiti v globok, sproščujoč spanec...

Je terapija s 5D frekvencami prava zate.

Vsak človek doživlja zlato energijo s 5D frekvencami na svoj način. Odvisno je tudi od dneva oziroma od vaše čuječnosti in poslušanja sebe tisti trenutek (najlažje razložim na primeru: enkrat zaznaš, da te bo nekdo poklical po telefonu... naslednjič, ko pa nisi čuječ pa na primer tega ne začutiš). Pogosto pa usklajevanje telesa s 5D energijo poteka v spanju. Vse je prav in enako učinkovito.

Na terapiji s 5D frekvencami, se bomo kopali v energijah Nikole Tesle. Povabili bomo Vnebovzete mojstre, Boginje, podpirali nas bodo kristali in Mojstri nove dobe in nove energije.

S terapijo boš zavibrirala v zlati frekvenci 5D. To boš občutila na vseh nivojih osebnosti, saj frekvence:
💛 ponastavljajo DNK na nove energije,
💛 harmonizirajo energijsko stanje vseh organov in sistemov v telesu,
💛 aktivirajo samozdravljenje,
💛 uravnajo tvoje čakre,
💛 uredijo podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
💛 poglobi se intuicija,
💛 postaneš še bolj kreativna,
💛 še bolj boš povezana s seboj in kozmosom.

Terapija dejansko lahko spremeni tvoje življenje, saj postaneš drugačna, bolj čuječa, na svet spremeniš pogled in okolica te začne sprejemati drugače. Novo energijo integriraš v svoje telo in težke situacije postajajo lahkotnejše

Za prejem terapije ne potrebuješ nikamor priti in ne potrebuješ ničesar posebnega.


Z namenom, da se čim več ljudi kopa v energiji nove dobe, sem se odločila, da bo naslednja terapija popolnoma brezplačna. Povezavo za prijavo pa lahko z veseljem pošlješ tudi svojim prijateljicam, za katere veš, da si tudi želijo prejeti frekvence Nove dobe.

Edino kar moraš storiti je, da potrdiš svojo prisotnost na potovanju (spodaj je obrazec za prijavo) in zavestno spremljaš dogajanje vse tri dni. Opazuješ svoje spremembe pri spanju, sanjanju, prehranjevanju, počutju, odnosih...

Opazuj svoje življenje in pozitivne stvari, ki bodo posledica visokih vibracij.

Terapija je primerna prav za vse.

Tako mlade kot tudi za starejše. Vsekakor je primerna tudi za otroke - ne pozabi, da so majhni otroci ves čas v teh energijah. Ravno iz tega razloga jih včasih ne razumemo in jim nižamo vibracijo, kar pa jim ni všeč.

Ne zamudi neverjetne in 100% brezplačne priložnosti, da zavibriraš v 5D frekvencah. S tem svojemu telesu omogočiš, da se hitreje in lažje prilagodi na nove frekvence Zemlje.

{formbuilder:25853}