Jana - moja zgodba – Energetska terapevtka Jana

Rezerviraj svoj termin za brezplačen individualni posvet ~ samo za kratek čas

O MENI

Že od vsega začetka vem, da sem drugačna. S svojo drugačnostjo sem se skrivala za podobo sive miške, ki jo je bilo neznansko strah stopiti korak iz množice, spregovoriti o sebi, povedati svoje mnenje. Mirna, ubogljiva, nekonfliktna in vedno pripravljena pomagati, reševati zapuščene živali, poslušati prijateljice v težavah... in seveda ob vsem tem sem pozabila na sebe že v mladih letih. Prezaposleni starši v skrbi za družino so bili ljubeči na svoj način, kajti oba starša sta izgubila svoje starše še zelo mlada in izhajala iz revnih družin, kjer je bilo delo za preživetje in ustvarjanje toplega doma vedno na prvem mestu. Vedno sem imela le peščico sogovornikov, niso me zanimale mladostniške norčije in vedno sem želela spoznati tisto mojo drugačnost. Počutila sem se kot da ne spadam na ta svet.

Spoznala sem, da sem stara duša, da prihajam na Zemljo po tisočerih življenjih. Da je moja duša opremljena z mnogimi izkušnjami, starimi znanji in modrostjo, ki jih ona pozna, jaz pa sem to vse pozabila, ko sem se vrnila. Prav zaradi teh izkušenj, je že duša oklevala na ponovno vrnitev in zato sem se rojevala več dni in še potem je moje življenje viselo na nitki 2 dni. In preživela sem, ker je duša to želela, vendar so me v otroštvu spremljale številne bolezni.

 

Stara duša je bila polna idej, kako naj me  spravi nazaj domov po znanja, ki sem jih osvojili v prejšnjh življenjih. Vem, da vsa znanja ves čas nosimo s seboj in so mi vedno bila in so na razpolago, pa me kljub temu znova in znova  preseneča. Duša mi je nalagala naloge komuniciranje s svetom, meni pa je bilo to najtežje. Podarila me je z edinstveno intuicijo in  empatijo, kar je še otežilo moje posebno in ne lahko življenje. Čutila sem vse okoli sebe, sebe  pa nisem čutila, niti slišala, saj o duhovnosti  nisem imela sogovornikov. Zato sem vse skupaj zapakirala in skrila pred seboj in svetom. S trdim delom sem se ves čas dokazovala sebi in družini. Kot drobceno bitje sem pretiravala celo pri gradnji hiše.

Tukaj sem šla res predaleč in telo me je izdalo, sem mislila, ko je popustila hrbtenica. Začele  so se zdravstvene težave z očmi, sluhom, hrbtenico, težave s 1. vratnim vretencem, skilioza, občutek, da nisem dovolj, občutki žrtve, najrazličnejši strahovi in jeza, krivda... Pomagala sem si bioresonanco, homeopatijo in  nastavitvijo atlasa, kar je stanje na začetku močno poslabšalo. Po 10 letih dela na sebi, sem bila popolnoma odvisna od dela moža in skoraj ves dan v postelji. Nemočna.

 

V istem letu, 2010, pa sem se srečala z zdravljenjem z valovi Nikole Tesle in to je spremenilo moje življenje in moj pogled na telo in osebnost. Tesla mi je dobesedno odprl vrata v paralelni svet. Vedno bolj me je zanimala alternativa, zato sem se 2013 vključila  še v izobraževanje pri dr. Grigoriju Grabovoju, ruskem znanstveniku in jasnovidnem učitelju, kjer sem se naučila pravilno uporabljati svoj um in poslušati svojo dušo. Začutiti svoje telo kaj mi sporoča, je bil zame največji izziv. Spremljati svoje telo z najmočnejšo energijo sveta - s svojo mislijo.

Slišala sem dušo, ki mi je počasi servirala resnico za resnico. Bile so bolečeSpoznanje, da sem za vse težave v življenju odgovorna sama in da me je duša želela večkrat postaviti na pravo pot, je bilo zame boleče, saj sem bila v osnovi pridna in poslušna, ampak do drugih, sebe pa nisem slišala. Nisem sprejemala sebe, svojega telesa. Le kako bi vzljubla tiho “sivo miško”. Stari vzorci in prepričanja,  življenje mojih prednikov me je močno zaznamovalo in mi jemalo moč, življensko moč, ki sem jo potrebovala ob mojih treh hčerah in kasneje še dveh vnukih.  Resnica, da sem sama odgovorna za svoje zdravje in življenje, da sem sama dopustila, da sem se zlomila, da sem se prepustila toku življenja in se v mladosti dokazovala s fizičnim delom, ko je bilo najmanj potrebno. To pa je bila samo moja odločitev, napačna odločitev, ki je moje telo ni preneslo. 

Da nisem popolna, da sem si upala biti ranljiva. To je bil moj začetek iskanja same sebe. Sprejemanja odločitev v pravo smer. Spoznanje, da je vse kar vidim okrog sebe tudi v meni in obratno. Da sem lahko in moram biti kreator svojega življenja. Da lahko le sama spremenim svoje telo, doživljanje in življenje. Da sem odgovorna za svoje telo, svoje občutke in življenje sama.

 

Prejetih vzorcev in priučenih vzorcev je veliko. Nikoli ne bom predelala vseh, saj veliko teh tudi ni mojih in prihajajo vedno znova iz kolektivnega zavedanja. Ampak, ko sem ozavestila pri sebi vzorce, so se  začele spremembe. Občutek  je bil odrešilen in vračala se je nazaj moja  moč.

V tem življenju se učim odnosov, potrpežljivosti, intuicije in modrosti. Duša želi, da postanem duhovni sporočevalec. Učim se od svojih otrok in vnukov. Učim se ob vsaki situaciji, učim se od vsake osebe, ki mi pride naproti. Vsak dan tako ozaveščam, sprejemam in spuščam, predelam vzorce, čustva in občutke in to mi omogoča osebni razvoj in duhovno rast. Življenje v zdajšnjem trenutku, ozaveščenost. V otroštvu sem hrepenela po duhovnem znanju, pa ga nisem našla. Ni bilo sogovornikov, ni bilo knjig, seminarjev. Ničesar.  Z naukom Grigorija Grabovoja sem prejela znanje o večnosti in sprejela odločitev pri sebi, da sem večna, da želim ostati v svojem telesu večno, skrbeti zanj in ga večno ljubiti. 

Tako sem vedno bolj čuječe poslušala sebe skozi svojo dušo, ki me je  bodrila, da stopim iz sivine in jo spreminjam v samozavest. Da sem pomembna za svet, tako kot vsak človek na tem svetu. Pomembna sem zato, da prinesem svoj delček mozaika k celotni sliki, ki jo sestavlja človeštvo. In zdaj sem tukaj, na tem mestu, pred novimi preizkušnjami. Veselim se vsakega novega dne in novih znanj. 

Tudi ti imaš svoj delček celotnega mozaika, ki ga moraš doprinesti svetu. Tudi ti si del te slike in slika bo gotova, ko bo vsak od nas postavil svoj del, vsak ob svojem času in na svoje mesto. Trodimenzionalno (3D) sliko smo že sestavili (svet materialnosti in življenje iz uma). Zdaj smo na prehodu skozi 4D, kjer prihaja na dan tema, zlorabe in moramo temo sprejemati, razumeti in spreminjati v svetlobo. Tukaj smo zato, da drug drugemu pomagamo poiskati manjkajoče delčke, da skupaj sestavimo sliko v 5D, ko bomo delovali vsi iz srca, s svetlobo, hvaležnostjo, sočutjem in z ljubeznijo. 

 

Na eni od seans so me vodniki poimenovali “Zemeljska Zvezda”. Takrat tega nisem razumela in nisem vedela kaj to pomeni. Počasi so se sestavili tudi manjkajoči delčki, da zdaj razumem. Sivina se je spremenila v svetlobo, miška je postala zvezdica. Od tod "Zemeljska Zvezda" kot duhovna sporočevalka. Moje poslanstvo je, da predajam znanje o odnosih vseh vrst in tako skupaj odnose spreminjamo v večne in ljubeče. Zvezde so večne in nas gledajo od zelo daleč. Zavedanje o večnosti in delovanje v skladu z večnostjo na mojih terapijah prejme vsak, ki se odloči to sprejeti. Vsako telo je ustvarjeno od stvarnika zato, da je zdravo, mlado, živi v popolnem blagostanju in kot tako je večno. Tvoja svobodna odločitev pa je, ali to sprejmeš ali ne.

Če bi rada stopila v kontakt z mano, lahko izpolniš spodnji obrazec. 

{formbuilder:10316}