Jana - moja zgodba – Energetska terapevtka Jana

*Brezplačno* preizkusi zlato terapijo - pohiti, prijave se kmalu zaprejo.

Živijo!

Moje ime je Jana.

Živim v Kranju z možem Simonom in najmlajšo hčero, pred kratkim polnoletno. Starejši hčeri sta si že ustvarili svoje gnezdo. Vse življenje nas spremljajo muce, trenutno imamo dva. Fleki je že pravi gospod v letih, Tom pa mladenič, najdenček v gozdu. Veliko časa preživim na vrtu, večkrat se sprehodim do bližnjega gozda. Obožujem naravo in predvsem vodo, saj zelo rada plavam. Neizmerno uživam, ko zaplavam v reki, jezeri ali pa morju.

Ampak…. Predvidevam, da te podrobnosti ne zanimajo.

Sprašuješ se namreč, kako in če ti lahko pomagam.

Vrsto let se nisem poslušala, saj sem svoj notranji glas utišala in skrila pred seboj in svetom. Moj notranji glas je bil vse močnejši in uspelo mu je privreti na površje. Zaradi zdravstvenih težav, sem se bila primorana ustaviti in mu dati priložnost, da ga slišim.

Tri desetletja potovanja po sebi je vrglo na plan veliko neprijetni prejetih in priučenih vzorcev od katerih sem se poslovila. Potem sem šla lahko naprej.

Moje poslanstvo je, da predajam znanje o odnosih vseh vrst in tako skupaj odnose spreminjamo v večne in ljubeče.

Že več kot 20 let svetujem, s terapijami odpravljam energetske vzorce in blokade v telesu, ki jih pridelamo v svojem življenju s svojimi mislimi in z napačnimi odločitvami. Lahko pa imajo naše celice boleče spomine že od prej ali iz preteklih življenj. Če se tudi tebi ponavljajo vzorci in se vrtiš v krogu, se lahko pogovoriva (brezplačno in brez obveznosti) in pogledava kje se zatikaš. Prijaviš se lahko tukaj.

Ker pa živimo v času, kjer imamo res veliko preizkušenj, nemalokrat smo obkroženi s stresom, napetostmi, z nejasno prihodnostjo…. in se zato lahko hitro znajdemo v neravnovesju, ki nas popelje v začaran krog divjih odnosov, sem se odločila, da bom vsak teden izvajala popolnoma brezplačne terapije s 5D frekvencami.

Meni so terapije s 5D frekvencami spremenile življenje za 180°, zato sem se odločila, ponuditi to možnost čim večim ljudem. Spremeniti življenje iz nadzora v svetlobo.

Terapije s 5D frekvencami nas podpirajo na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Najprej pride luč (resnica) in olajša proces odpiranja srca, ki bo pripeljal do brezpogojne ljubezni. Zlate frekvence bodo blagodejno vplivale nate, saj boš bolj:

💛 povezana s svojo dušo,
💛 samozavestna,
💛 zdrava,
💛 kreativna,
💛 živela v notranjem miru,
💛 polna energije,
💛 sproščena.

Konec dneva pa se boš potopila v globok in sproščujoč spanec.

Na brezplačno terapijo s frekvencami nove dobe se lahko prijaviš tukaj.

Seveda pa izvajam tudi individualne terapije s 5D frekvencami. S terapijo s 5D frekvencami si lahko spremeniš ali poenostaviš življenje, saj se razreši marsikateri vzrok za težavo.

Če si želiš izstopiti iz toksičnih odnosov nadzora, vrtinca ponavljajočih se vzorcev in če si odprta za nove energije, sem zate pravi naslov, da se ti življenje začne spreminjati.

Z ljubeznijo,
Jana