Invidivualna terapija Osvobodi svojo dušo – Energetska terapevtka Jana

Invidivualna terapija Osvobodi svojo dušo

Duša komunicira s teboj na zelo zanimiv način. Ni glasna. Slišiš jo šele, ko utišaš svet okoli sebe. Postavlja ti naloge in preizkušnje in ti sporoča svoje ugodje skozi paleto občutkov. Rada ima izzive, da se ne dolgočasi. To niso le vsakodnevni izzivi in težavice s katerimi se srečuješ, ampak ti pošilja v življenje tudi točno določene osebe. Le zakaj ti je poslala na pot točno določenega partnerja, sestro, taščo ali sodelavca? Mar duša ne ve, da ti gredo taki odnosi  na živce? Ali nisi tak naporen odnos imela že z očetom ali prejšnjim partnerjem?

In tukaj je ključ. V življenje ti bodo poslane določene situacije in osebe toliko časa, da boš ozavestila zakaj in kaj je njihov namen.  V kolikor si se pred prihodom v to fizično telo odločila, da je tvoja naloga, da se sprejmeš in postaneš samozavestna, in to še nisi, ti bo pošiljala v okolico ljudi, ki ti bodo zelo blizu in te bodo zaničevali in “pritiskali na gumb”, da si nesposobna in ničesar ne zmoreš sama. Lahko že vse življenje delaš zgolj za preživetje, ker ti tvoj um sporoča, da je treba trdo delati.

Tvoj um je tisti, ki te ustavlja, vse dokler se ne odločiš vzeti svojega življenja v svoje roke in izkoristiti moč uma v svoje dobro, da ti pomaga in ne škoduje.

To so podedovani ali priučeni vzorci in prepričanja, ki si jih podedovala od svojih prednikov ali si jih dobila z vzgojo staršev ali vzgojiteljev.

Nikoli ni prepozno, da spoznaš, kaj te določene osebe v družini in socialnem okolju učijo, kje razdajaš svojo energijo. Ta odnos ni le v partnerskem odnosu, pač pa v vseh odnosih, tudi v družini, službi, med prijatelji ali na ulici. Si upaš povsod izraziti sebe, svoje mišljenje? Si upaš in zmoreš iti preko vzorcev, ki si jih podedovala  že davno, da so pridne deklice tiste, ki poslušajo in ubogajo, so tiho in delajo, da si majhna in ni primerno izraziti svojega mnenja? 

Tudi, če si bila rojena v popolni družini, to ne pomeni, da zdaj ne zdraviš kolektivne preteklosti človeštva in njenih travm. Morda zato še bolj čutiš  rane kolektivne zavesti in jih ne znaš obesediti, ker so zate nepoznane, ker niso tvoje. Vsi moramo ozdraviti kolektivno zgodovino in zaceliti rane svoje krvne linije, svoj rod. 

Si pripravljena osvoboditi svojo dušo starih vzorcev in  sprejeti svojo moč in sposobnosti nazaj? 

Za odpravo težav v tvojem življenju in odnosih, kjer želiš narediti korak k razrešiti tvojih življenjskih situacij, da se boš počutila spet dobro v svoji koži, sem pripravila celostno obravnavo, ki te loči do tvoje sreče.

Najino sodelovanje bo sestavljeno iz:

 • individualnega pogovora,
 • analize stanja,
 • individualne terapije,
 • pregleda karmičnega dolga družine,
 • namiga in
 • energetske podpore po terapiji. 

Individualen pogovor

Ker vem, kako je, ko sebi priznaš, da potrebuješ spremembo v svojem življenjeju in potem najdeš rešitev, ampak se ti kljub temu porajajo nešteta vprašanja. Nisi prepričana, da je to res tisto pravo in bo delovalo pri tebi. Manjka ti tisti vezni člen. To dilemo, pa lahko skupaj razjasniva v brezplačni svetovalnici. Odgovorila bom na tvoja vprašanja. Če želiš kratek pogovor z menoj, lahko svoj termin rezerviraš tukaj.

Analiza stanja

Po najinem pogovoru bom za najina nadaljna srečanja potrebovala o tebi več podatkov, zato ti bom poslala vprašalnik, ki nama bo v pomoč pri delu. 

Individualna terapija

Moja metoda zdravljenje karmičnih vzorcev, ki se lahko že kažejo v različnih težavah na telesni ravni, čustvovanju in medsebojnih odnosih, poteka na informacijski ravni, zato so rezultati izboljšanja zelo hitri. Terapija Osvoboditev tvoje duše,poteka lahkotno, brez oživljanja preteklih bolečin. Olajšanje nastopi že takoj po terapiji in se zdravljenje nikakor ne zaključi s terapijo, saj spremeniva tudi informacijo prihodnosti.

Pregled karmičnih vezi družine

Po sami terapiji bova tudi pogledali kakšne karmične vezi so med tabo in tvojimi najbližjimi. Ta vpogled lahko razbistri vedenjske dejavnike in osebnostne poteze posameznika in dogajanje v družini.

Namig

Uvid v tvoj naslednji življenjski korak ti bo v veliko oporo v situaciji, s katero se prav zdaj soočaš in morda ne najdeš rešitve. Duša sama te bo peljala k izhodu in rojstvu nečesa novega.

Podpora po terapiji

Po sami terapiji so občutki največkrat zelo umirjeni in sproščeni. Med samo terapijo dobiš odgovore na vprašanja, ki se ti porajajo. Lahko pa se kasneje odpre še kako vprašanje, za katerega ti bom tudi kasneje na voljo. Za težave, ki se kažejo na fizičnem ali čustvenem nivoju, boš po terapiji prejela tudi energetsko podporo na daljavo.

 ...

Z energetsko terapijo “osvobodi svojo duše” se boš osvobodila karmičnih vzorcev, ki niso samo tvoji, a še kako vplivajo tudi na tvoje življenje. Spremljala te bom skozi razrešitev vzorcev, ki so te pripeljala do tu, kjer trenutno ne vidiš izhoda. Lahko ti zagotovim, da se boš počutila povsem varno. 

Cena terapije, kjer boš osvobodila svojo dušo (vključen je individualen posvet, analiza stanja, individualna terapija, pregled karmičnih vezi družine, namig, podpora po terapiji) je 149 eur.

{formbuilder:10107}

V KOLIKOR PA ŠE NISI ČISTO PREPRIČANA, ČE JE TERAPIJA OSVOBODI SVOJO DUŠO PRIMERNA ZATE, SE LAHKO TUKAJ PRIJAVIŠ NA INDIVIDUALEN (BREZPLAČEN) POSVET, KI TRAJA CCA 15 MINUT IN SKUPAJ POGLEDAVA KJE SE ZATIKAŠ IN POIŠČEVA REŠITEV. 

 

"Končno sem zanosila"

Pred leti sem imela partnerja s katerim sva se razšla. Oba sva bila zelo mlada, zanosila sem, zato sva se odločila, da splavim. Kmalu po tem sva se razšla, ker sva imela drugačne cilje in fant se je celo preselil. Vpisala sem se faks, doštudirala, se zaljubila in se poročila. Imam službo, katero sem si želela. Zgradila sva si topel dom, vse je kot v pravljici, če si oba ne bi tako neznansko želela otroka. Jaz pa nisem in nisem zanosila, kljub vsem pregledom. Vedno je bilo vse bp. Zdravnik mi je celo rekel, da je lahko povezano s čustvi. Tako sem prišla do tebe in naredili sva terapijo v zvezi z mojim splavom pred leti. Že med terapijo sem čutila po telesu toploto in vročino v predelu rodil. Na najino veliko veselje sem zanosila že po dveh mesecih. Hvaležna sva in veselem pričakovanju. ~ Mojca iz Kopra

"Srečna kot še nikoli"

Na terapijo sem prišla malo iz radovednosti, v bistvu pa sem si želela dober partnerski odnos.. Prijateljica mi je povedala, da se ji je življenje dejansko spremenilo, saj je vse skupaj dobilo smisel in logične povezave. Nisem imela posebnih pričakovanj, saj mi je bilo jasno, da z mojim možem ne morem razčiščevati na terapiji in to še ob njegovi odsotnosti. Takoj si mi povedala, da moram v tem življenju urediti partnerski odnos. Šele takrat sem ti zaupala, da si tega neznansko želim. Vedno me pri moških nekaj zmoti. Pa vendar so bili vsi dobre osebe, samo ne za mene. Večkrat sem se spraševala, kaj je narobe z menoj. Začeli sva s terapijo in ves čas sem čutila po telesu gomazdenje in mravljince v nogah. Seveda sem mislila, da je bila to zame le ena izkušnja, ampak dejansko sem čez 3 mesece spoznala čudovitega moškega. Kmalu sva se poročila in pričakujeva najinega dojenčka. Srečna sva kot nikoli prej. Umirili so se tudi odnosi s starši in zelo sem srečna in hvaležna. Hvala od srca. ~ Nikolina iz Kranja

"Konec z ljubosumjem"

Ko sem rodila drugega otroka, deklico Mašo, se je pri nas življenje popolnoma spremenilo. Prvorojeni Žan je imel šele 2 leti in je bil nanjo zelo ljubosumen. Od mene je zahteval več pozornosti. Težave smo imeli pri spanju, hranjenju in sama nisem bila v stanju poskrbeti zanj ostalim pa se tudi ni pustil. Le redko ga je lahko uspaval očka. Zahteval je le mene. Jaz pa sem bila utrujena, kajti posledično zaradi moje nejevolje in utrujenosti nisem imela dovolj mleka in tudi dojenčica je bila razdražena. Zelo vesela sem bila, da si zame pripravila osebno bachovo esenco. Zvečer pa sva še naredili seanso po telefonu. Zadnje čase res nisem imela dobrega odnosa s starši. Nisem razumela zakaj samo zame esence in terapija. Naslednji dan sem bila veliko bolj mirna in vse se je umirilo. Deček je postal tak kot prej. Vzljubil je sestrico, tudi mleka sem imela dovolj. Zanimivo mi je bilo, kako so esence pozitivno delovale na vso družino. Za vse se ti zahvaljujem. ~ Patricija iz Maribora

"Dogajajo se čudeži"

Spostovana gospa Jana! Moram vam povedati, da se, odkar sva z ocetom bila pri vas, pri nas doma dogajajo cudezi. Moja mama se je spremenila, kot bi bila drug clovek. Prijazna, nasmejana, nic zamorjena. Celo do mene je prijazna. Z ocetom sva v se boljsih odnosih, prav tako z bratom in partnerjem. Otrok ponoci spi mirno, brez vseh pomagal. Sama nisem vec prestrasena in pogumno zrem v prihodnost. Z ocetom se vsak dan sprasujeva, kako je to mogoce. V imenu cele nase druzine se vam iz dna srca zahvaljujem, ker ste nam dobesedno spremenili zivljenje. Naj vam bo tisockrat povrnjeno. Se bomo prisli k vam. Neskoncno hvalezni vas najlepse pozdravljamo ❤❤❤❤❤ ~ Monika iz Grosuplja

"Spet sem našla sebe"

Brala sem izkušnje na tvoji spletni strani in nek glas v meni se je oglasil, da morda mi lahko pomagaš. Vendar kako, saj niti sebi nisem upala priznati, da sem že nekaj mesecev živela dvojno življenje. Srečno poročena že nekaj let, dve hčerki, služba, dom. Srečala sem znanca iz mladosti, poročenega moškega. Šla sva na kavo in zgodilo se je več kot sem si upala kdaj pomisliti. Po srečanju so mi misli uhajale le k njemu. Iskala sem priložnosti, da ga vidim in tudi on si je želel najinih srečanj. Nekaj prijetnih mesecev sva drug drugemu “lepšala” življenje. Doma nisem bila več ista, pogosto razdražena in konfliktna do moža in punc. Kot bi izgubila sebe. Nisem vedela, kaj se je dogajalo z menoj. Nisem se prepoznala več! Vedela sem, da moram nekaj spremeniti, vendar kako. V meni je bila vojna čustev, negotovosti, strahu in želja. Iskala sem rešitev kako naprej in se prijavila na terapijo. Olajšanja že ob terapiji ne morem opisati z besedami, saj je odpadlo vse nerazumevanje situacije in zdaj razumem, kako globok pomen imajo odnosi v primarni družini in zakaj. Neizmerno sem hvaležna, saj sem spet našla sebe. Srečna sem. ~ Petra iz Škofje Loke

"Mirna, potrpežljiva in zadovoljna"

Zdravo. Po terapiji se pocutim precej bolj mirno, potrpezljivo, bolj sem pozitivna . Upam, da tako ostane. Hvala. ~ Vesna iz Nove Gorice

"Hčerini izpuščaji so izginili"

Do gospe Jane sem prišla preko hčerke. Namreč, pojavili so se izpuščaji po rokicah. Ko je gospa Jana preverila hčerino in moje biopolje, me je postavila pred dejstvo, da je moja hči v odličnem zdravstvenem stanju in da je težava v meni. Njene rokice so odraz moje "natančnosti", umazanijo in nered ki sem ga videla okoli sebe, je hčerka čistila preko rokic... Obiskala sem Jano na domu, kjer mi je delala terapijo. Po terapiji pa je šlo moje počutje in nasplošno življenje, samo navzvor. Izboljšala sem odnose, še globlje sem postala povezana s svojim možem. Postala sem bolj "na izi", nisem več control frik, bolj se prepuščam toku, ki me vodi. Dostikrat se zalotim, da ob situacijah, ob katerih bi prej izgubila živce, sedaj odreagiram neverjetno mirno. Priporočam vsakemu, da svoje telo uravnovesi, se začne spoštovat in cenit! Hvala Jana za vse! ❤😇 ~ Sabina iz Vrhnike

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE INDIVIDUALNE TERAPIJE

ALI LAHKO ENOSTAVNO PRERASTEŠ DRUŽINSKE VZORCE?

Ja, z največjim veseljem ti sporočam, da starodavne družinske vzorce (strah jezo, žalost, manjvrednost, občutek, da ti ne pripada dobro, zapuščenost, nesprejetost…), ki  jih že dolgo ne potrebuješ več,  prerasteš in premagaš na lahkoten način. Pri taki transformacij sem na osebnih seansah pomagala v zadnjih nekaj letih velikemu številu žensk. Lahko  posadiva seme čiščenja, transformacije in zdravljenje tudi tvojih odnosov.  Za vedno boš postala drugačna, samozavestna, uspešna, srečna, ljubeča in ljubljena.  

Vsaka terapija je drugačna, osebna in  vsaka ženska jo zato doživi na svoj način, odvisno od težave, pripravljenosti spustiti jo in želje po prenovi. Odvisno od čutnosti in odprtosti. Vse pa je prav, saj dobiš točno to in toliko, kot je zate v tistem trenutku primerno. Moja naloga je, da ti med seanso nudim varen prostor, kjer se lahko popolnoma odpreš in sprostiš. Včasih se pred začetkom pojavijo vprašanja in dvomi (zaradi bolečih izkušenj iz podobnih terapij, kjer si doživljala svoje boleče travme iz preteklosti, tudi sama sem izkusila to). Vendar vsa vprašanja že takoj na začetku  seanse odpadejo. Ni ti treba iti spet skozi bolečino, da se izniči. Ni ti treba spet trpeti. Med seanso bom ves čas ob tebi, in te bom varno popeljala preko vzorcev na neboleč način. Seansa je sproščujoča, popolnoma varna, neboleča in odrešilna. Po seansi boš popolnoma mirna, sproščena, svobodna in počutila se boš, kot bi se vse postavilo na novo. V bistvu se bo. Postala boš drugačna in ves svet okoli tebe bo postal lahkoten in drugačen.

KAKŠNI SO OBČUTKI MED TERAPIJO?

Vsako terapijo vsaka ženska doživi na svoj način, odvisno od težave, pripravljenosti spustiti jo in želje po prenovi. Moja naloga je, da ti med seanso nudim varen prostor, kjer se lahko popolnoma odpreš in sprostiš. Včasih se pred začetkom pojavijo vprašanja in dvomi (zaradi bolečih izkušenj iz podobnih terapij, kjer si doživljala svoje boleče travme iz preteklosti). Vendar vsa vprašanja že takoj na začetku  seanse odpadejo. Ni ti treba iti spet skozi bolečino, da se izniči. Ni ti treba spet trpeti. Med seanso bom ves čas ob tebi, in te bom varno popeljala preko vzorcev na neboleč način. Seansa je sproščujoča, popolnoma varna, neboleča in odrešilna. Po seansi boš popolnoma mirna, sproščena, svobodna in počutila se boš, kot bi se vse postavilo na novo. V bistvu se bo. Postala boš drugačna in ves svet okoli tebe bo postal drugačen.

KAKO LAHKO REZERVIRAM SVOJ TERMIN IN PRERASTEM DRUŽINSKE VZORCE?

Veseli me, da si se odločila za končno osvoboditev. Na terapijo se lahko prijaviš na več načinov:

 • preko obrazca spodaj
 • preko e-naslova  info[at]janavizin.com

Poslala ti bom nadaljna navodila in vprašalnik, ki bo osnova za izvedbo terapije. Terapijo lahko izvedeva preko telefona, vabljena si pa tudi k meni v Kranj. 

ZAKAJ NAJ SE ODLOČIM ZA TERAPIJO? 

Tvoj pogled na situacijo in odnose  boš pogledala iz več zornh kotov skozi čas in dobila boš odgovore, ki jih že dolgo iščeš. 

KAKO IN KOLIKO ČASA TRAJA TERAPIJA?

Terapija se začne s 15 minutnim sproščenim pogovorom, kateri sledi osebna meditacija,  v kateri se boš počutila popolnoma varno in zelo sproščeno.
Za vzpostavitev reda in razrešitev težkih odnosov v tvoji družini in okolici potrebujeva le eno 90 minutno seanso v popolnem miru. 

KJE POTEKA TERAPIJA?

Terapijo lahko izvedeva pri meni (v Kranju) ali pa na daljavo. Izkušnje kažejo, da potek terapije v vašem domačem okolju ne zaostaja niti malo po intenzivnosti. Morda je celo prednost da se ni potrebno peljati nikamor in lahko uživaš doma v varnem okolju, kjer se še lažje sprostiš.

KAJ PRIDOBIŠ S TERAPIJO?  

 • 90 minutni pogovor in  celostno terapijo po kateri boš v sebi začutila  ljubezen, mirnost in hvaležnost
 • oseben pristop in celostno obravnavo  v kateri se boš počutila popolnoma varno in razumljeno
 • razrešitev negativnih vzorcev, ki se ti v življenju ponavljajo, le da se menjajo osebe 
 • razrešitev negativnih vzorcev za 7 rodov za vzpostavitev naravnega reda
 • jasni cilji za prihodnost se ti bodo hitreje manifestirali 
 • namig za tvoj naslednji korak, s katerim se boš rešila iz trenutne nerešljive situacije, ki ti jemlje energijo
 • vpogled v tvoje dušno poslanstvo s katerim se boš rešila iz trenutne nerešljive situacije, ki ti jemlje energijo.
 • po končani terapiji boš imela energetsko podporo na daljavo 

KOMU JE TERAPIJA NAMENJENA? 

Terapija je priporočljiva za vse, ki: 

 • se še ne ljubijo dovolj
 • želijo biti slišani v vseh odnosih (partnerskih, poslovnih, družinskih,...)
 • želi ustvariti ljubeč in iskren odnos s partnerjem /partnerico, s svojimi starši in otroki
 • želi postati ljubljen/a in ljubeč/a
 • bi se radi naučili postaviti zdrave meje
 • se še vedno borijo z žalostjo ob izgubi (partnerja, starša, otroka)
 • želi najti svoje poslanstvo

PRI ČEM TI BO TERAPIJA POMAGALA?

 • prejela boš nove “nastavitve”, energijske zapise (preteklosti, sedanjosti in prihodnosti)
 • končno boš lahko začela delovati s svojo žensko kreativno energijo
 • z lahkoto boš postavila jasne meje (partnerju, šefu, otroku…)
 • enostavno boš poskrbela za vzgojo otrok
 • partner te bo slišal na pravi način
 • počutila se boš razbremenjeno s preteklostjo in z jasnimi cilji za prihodnost
 • dnevi bodo potekali bolj organizirano
 • pozitivna čustva bodo zamenjala negativna
 • tvoje telo se bo imelo možnost še hitreje regenerirati 
 • srečala se boš novim terminom -  z večnostjo  

KAKŠNA JE CENA TERAPIJE?

Že takoj po terapiji boš čutila v sebi mir in hvaležnost. Postavili se bodo novi temelji in olajšanje. S tem enkratnim doživetjem boš naredila največjo naložbo za sebe in vse člane v svoji rodbini. Potrebna je le ena seansa. Izmenjava energije je 150 eur

KJE SE LAHKO NAROČIM NA TERAPIJO?

Na terapijo se lahko na več načinov:

 • prijaviš se lahko kar tukaj (zgoraj klikneš "zanima me" in vpiši e-naslov kamor boš prejela vsa nadaljna navodila)
 • pišeš lahko na moj mail info [at] janavizin.com
 • pišeš mi lahko na Zasebno Sporočilo na Facebooku (desno imaš gumb za FB zasebno sporočilo. S klikom na gumb se bova avtomatsko povezali)

Terapijo lahko izvedeva preko telefona, vabljena si pa tudi k meni v Kranj.