Osvobodi svojo dušo starih (nezavednih) družinskih vzorcev in v celoti – Energetska terapevtka Jana

Osvobodi svojo dušo starih (nezavednih) družinskih vzorcev in v celoti sprejmi moč in sposobnosti nazaj

Duša s tabo komunicira na zanimiv način. Šepeče, ni glasna. Slišiš jo šele, ko utišaš sebe in svet okoli sebe. Postavlja ti naloge in različne izzive in ti sporoča svoje ugodje skozi paleto občutkov, ki jih zaznavaš v telesu.

Rada ima izzive, da se ne dolgočasi.

 
Zakaj misliš, da:

 • se vsakodnevno spopadaš z določeno situacijo – recimo, da te otroci ne slišijo, kot si želiš,
 • imaš partnerja, ki včasih globoko pogleda v kozarec - ni bilo že pri očetu podobno?
 • se s sestro vedno pregovarjata o vzgoji, pravilih – mar si nista bili že v otroštvu v laseh, ker imata popolnoma druge vzorce in naloge v življenju,
 • je sodelavka arogantna in nespoštljiva – spominja te na odzive tvoje mame,
 • oblasten in agresiven šef - spominja te na očeta, saj že kot otrok nikoli nisi bila dovolj dobra.

Ne misli, da duša ne ve, da ti gredo takšni izzivi in odnosi na živce. Ampak ne bo odnehala.

Duša še predobro ve vse to. Prav tvoja duša skrbno izbira izzive, s katerimi ti bo popestrila tvoje dneve. Tudi določene osebe, so v tvojem življenju s posebnim namenom.

Na tak način ti želi sporočiti, da ozavestiš, da se določene situacije in posebno, toksični odnosi ponavljajo. Da spoznaš, da tako ne gre več naprej. Ob zavedanju vzorca se bodo ponavljajoče boleče zgodbe končale.

Vsaka duša se pred prihodom v fizično telo odloči, s kakšnim namenom se bo vrnila na Zemljo, kakšne izzive potrebuje in kaj se mora v tem življenju naučiti. 

Recimo, da se je neka duša odločila, da si želi v naslednjem življenju v fizičnem telesu na Zemlji izkusiti samozavest. Vse dokler se ne bo oseba naučila biti samozavestna, bo duša v njeno življenje privabljala situacije in ljudi, ki bodo ves čas pritiskali na »gumbe« in ponujale izzive. Ob tem so občutki vse prej, kot pa odlični. Ko oseba ozavesti resnico in namen, se ponavljanje težkih izkušenj konča.

S tem dobiš svoje delčke nazaj. 
Ponovno aktiviraš svojo moč in sposobnosti.
To lahko naredi oseba sama, v varnem okolju terapevta.

Učinke terapije boš občutila na vseh ravneh, saj je večplastna in zelo globoka.

Terapija ti bo omogočala, da boš:

 • prejela nove "nastavitve", energijske zapise,
 • začela sodelovait s svojo žensko kreativno energijo,
 • z lahkoto postavila jasne meje svojemu partnerju, šefu, otroku, staršem, oziroma osebam, ki znova in znova prestopajo tvojo "mejo",
 • z veseljem in lahkotno poskrbela za vzgojo otrok,
 • slišana v partnerskem odnosu,
 • občutila razbremenitev preteklosti,
 • svoje dneve bolj organizirala, 
 • svoja negativna čustva zamenjala s pozitivnimi,
 • imela možnost hitrejše regeneracije,
 • zaživela v svoji popolnosti. 

Komu je ta terapija namenjena?

Namenjena je osebam, ki:

 • se še ne ljubijo,
 • želijo biti slišani v vseh odnosih (partnerskih, poslovnih, družinskih,...),
 • želijo ustvariti ljubeč in iskren odnos s partnerjem / partnerico, s svojimi starši in otroki,...
 • želijo postati ljubljeni in ljubeči,
 • bi se radi naučili postaviti zdrave meje,
 • se še vedno borijo z žalostjo ob izgubi (partnerja, starša, otroka, službe...),
 • želi najti svoje poslanstvo.

Vsem, ki se zavedajo, da so ujeti v vzorce in bi svojo dušo radi osvobodili starih (nezavednih) družinskih vzorcev in v celoti sprejeli svojo moč in sposobnosti nazaj. 

Kako se boš počutila med terapijo?

Vsako terapijo vsaka ženska doživi na svoj način, odvisno od težave, pripravljenosti spustiti jo in želje po prenovi. Moja naloga je, da ti med seanso nudim varen prostor, kjer se lahko popolnoma odpreš in sprostiš. Včasih se pred začetkom pojavijo vprašanja in dvomi (zaradi bolečih izkušenj iz podobnih terapij, kjer si doživljala svoje boleče travme iz preteklosti). 

Vendar vsa vprašanja že takoj na začetku  seanse odpadejo. Ni ti treba iti spet skozi bolečino, da se izniči. Ni ti treba spet trpeti.

Med seanso bom ves čas ob tebi, in te bom varno popeljala preko vzorcev na neboleč način. Seansa je sproščujoča, popolnoma varna, neboleča in odrešilna. Po seansi boš popolnoma mirna, sproščena, svobodna in počutila se boš, kot bi se vse postavilo na novo. V bistvu se bo postavilo na svoje mesto. Postala boš drugačna in ves svet okoli tebe bo postal drugačen.
 

Zgodba o nastanku individualne terapije OSD

Želela sem si ozdraviti svoje rane in bolečine iz preteklosti in celo prejšnjih življenj, saj me je v notranjosti telesa bolelo vse. Različni zdravniški pregledi so bili vsi brez posebnosti, moje psihofizično počutje pa na dnu. Sledili so kolapsi brez vzroka. Ko boli telo je hudo, vendar ko je bolela duša, sem bila izgubljena v svojem trpljenju.

Vedela sem, da moram za svoje zdravje prevzeti odgovornost sama. Moja duša je pred približno 20 leti kričala in jasno opozarjala, da ni slišana, kar se je odražalo na mojem počutju in zdravju. 

Prva orodja, ki sem jih spoznala na poti osebne rasti, so bila različne tehnike meditacije. Nekaj časa sem meditirala, osebnostno sem se razvijala na svoji duhovni poti ob iskanju rešitve, ampak se mi je na določeni točki ustavilo, nekako mi meditacija ni bila dovolj. Večkrat sem prišla do točke, kjer mi je bilo hudo in bolečine iz otroštva in preteklega življenja, niso popustile. Potrebovala sem na nek način pretentati svoj um,  spoznati resnico in ozdraviti rane.           

Meditacije so mi bile ljube, ampak manjkalo je še “nekaj”. Kajti v nobeni meditaciji se nisem zares začutila, nisem prišla do vzroka, bistva. Želela pa sem si notranje svobode in miru.

V večletnem raziskovanju, izobraževanju in individualnem delu z različnimi dušami sem združevala vsa pridobljena znanja in nastala je terapija Osvobodi svojo dušo.

Ta terapija je večplastna in zorela je nekaj let in me osvobajala. Z njo sem samo v preteklem letu osvobodila več kot 398 oseb, ki so si prav tako želele ozdravitve. 

Kakšne so koristi individualne terapije?

Vse travme, se odražajo na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.

Z individualno terapijo se bodo:

 • izravnale energije zaradi preteklih težkih situacij (izgube, travme, bolečine…)
 • izravnale energije v 7 rodovih v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti
 • ozdravila žalovanja  za izgubo družinskih članov (tudi za desetletja nazaj ali še v preteklih življenjih) 
 • uravnovesile energije ob splavu (zaželeni ali spontani)
 • odpravile travme iz otroštva, v dobi odraščanja, med nosečnostjo, porodom... 

Kako poteka terapija?

Najino sodelovanje je sestavljeno iz več delov:

 • vprašalnika - za katerega potrebuješ cca 15 - 30 minut - na svoj e-naslov boš prejela povezavo do vprašalnika - rešila ga boš v miru, še preden se slišiva, da boš lahko napisala vse, kar je pomembno
 • analize stanja - na podlagi odgovorov iz vprašalnika bom izluščila vse potrebno in dobila boš drug pogled
 • terapevtske meditacije - Poveži se s svojo dušo, traja ~45 minut - meditacijo boš prejela v trajno last in jo lahko kadarkoli in kjerkoli poslušaš. Tako se lahko tudi sama povežeš s svojo dušo (roko na srce, v teh časih se ta povezava lahko zelo hitro izgubi - tudi sama to meditacijo poslušam po potrebi).  
 • terapevtskega pogovora - s sproščenim pogovorom bova počasi nadaljevali v terapijo
 • terapija za odstranitev vzorcev - to je ključni del same terapije. Za vzpostavitev redu in razrešitev težkih odnosov v tvoji družini in okolici bova potrebovali cca 60 minut. Za terapijo potrebuješ popoln mir. 
 • podpora po terapiji - v kolikor boš po terapiji potrebovala pogovor, sem ti na voljo.

Kje poteka terapija? 

Terapijo lahko izvedeva osebno, pri meni (v Kranju) ali pa na daljavo. Izkušnje kažejo, da potek terapije v vašem domačem okolju ne zaostaja niti malo po intenzivnosti. Morda je celo prednost, da se ni potrebno peljati nikamor in lahko uživaš doma v varnem okolju, kjer se še lažje sprostiš. 

 
Avtorica meditacije Poveži se s svojo dušo, Terapevtka Jana

"Več let sem iskala povezavo sama s sabo, saj sem imela vedno občutek, da manjka del mene. Preizkusila sem mnoge tehnike in metode, obiskala sem nešteto seminarjev na tematiko osebne rasti... Pred leti sem odkrila znanja Nikole Tesle, ki so mi nudila povezavo z drugimi tehnikami in mojim dosedanjim znanjem. Meditacija Poveži se s svojo dušo in nadaljevanje z individualno terapijo Osvobodi svojo dušo sta izdelka dolgoletnih raziskovanj. Trenutno svojo tehniko nudim v Sloveniji, kmalu pa bo dosegljiva tudi izven naših meja."  

{formbuilder:10107}

Vem, da se je včasih težko, kar tako odločiti za nekaj novega in nepoznanega. Tukaj se lahko prijaviš na individualen pogovor, kjer boš enostavno začutila, ali je to prava rešitev zate. 

Tukaj spodaj pa si lahko prebereš še nekaj odzivov iz preteklih terapij. Upam, da ti bodo v pomoč pri tvoji odločitvi. 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!