Individualna terapija Prebudi svojo dušo – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Individualna terapija Prebudi svojo dušo

Se ti ponavljajo vedno iste drame v družini, doma, v službi? Nisi slišana, vedno izigrana in nerazumljena, morda celo odhajajo ljubljene osebe iz tvojega življenja?

Čutiš kaj bi bilo potrebno spremeniti, ampak se ne znaš izraziti tisti trenutek na pravi način in zadeva se konča s kopico nepotrebnih besed, strahom, zamero, občutkom krivde...

Te popolnoma razumem in nisi sama.

Duše se še preden se utelesijo in pridejo na Zemljo dogovorijo o tem, kaj se bodo prišle naučit v naslednjem utelešenju. Izberejo svoje izkušnje. Vsaka duša dobi svoj vlogo po božjem načrtu, s katero se seveda pred prihodom strinja. Vse je jasno, kdo bo oče, mama, sin, hči... Dogovorijo se tudi kaj bo katera od duš koga učila in kje ga bo preizkušala.

Z rojstvom pa pozabimo vse dogovore ... pozabimo zakaj smo prišli in kaj so naše naloge. In začne se naše učenje, ki ni vedno enostavno. Prejemamo preizkušnje in naloge, s katerimi največkrat ne vemo zakaj in kako naj jih rešimo. Tako smo le igralci na odru življenja, prepuščeni toku dogajanja...


Ampak vsak od nas imam možnost vzeti vajeti v svoje roke in spremeniti svoj tok življenja, če pogleda na življenje bolj od daleč, širše in se tako odloči. Kajti oblike gore ne vidimo, kadar stojimo na gori, prav tako ti je lahko skrit velik del slike in dogajanja v družini in odnosih.

Življenje je treba videti, čutiti in razumeti.

Si pripravljena stopiti iz začaranega kroga?

Če je tvoj odgovor "jaaaa", si na pravem mestu. Pri tem ti bom pomagala.

S terapijo Prebudi svojo dušo:

  • boš družinske člane videla drugače in marsikaj razumela
  • se ti bo odprl povsem drug pogled v situacije,
  • se ti bo razjasnilo se ti bo marsikatero vprašanje, ki se ti poraja v življenju,
  • bodo jasne postale rešitve in tvoji naslednji koraki   

Zaradi razumevanja se bo igra življenja lepše odvijala in lažje boste sledili božjemu načrtu duš, kajti ko ga razume ena oseba, se razumevanje z odnosi prenaša še na ostale člane družine.   

Paket Prebudi svojo dušo sestavlja:

  • individualen pogovor
  • analiza stanja
  • pregled karmičnih vezi v duržini
  • terapija z zlato energijo 5D

INDIVIDUALEN POGOVOR

Ker vem, kako je, ko sebi priznaš, da potrebuješ spremembo v svojem življenju in potem najdeš rešitev, ampak se ti kljub temu porajajo nešteta vprašanja. Nisi prepričana, da je to res tisto pravo in ali bo delovalo pri tebi. Manjka ti tisti vezni člen. To dilemo lahko razrešiva skupaj. V kratkem pogovoru, ki je popolnoma neobvezujoč in brezplačen, skupaj pogledava kje se zatikaš in poiščeva rešitev. Če želiš kratek pogovor z mano, da začutiš mojo energijo, klikni tukaj in rezerviraj svoj termin. 

ANALIZA STANJA

Kot energetska terapevtka moram najprej opraviti pregled tvojih ključnih življenjskih situacij. Vpogled v trenutno težko situacijo je le posledica vrsto vzorcev, ki se ponavljajo v tvojem življenju, okolici ali celo kje drugje. Za razjasnitev potrebujeva izluščiti vzorce, zato boš po elektronski pošti prejela vprašalnik oziroma povezavo do vprašalnika. Tvoji odgovori na vprašanja pa bodo ključni za delo naprej.

PREGLED KARMIČNIH VEZI V DRUŽINI

Pogledali bova kakšne karmične vezi so med tabo in tvojimi najbližjimi. Ta vpogled lahko razbistri vedenjske dejavnike in osebnostne poteze posameznika in dogajanje v družini.

TERAPIJA Z ZLATO ENERGIJO 5D

Vsak človek doživlja zlato energijo 5D drugače. Odvisno je tudi od dneva oziroma od čuječnosti in tisti trenutek poslušanja sebe (najlažje razložim na primeru: enkrat zaznaš, da te bo nekdo poklical po telefonu... naslednjič, ko pa nisi čuječ pa na primer tega ne začutiš).

Kljub temu, da energije fizično ne začutiš, ni nič narobe. Učinki energetske podpore se bodo pokazali tako, da boš bolj mirna, imela boljši spanec, več energije, spremembe v odnosih.

Kašen vpliv ima zlata energija 5d: 

🤍 aktivira DNK,
🤍 harmonizira energijsko stanje vseh organov človeka,
🤍 vitalizira vsa telesa (duhovno, mentalno, čustveno, fizično)
🤍 pospešuje prenos  informacij med telesi,
🤍 aktivira samozdravljenje,
🤍 balansira energetske centre (čakre),
🤍 ureja energetsko polje in auro ter akupunkturne kanale,
🤍 poveča podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
🤍 celostno uskladi človeka z zemljo in kozmosom,
🤍 spodbuja kreativnost
🤍 vzpodbuja delovanje encimov
🤍 pospešuje kristalizacijo
🤍 izboljšuje EKO sistem zemlje

V kolikor nisi prepričana, če je terapija Prebudi svojo dušo (PSD) primerna zate, si lahko rezerviraš svoj brezplačen in neobvezujoč pogovor z Jano, kjer bosta skupaj razrešili to dilemo. Na individualen pogovor se lahko prijaviš tukaj

~

Na terapijo Prebudi svojo dušo (PSD) se lahko prijaviš enostavno preko prijavnice. Po oddani prijavnici boš na svoj e-naslov prejela nadaljna navodila.

Cena terapije Prebudi svojo dušo (PSD) je 52 eur (z ddv).

Veselim se, da te končno spoznam.

{formbuilder:17861}

Najbolj pogosta vprašanja

V: Ali lahko terapijo opraviva na daljavo ali moram priti v Kranj? Imam 2 majhna otroka in sem zelo na tesnem s časom.
O: Ja, terapijo lahko opraviva na daljavo, brez problema. Sama kvalitete izvedbe se kljub izvedbi na daljavo ne zmanjša.

V: Koliko časa potrebujem?
O: Za terapijo potrebuješ cca 30 minut. 

V: Ali je možno plačilo na obroke?
O: Ne, to trenutno še ni mogoče.