Živijo! – Izbiram sebe

Živijo!

Vesela sem, da si spoznala izdelke Root in da so te prav tako navdušili kot mene.

Sama sem nad izdelki navdušena maksimalno, zato sem tudi sama razširila vest o teh izdelkih med ljudi.

ROOT je res za čisto vse ljudi!

Za lažji začetek kako predstaviti vse kar moraš vedeti glede Root izdelkov in samega sistema, je slovenska Root ekipa že zbrala na spletni strani, na enem mestu.

Spletna stran za distributerje >>>

https://www.go-core.com

Geslo: 44

Namen te spletne strani je hiter in kvaliteten prenos znanja in informacij. Spletna stran je namenjena distributerjem in ne strankam. Strankam sami prenesemo informacije po katerih sprašujejo. Na spletni strani je res ogromno videov. 

Od ponedeljka do petka ob 9.00 so  jutranji klici, ki so namenjeni deljenje izkušenj, vprašanj, idej za delo itd… Večerna druženja pa so namenjena bolj izobraževanju in predstavitvi izdelkov, itd. Na večerne klice enkrat na teden (sreda) je priporočljivo povabiti nove stranke in tudi tiste, ki so še v dilemi ali bi preizkusili Root izdelke. 

Ker te je Root prepričal in ga boš priporočala naprej in boš prejemala veliko vprašanj glede proizvodov, vpliva izdelkov na telo, podjetja itd, ti toplo priporočam da si vzameš čas in pregledaš videe na spletni strani in da se čim večkrat udeležiš jutranjega druženja. Nič ni obvezno, noben ne preverja prisotnosti :)

Root izdelki se promovirajo preko priporočil. Ni zaželjeno, da se prijatelje / znance / sodelavce zasipa z informacijami na nadležen način. V kolikor sprašujejo po izdelkih, jim lahko pošlješ ustrezen video, ki ga najdeš na zgornji povezavi. 

Vsak Root kupec in distributer ima svoje uporabniško ime. S svojim uporabniškim imenom Root izdelke priporočaš naprej in v svojo e-denarnico dobivaš provizije. 

Tvoje uporabniško ime najdeš tako, da se vpišeš notri v pisarno, na levi strani klikneš profile.

V mojem primeru je uporabniško ime "fullbodydetox". S tem imenom naprej priporočam izdelke Root. 

 Poveži se z Root-ovci. Delimo si informacije, znanje, izkušnje....

Skupina Root ima večkrat na teden tudi ZOOM klice in izobraževanja za hiter pretok informacij

  • jutrani klic - od ponedeljka do petka ob 9.00 - deljenje izkušenj, idej... namenjeno distributerjem >>> https://us02web.zoom.us/j/8361254380
  • ponedeljek ob 20.00 - klic z Dinotom - izobraževanje  >>> https://zoom.us/j/98283224804
  • torek ob 21.00 -  Clayton Thomas (ANG) - pregled podjetja + trening - https://zoom.us/my/rootwellness
  • sreda ob 20.00 - klic z Dinotom - pregled podjetja + predstavitev izdelkov - na ta Zoom lahko povabiš tudi potencialne stranke >>> https://zoom.us/j/98283224804

    V kolikor boš potrebovala kakšrno koli pomoč, se oglasi in pomagala ti bo moja virtualna asistentka, Ajda, ki je zadolžena za bolj "tehnične zadeve".

    Z ljubeznijo,

    Jana