NAVODILA ROOT: Clean Slate in Zero In – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

NAVODILA ROOT: Clean Slate in Zero In

Vesela sem, da si se odločila za izdelke podjetja Root Wellness.

Izdelka Root CLEAN SLATE in ZERO IN n razstrupljata telo težkih kovin in vzpostavljata ravnovesje v vseh organih in sistemih telesa. 

Njuno delovanje poteka na fizični,  čustveni, mentalni in duhovni ravni in nas hkrati učita sodelovanja s telesom in opazovanje sebe. Vsaka oseba je edinstvena in prav tako edinstveni in osebni so njeni občutki. Zato uporabo vedno prilagodite svojim občutkom in zaznavam, ki jo lahko poljubno prilagajate.

Ker se telo lahko optimalno razstruplja le ob uživanju zadostne količine vode, je potrebno dnevno količino popite vode približati cca 3 l dnevno. Zaradi razstrupljanja, se iz telesa lahko izloči tudi nekaj mineralov, kar lahko zaznate, zato je priporočljivo, da dnevno popijete 1,5 litra vode z dodano 1 čajno žličko soli, ki vam bo še dodatno pomagala pri izločanju odpadnih snovi.

Sama bom uživala kapljice vsaj 1 leto, da res očistim vso nesnago, ki se je nabrala od vseh cepljen, zdravil, kozmetičnih preparatov, črnih plomb....

Oba izdelka sta organska, brez glutena, veganskega porekla in brez gensko spremenjenih organizmov.

Podjetje je pred kratikm prejelo tudi certifikat BSCG. To je certifikat, ki ga dobijo podjetja, ki v svojem proizvodu in v izdelku NE uporabljajo česarkoli, kar bi lahko povzročilo težave športnikom, da bi bili lahko kakorkoli pozitivni na doping testu. 


Clean slate kapljice
se uporabljajo 2 krat dnevno po 10 kapljic. Doziramo jih pod jezik. Tako jim omogočimo, da enostavno in hitro vstopijo v krvni obtok in nato naprej po telesu, kjer jih telo najbolj potrebuje za svoje razstrupljanje.

Lahko začnete z nižjim odmerkom in počasi povečujete. Opisana količina je namenjena odraslim osebam pri osebni teži nad 50 kg. Za 10 kilogramov osebne teže zadostuje 1 kapljica 2x dnevno. 

Uporaba je preprosta in kapljice niso zdravilo, zato niso kontradiktorna z ničemer in se lepo dopolnjujejo z vsemi zdravili in še posleši delovanje le teh. Pomembno je le, da kapljice zaradi boljšega delovanja zaužijete 2 do 4 ure pred ali po odmerku zdravil. 

ZERO IN kapsule vsebujejo kurkumo, borovo lubje, semen žametnega fižola in vitamim D. Približno 5 do 7-krat  pohitrijo metabolizem, kar povzroči naval energije v telesu.

Na naše telujejo tako, da dvigujejo koncetrancijo, fokus, pomirjajo telo, ščitijo telo pred oksidativnim stresom in naravno dvigujejo nivo dopamina in serotonina, potem vam resnično želimo, da uživate življenje in se z lahkoto spoprimete z raznimi izzivi na vseh področjih v vašem življenju. 

Priporočam, da nekaj dni najprej uporabljate kapljice Clean Slate in s tem začnete globinsko čiščenje telesa. Po nekaj dnevih uporabe kapljic pa kapsulo Zero IN vzamete zjutraj. 

 

 Za vsa morebitna vprašanja se vedno lahko obrneš na info [at] janavizin.com.