Hvala za prijavo na terapijo z zlatimi frekvencami 5D – Energetska terapevtka Jana

Prijave za *brezplačno* zlato terapijo se kmalu zaprejo.

Hvala za prijavo na terapijo z zlatimi frekvencami 5D

Prejela sem tvoje podatke, ki so ključni za izvedbo same terapije. 

Hvala za zaupanje.🙏

🍀🍀🍀

 

Vesolje, mi in vsa bitja smo bolj podobna glasbi kakor snovi. Sliši se neverjetno, vendar so kvantni fiziki dokazali, da smo snov in hkrati valovanje. To valovanje se imenuje frekvenca.

Živimo v morju frekvenc in vse okrog nas resonira. Vsako bitje, Zemlja, rastline, živali, organi, atomi, molekule, planeti resonirajo v simfoniji frekvenc.

Zato pravimo, da smo snovna bitja in energijska bitja. Vse je energija in je združena v enotnem energijskem polju, tudi naše misli in čustva. In vse je povezano z vsem ne glede na fizično razdaljo, zato lahko vplivamo na vse okrog nas in spreminjamo in zdravimo, kar želimo. Preko polja lahko komuniciramo tudi s preteklostjo (npr. vzorci) in kreiramo prihodnost. Energija se spreminja in prehaja iz ene v drugo obliko.

Tako se pri terapiji v zlati frekvenci 5D lahko podpre nekoga na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Rezultat terapije je splošna umirjenost in čustvena stabilnost. Vse to pa vpliva na zdravje fizičnega telesa in seveda odnose. 

V kolikor si lahko takrat vzameš čas zase ti priporočam, da pred terapijo spiješ kozarec vode. Enako velja po terapiji. 

Med samo terapijo ne potrebuješ ničesar, lahko si kjerkoli. 

Lahko se udobno namestiš, v miren in prezračen prostor. Zapri oči in sprejmi energijo. 

Prostor si lahko urediš s svečkami, aromaterapijo z naravnimi eteričnimi olji, ter po želji dodaš tudi mirno, tiho, ter sproščujočo glasbo.

Učinke terapije boš občutila še vseh naslednjih 24 ur, takrat pa že dobiš novo "dozo". Kdaj boš terapijo prejela, pa ti sporočim na tvoj e-naslov. 

Želim ti prijetno in učinkovito energijsko izkušnjo na daljavo. 🍀

Jana