Jana - o meni – Izbiram sebe

Živijo!

Moje ime je Jana.

Živim v Kranju z možem Simonom in najmlajšo hčero, pred kratkim polnoletno. Starejši hčeri sta si že ustvarili svoje gnezdo. Vse življenje nas spremljajo muce, trenutno imamo dva. Fleki je že pravi gospod v letih, Tom pa mladenič, najdenček v gozdu. Veliko časa preživim na vrtu, večkrat se sprehodim do bližnjega gozda. Obožujem naravo in predvsem vodo, saj zelo rada plavam. Neizmerno uživam, ko zaplavam v reki, jezeru ali pa v morju.

Ampak…. Predvidevam, da te podrobnosti ne zanimajo. 

Sprašuješ se namreč, kako in če ti lahko pomagam.

Vrsto let se nisem poslušala, saj sem svoj notranji glas utišala in skrila pred seboj in svetom. Moj notranji glas je bil vse močnejši in uspelo mu je privreti na površje. Zaradi zdravstvenih težav, sem se bila primorana ustaviti in mu dati priložnost, da ga slišim.

Tri desetletja potovanja po sebi je vrglo na plan veliko neprijetno prejetih in priučenih vzorcev od katerih sem se poslovila. Potem sem šla lahko naprej.

Moje poslanstvo je, da predajam znanje o odnosih vseh vrst in tako skupaj odnose spreminjamo v večne in ljubeče.

Že več kot 20 let svetujem, s terapijami odpravljam energetske vzorce in blokade v telesu, ki jih pridelamo v svojem življenju s svojimi mislimi in z napačnimi odločitvami.

Lahko pa imajo naše celice boleče spomine že od prej ali iz preteklih življenj.

Če se tudi tebi ponavljajo vzorci in se vrtiš v krogu, se lahko pogovoriva in pogledava kje se zatikaš. Prijaviš se lahko tukaj.

Ker pa živimo v času, kjer imamo res veliko preizkušenj, nemalokrat smo obkroženi s stresom, napetostmi, z nejasno prihodnostjo…. in se zato lahko hitro znajdemo v neravnovesju, ki nas popelje v začaran krog divjih odnosov.

Iskala sem rešitve kako živeti v tem na trenutke "norem" svetu in sem najprej na sebi in na svoji družini preizkusila svetlobno terapijo s 5D frekvencami. 

Meni so te terapije spremenile življenje za 180°. Ker želim, da čim več ljudi izkusi terapijo s frekvencami nove dobe, sem se odločila, da bom vsak mesec izvajala popolnoma brezplačne terapije s 5D frekvencami. Ja, prav si prebrala.

Vsak mesec izvajam popolnoma brezplačne svetlobne terapije s 5D frekvencami.

S frekvencami nove dobe se lahko spremeni življenje iz nadzora v svetlobo.

Terapije s 5D frekvencami nas podpirajo na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Najprej pride luč (resnica) in olajša proces odpiranja srca, ki bo pripeljal do brezpogojne ljubezni. Zlate frekvence bodo blagodejno vplivale nate, saj boš bolj:

🤍 povezana s svojo dušo,
🤍 samozavestna,
🤍 zdrava,
🤍 kreativna,
🤍 živela v notranjem miru,
🤍 polna energije,
🤍 sproščena.

Konec dneva pa se boš potopila v globok in sproščujoč spanec.

Na brezplačno terapijo s frekvencami nove dobe se lahko prijaviš tukaj.

Vsak si želi imeti zdrave in netoksične odnose, polne nadzora, vrtincev in ponavljajočih se vzorcev in če si odprta za nove energije, sem zate pravi naslov.

Daj si možnost, da se ti življenje začne spreminjati, zdaj. Zaslužiš si.

Z ljubeznijo,
Jana