Življenski eliksir – Izbiram sebe

Življenski eliksir

Vabim te na lepo popotovanje do tvoje lastne energije in notranje moči, vrelca življenja, eleksirja življenja.

Sedi v miren kotiček in se prepusti občutku, da si popolnoma zdrava, srečna, radostna, ljubeča in ljubljena. Čutiš utrip svojega srca, ki ti sporoča, da je vse v redu točno tako kot je. Ohranjaj visoko vibracijo, Tvoje misli in naravnanost so zdaj ključni za to, kar se dogaja zdaj v tvojem življenju. So kot seme za tvojo prihodnost.

To ni navadna meditacija pač pa koncentracija z meditacijo, kjer svojo ustvarjalno misel usmeriš k reševanju svojega cilja.

Z vodeno meditacijo - Življenjski eliksir bova danes razstrupili tvoje telo in ga napolnili z večnim vrelcem življnjskega soka, eliksirjem življenjske moči. Tvoje telo bo dobilo moč, znanje in modrost, da se nahrani in se hitreje regenerira. 

 

Zato si vzemi pred meditacijo nekaj minut in izberi drzen cilj v svojem življenju. Bodi pogumna, ne oklevaj in samo opazuj dogajanje med meditacijo in po njej. Zavedati se moraš, da si vredna in da ti pripada vse na tem svetu, česar si iskreno želiš in potrebuješ. Tvoja duša te bo peljala po poti uresničitve. 😉. Poveži se z njo in ji dovoli.

Pred koncentracijo si postavi namero, da se ti jasno izriše tvoj naslednji korak......🤩
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

Številski nizi Ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja so najbolj znana iz njegovega nauka. za harmonizacijo dogodkov in svojega življenja. S pomočjo misli, ki je najmočnejša energije vesolja, lahko upravljamo, spreminjamo in kreiramo vse dogodke v svojem življenju. S tem v normo postavimo vse dogodke in situacije, ki vplivajo na naš želeni rezultat.